Dell Studio Hybrid: mini desktop PC

Η Dell ανακοίνωσε το νέο mini desktop υπολογιστή με την ονομασία Studio Hybrid. Η Dell το χαρακτηρίζει ως ένα desktop PC με μοναδικό στιλ που απευθύνεται σε ευσυνείδητους χρήστες. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στο περιβάλλον κάθε χρήστη ενώ παράλληλα το προστατεύει. Το Studio Hybrid χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον υλικά και hardware που χρησιμοποιούνται σε notebooks με στόχο τη δραματική μείωση της κατανάλωσης αλλά και του μεγέθους (άλλωστε ο βασικός στόχος, δεν είναι άλλος από το... MacMini).

Οι χρήστες μπορούν να το αποκτήσουν σε έξι χρώματα (καλύμματα που αλλάζουν) ή με εμφάνιση bamboo. O Ultra Compact σχεδιασμός επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία Intel mobile ενώ ενσωματώνει DVD με μηχανισμό slot-load (8X Slot Load CD/DVD Writer DVD+/-RW), θύρα HDMI ενώ προαιρετικά μπορεί να δεχτεί Blu-Ray optical drive (6X Slot Load Blu-ray/CD/DVD Combo Drive).

Στην πιο φθηνή του σύνθεση που κοστίζει $499 ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Pentium Dual-Core στα 1,73GHz, 1GB μνήμης DDR2-SDRAM 667MHz και 160GB σκληρό δίσκο ενώ είναι εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Windows Vista.

Τα "ταχύτερα" μοντέλα μπορούν να ενσωματώνουν επεξεργαστή Intel Core 2 Duo έως 2,6GHz, 4GB μνήμης, 320GB σκληρό δίσκο και Blu-Ray, digital/analog TV tuner με τηλεχειρισμό (RF) ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής 802.11n Wi-Fi και Bluetooth modules.

Όσο αφορά στον ήχο κάνει χρήση του Intel High Definition Audio 2.0 ωστόσο οι χρήστες μπορούν να το επιλέξουν προαιρετικά με ενσωματωμένη κάρτα ήχου της Creative και συγκεκριμένα με το μοντέλο Sound Blaster Audigy Advanced HD Software Edition. Η κάρτα γραφικών σε όλες τις περιπτώσεις είναι ενσωματωμένη στο κεντρικό chipset του motherboard και βασίζεται στο Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100. Το Studio Hybrid μπορεί να συνδυαστεί και με οθόνη της Dell στις 19 ή 20 ίντσες.

Ενσωματώνει θύρα Gigabit Ethernet, πέντε USB 2.0 θύρες, μια θύρα IEEE1394a (FireWire), HDMI-out, DVI-Out, S/PDIF-Out (για να απολαμβάνετε ψηφιακό ήχο) καθώς και αναλογικές θύρες για τον ήχο τύπου mini-jack (Headphone, Line-in, Line-out).

Το Studio Hybrid, σύμφωνα με την Dell είναι ο πιο "πράσσινος" υπολογιστής desktop που κατασκευάζει αλλά και ο πιο μικρός, 80% μικρότερος για την ακρίβεια από ένα τυπικό desktop σύστημα. Επιπλέον καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια από ένα τυπικό desktop PC ενώ ενσωματώνει τροφοδοτικό με 87% efficiency και πληρεί τα standards Energy Star 4.0. H συσκευασία του μάλιστα κατασκευάζεται από 95% ανακυκλώσιμα υλικά!

To Studio Hybrid χάρη σε μια ειδική βάση μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα και να ταιριάξει απόλυτα με το γραφείο σας, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Οι διαστάσεις του είναι 196,5mm x 71,5mm x 211,5mm ενώ το βάρος του είναι μόλις 2,18kg μαζί με τη βάση.

Πληροφορίες: Dell Hellas, 210-81 29 800


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 18 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top