Fujitsu Siemens Lifebook T1010 και T5010

Νέα Tablet PCs κυκλοφόρησε η Fujitsu Siemens με τις ονομασίες Lifebook T1010 και Lifebook T5010. Το Lifebook T1010 διαθέτει μοντέρνα, ελκυστική εμφάνιση και αποτελεί ένα εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων, ποιότητας κατασκευής και εργονομίας ενώ το κόστος του θα μπορούσε να θεωρηθεί χαμηλό για την κατηγορία (οι τιμές ξεκινούν από €1000). Η φωτεινή 13,3 ιντσών οθόνη του με το χαρακτηριστικό passive digitizer, καθιστά το χειρισμό του Tablet PC πανεύκολο για κάθε εργασία.

Η οθόνη ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην αφή και δεν θα προβληματίσει όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους αντί το digitizer. Η αυτόματη αναγνώριση γραφής, καθώς και η επιλογή εισαγωγής χειρόγραφων σημειώσεων είναι ένα ακόμη ατού: σημειώσεις και χειρόγραφα καθώς και mindmaps γραμμένα στο χέρι ή σχόλια σε αρχεία PFF μπορούν να ψηφιοποιηθούν άμεσα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν εύκολα. Η οθόνη περιστρέφεται προς τις δύο κατευθύνσεις, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για εργασία εντός ενός γκρουπ και χειρισμό σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Fujitsu Siemens Lifebook T1010

Το Lifebook T1010, βασίζεται στις τεχνολογίες επεξεργαστών Intel Centrino 2 ή Intel Celeron αποτελώντας έναν ισχυρό και κομψό σύντροφο. Το λευκό notebook με τη ελκυστική μοντέρνα εμφάνιση διαθέτει πρόσθετα σχεδιαστικά στοιχεία όπως τις συνδέσεις χρωμίου. Αν το λευκό του πάγου είναι αρκετά μονότονο για εσάς, μπορείτε να προσωποποιήσετε και να αλλάξετε στυλ στο tablet PC σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα design skins.

Τα design skins είναι υψηλής ποιότητας εξατομικευμένα πλαίσια από βινύλιο, ειδικά κατασκευασμένα στο μέγεθος του Lifebook T1010. Χάρη στη γυαλιστερή επιφάνεια και σε μία ειδική επικάλυψη που προστατεύει από τα χτυπήματα, όχι μόνο έχει κομψή εμφάνιση αλλά και προστασία από γρατσουνιές και λεκέδες.

Το νεαρό σε ηλικία κοινό που απευθύνεται το Lifebook T1010 εκτιμά τον αρμονικό συνδυασμό των αξεσουάρ. Για αυτό το σκοπό, η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει μαζί με το φορητό ένα μοντέρνο σακίδιο, που ταιριάζει αρμονικά με τη σχεδίαση του notebook και ένα μικροσκοπικό, εύκολο στη χρήση mouse.

Fujitsu Siemens Lifebook T5010

Για την ικανοποίηση και των πιο "ψαγμένων", η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει μία ακόμη έκδοση της σειράς Lifebook T για εκείνους που απαιτούν περισσότερα από μία entry-level συσκευή. Το Lifebook T5010 διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που συναντώνται συνήθως σε επαγγελματικά συστήματα. Για παράδειγμα, το ενσωματωμένο 3G/UMTS παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το TPM module, ο ενσωματωμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και το SmartCard reader διασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια στα δεδομένα.

Χάρη στο στιβαρό κάλυμμα μαγνησίου και το spill-proof πληκτρολόγιο, ο σκληρός δίσκος είναι επίσης προστατευμένος από κάθε είδους ατυχήματα. Σε περίπτωση τεχνικών ζητημάτων που τυχόν προκύψουν, η διαχείριση του Lifebook T5010 γίνεται από απόσταση χάρη στην τελευταία τεχνολογία Intel vPro. Με βάρος μόλις 2 κιλά, το Lifebook T5010 είναι ένα από τα πιο ελαφριά πλήρως εξοπλισμένα tablet PCs παγκοσμίως.

"Με τη νέα γενιά Tablet PCs, η Fujitsu Siemens Computers υπογραμμίζει την πρωτοπορία της και την ηγετική της θέση σε αυτή την προϊοντική κατηγορία. Η σειρά Lifebook T ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις των χρηστών - είτε δραστηριοποιούνται στον επαγγελματικό χώρο, είτε βρίσκονται στο ξεκίνημα τους. Όσον αφορά το LifebookT1010 αντικατοπτρίζεται η μακρόχρονη μας δέσμευση στην εκπαίδευση, καθιστώντας την τεχνολογία προσιτή σε όλους" είπε ο κ. ο Andreas Thimmel, Senior Vice President Volume Business της Fujitsu Siemens Computers.

Το Lifebook T1010 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες και οι τιμές θα ξεκινούν από €1.000. Οι τιμές για το Lifebook T5010 ξεκινούν από €1.300. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 71 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top