Kingston HyperX SO-DIMM στα 2GB ειδικά για netbook

Press News

Η Kingston Technology Inc., ανακοίνωσε ότι διαθέτει στην αγορά τη μνήμη υψηλής απόδοσης HyperX SO-DIMM στα 2GB, ειδικά για χρήστες που θέλουν εξαιρετικές επιδόσεις από τα netbook τους χρησιμοποιώντας επεξεργαστές Atom της Intel. Η νέα HyperX SO-DIMM στα 2GB της Kingston Technology είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να ενισχύει την απόδοση χρησιμοποιώντας ταχύτερους χρόνους απόκρισης.

"Τα νέα απλοποιημένα netbooks, σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι οικονομικά προσιτά, αποδοτικά και μικρότερα σε μέγεθος, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω της προσιτής τιμής και της χωρητικότητάς τους.
Συνήθως όμως τα βασικά μοντέλα συνδυάζονται με μνήμη χαμηλής χωρητικότητας", δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης,business development manager της Kingston Technology για την Ελλάδα. “Η HyperX SO-DIMM μνήμη στα 2GB της Kingston, είναι η ιδανική και εύκολη λύση για να βελτιώσουν οι καταναλωτές την απόδοση και την αξιοπιστία των εφαρμογών των netbook τους”.

Κατά τη διαδικασία αναβάθμισης του netbook, η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα τον προκαθορισμένο χρόνο απόκρισης της μνήμης HyperX και ενισχύει κατάλληλα την απόδοση και την ταχύτητα. "Οι μνήμες υψηλής απόδοσης είναι ιδανικές για χρήστες netbook που επιδιώκουν μέγιστες αποδόσεις αντικαθιστώντας τις συνηθισμένες μνήμες με μεγαλύτερης χωρητικότητας μονάδες υψηλής απόδοσης", πρόσθεσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης.

Η μνήμη HyperX SO-DIMM 2GB είναι ιδανική για netbooks όπως τα Eee της Asus, τα MSI της Wind και οι σειρές Gigabyte UMPC, τα οποία υποστηρίζουν προδιαγραφές 533MHz. Οι μνήμες HyperX της Kingston συνοδεύονται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kingston.com/europe


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 55 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top