ASUS Rampage II Extreme

Η ASUS φαίνεται πως έχει αποφασίσει για την τελική μορφή του layout του νέου εκπληκτικού Rampage II Extreme motherboard που βασίζεται στο Intel X58 Express chipset, ωστόσο φαίνεται πως ακόμη δεν θέλει να αποκαλύψει το σχεδιασμό του συστήματος ψύξης, τουλάχιστον από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το νέο ASUS Rampage II Extreme απευθύνεται στους ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers και προσφέρει υποστήριξη στους νέους Intel Core i7 επεξεργαστές της Intel. Ενσωματώνει το νέο socket LGA1366 και παρέχει υποστήριξη Triple-Channel στη μνήμη τύπου DDR3-SDRAM.

Το νέο μέλος της οικογένειας Republic Of Gamers προσφέρει τρεις PCI Express2.0 x16 θύρες πλήρους μήκους για ισάριθμες κάρτες γραφικών (θα υποστηρίζει τόσο τη τεχνολογία multi-graphics της AMD, ATI CrossfireX όσο και της Nvidia, SLI), δυο θύρες PCI Express x1 καθώς και μια PCI. Επιπλέον διαθέτει Floppy connector, P-ATA connector για τη σύνδεση έως δυο συμβατών συσκευών και έξι S-ATA 3,0Gbps connectors.

Τα πλήκτρα επιτρέπουν το overclocking χωρίς να είναι απαραίτητη η είσοδος στο BIOS και αποτελούν πραγματικά εργαλεία για τους overclockers. Παρατηρήστε επίσης (πάνω εικόνα) τους δυο τεράστιους πυκνωτές χαμηλού προφίλ των 3V-1000uF της Fujitsu κοντά στο socket LGA1366 και στα DIMM sockets (διακρίνεται ο ένας και στην κάτω εικόνα).

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα διευκολύνει στο έργο τους, τους overclockers είναι η ειδική VTT (Voltage Termination) CPU Power Card καθώς και το 16-phase CPU power design και το 3-phase memory power design.

Δυο Gigabit LANs, έξι θύρες USB2.0 (υπάρχουν και δυο headers για ακόμη τέσσερις), μια eSATA, μια Firewire και μια PS2 θα βρει ο χρήστης στο I/O Back panel. Την εικόνα συμπληρώνει το Clear CMOS πλήκτρο.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 30 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top