Νέο Samsung UltraTOUCH

Press News

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο 3G κινητό τηλέφωνο αφής UltraTOUCH. Το τελευταίας γενιάς Samsung UltraTOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Η τεχνολογία ΑΜΟLED της Samsung προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και χρωμάτων ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα η anti-scratch επιφάνεια που διαθέτει το UltraTOUCH, προστατεύει την οθόνη από τη φθορά και την καθιστά ανθεκτική στην καθημερινή χρήση.

Το νέο κινητό τηλέφωνο ενσωματώνει το καινοτόμο περιβάλλον χρήστη TouchWiz, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα και προσφέρει στους χρήστες, μέσω των mobile widgets, άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν περισσότερο, όπως τις επαφές, το ημερολόγιο ή τα αγαπημένα τους MP3. Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον που εντυπωσιάζει, χωρίς την ανάγκη γραφίδας, οι χρήστες έχουν στην παλάμη του χεριού τους όλες τις δυνατότητες του κινητού τους τηλεφώνου, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την ψυχαγωγία (μουσική, ταινίες, παιχνίδια) μέχρι την εμφάνιση του δελτίου καιρού για διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το UltraTOUCH διαθέτει κάμερα 8 Megapixels με αυτόματη εστίαση, δεύτερη έγχρωμη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, GPS/geotagging για πλαισίωση των φωτογραφιών με πληροφορίες τόπου και χρόνου, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και αισθητήρα προσέγγισης, που κλειδώνει την οθόνη αφής κατά τις συνομιλίες και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Samsung UltraTOUCH παρέχει μια ασυναγώνιστη mobile Internet εμπειρία, καθώς υποστηρίζει το πρωτόκολλο HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ταχύτητες λήψης περιεχομένου που αγγίζουν τα 7,2 Mbps.

Το εξαιρετικά κομψό Samsung UltraTOUCH διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της Ευρωηλεκτρονικής, επίσημου διανομέα των κινητών τηλεφώνων Samsung στην Ελλάδα.


 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 99 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top