Νέα Γενιά Λύσεων Διαχείρισης Τερματικών και Server από την Symantec

Press News

Η Symantec ανακοινώνει την κυκλοφορία του Altiris Client Management Suite 7.0 και του Altiris Server Management Suite 7.0. Και οι δυο σουίτες προσφέρουν καλύτερη ορατότητα των IT resources, απλουστευμένη καθημερινή διαχείριση και βελτιωμένη παραγωγικότητα του τελικού χρήστη, βοηθώντας τους πελάτες να εξασφαλίσουν σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και απόδοση από τις υπάρχουσες IT επενδύσεις τους.

Με τη χρήση των ολοκληρωμένων λύσεων endpoint management της Symantec, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος συστημάτων τερματικών και server – φυσικά ή εικονικά – οι πελάτες μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι πολύτιμες πληροφορίες και οι πόροι τους προστατεύονται αποτελεσματικά, διαχειρίζονται εύκολα και ελέγχονται αυτόματα. Το Client Management Suite 7.0 και το Server Management Suite 7.0 αυτοματοποιούν διαδικασίες διαχείρισης που γίνονται από τον ίδιο τον χρήστη, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των εργαλείων και δεδομένων που προάγουν την επιχειρηματική παραγωγικότητα και ενημερώνουν το διαχειριστή για την ακριβή κατάσταση των ενεργών αδειών χρήσης που χρησιμοποιούνται στην επιχείρηση για οποιοδήποτε λογισμικό είναι εγκατεστημένο . Και οι δυο σουίτες βασίζονται στο Symantec Management Platform, επιτυγχάνοντας βέλτιστες πρακτικές αυτοματοποίησης διαδικασιών και παρέχοντας μεμονωμένη και επεκτάσιμη ενσωμάτωση σε όλο το portfolio της Symantec αλλά και σε λύσεις άλλων εταιριών.
"Καθώς η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει την ανάγκη για μείωση στα κόστη, οι πελάτες μας ψάχνουν για καλύτερους τρόπους για να μειώσουν τα έξοδα και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης τερματικών, βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια", δήλωσε ο Χρήστος Βεντούρης, Technology Specialist της Symantec. "Το Client Management Suite 7.0 και το Server Management Suite 7.0 προσφέρουν την κατάλληλη αυτοματοποίηση ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μειώσουν τον χρόνο διαχείρισης των IT υποδομών τους, βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλεια και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη". 
 

ClientManagementSuite 7.0

 
Το Client Management Suite 7.0  προσφέρει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη λύση για καλύτερη διαχείριση του περιβάλλοντος IT, τη διασφάλιση της λειτουργίας και των αναβαθμίσεων κάθε λογισμικού και την απομακρυσμένη επίλυση προβλημάτων σε συστήματα ανεξαρτήτως πλατφόρμας.. Οι νέες δυνατότητες του Client Management Suite 7.0 συμπεριλαμβάνουν:
  • Το ευφυές λογισμικό διαχείρισης που βοηθά τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα διαχείρισης εκατοντάδων διαφορετικών software, ελέγχοντας και κατηγοριοποιώντας τις γνωστές εφαρμογές σ’ έναν κατάλογο λογισμικού, διανέμοντας αυτόματα το λογισμικό με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και πραγματοποιώντας περιοδικούς ελέγχους διασφάλιση των σωστών ρυθμίσεων.  
  • Η αυξημένη κάλυψη της πλατφόρμας επιτρέπει στους IT administrators να επεκτείνουν το PC lifecycle management control σε Windows, Linux και Mac. Περιλαμβάνει επίσης ένα νέο Mac OS X agent.
  • Η ενσωματωμένη διαχείριση του power management προάγει την εξοικονόμηση ενέργειας εφαρμόζοντας κεντρικές πολιτικές σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.
  • Οι προηγμένες τεχνολογίες διαχείρισης συστήματος παρέχουν στους καταναλωτές αυξημένη λειτουργικότητα και εξελιγμένες δυνατότητες.
 

Server Management Suite 7.0

 
Το Server Management Suite 7.0 παρέχει τις βασικές δυνατότητες για το discovery, provisioning, management και τον έλεγχο των servers σε διάφορες πλατφόρμες – ανεξάρτητα αν ο server είναι φυσικός ή εικονικός. Αυτό επιτρέπει στους IT administrators να αυξήσουν τη διαθεσιμότητα των server και των συστημάτων που είναι μείζονος σημασίας για την εταιρία. Οι νέες δυνατότητες του Server Management Suite 7.0 συμπεριλαμβάνουν:
  • Ενσωματωμένο έλεγχο της απόδοσης που επιτρέπει στους IT administrators να προσδιορίσουν και να λύσουν προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα τη διαθεσιμότητα των distributed servers. Αυτή η νέα λειτουργία προσφέρει μια σειρά εργαλείων που είναι εύκολα στη χρήση, για τον ευφυή έλεγχο και της γρήγορης διάγνωσης θεμάτων Performance σε ένα server.
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση διαδικασιών επιτρέπει στους οργανισμούς να συλλέγουν, να αποθηκεύουν και να αναλύουν διαδικασίες απόδοσης και λειτουργιών όπως και να ανταποκρίνονται σε προβλήματα κριτικής σημασίας.
  • Οι νέες λειτουργίες scheduling και διαχείρισης αλλαγών βοηθούν τους IT administrators να βελτιώσουν την καθημερινή διαχείριση, δίνοντας τους μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των αλλαγών και επιτρέποντας τους να εφαρμόζουν εύκολα  maintenance windows όταν προκύπτουν επιτρεπόμενες αλλαγές.
 
Πρόσφατα, η Symantec τοποθετήθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στο Gartner's Magic Quadrant for PC Lifecycle Configuration Management. Για να συμπεριληφθεί μια εταιρεία στο Magic Quadrant for PC Life Cycle Configuration Management, 2008, οι σουίτες διαχείρισης έπρεπε να περιλαμβάνουν τις ακόλουθες λειτουργίες:  inventory, software distribution, patch management, και OS deployment. Οι εταιρείες έπρεπε επίσης να έχουν τουλάχιστον τέσσερις από της ακόλουθες δυνατότητες στις σουίτες τους:  remote control, software usage monitoring, application virtualization, application streaming, security configuration management, application packaging, data and settings migration and policy management.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 95 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top