Νέας γενιάς blade server PRIMERGY BX900 από την Fujitsu

Press News

Η Fujitsu ανακοίνωσε το σύστημα που θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για το πρόγραμμα ανάπτυξης των x86 servers, με την παρουσίαση του Dynamic Cube – της νέας γενιάς blade server PRIMERGY BX900.

Ο PRIMERGY BX900 έχει δημιουργηθεί με τέσσερις βασικές αρχές. Η πρώτη αφορά σε ένα δυναμικό σύστημα ψύξης και ενέργειας, με στόχο τη μείωση του κόστους που δαπανάται για ενέργεια. Η δεύτερη αφορά σε βελτιώσεις στην λειτουργική απόδοση μέσω του δυναμικού virtualization. Η τρίτη αρχή στο concept του PRIMERGY BX900 αφορά στη διάθεση αδιάλειπτου χρόνου συνεχούς λειτουργίας, μέσω της δυναμικής υψηλής διαθεσιμότητας. Τέλος, εγγυημένη προστασία της επένδυσης επιτυγχάνεται μέσω της τέταρτης αρχής, η οποία προσφέρει δυναμική ευελιξία και επεκτασιμότητα μέσω νέου συστήματος αρχιτεκτονικής.

Ο PRIMERGY BX900 αποτελεί μία ολοκληρωμένη δυναμική λύση υποδομής server σε ένα μόνο blade cube. Η νέα σειρά PRIMERGY BX900 παρέχει δυναμική προσαρμογή στις διαφορετικές ανάγκες ενός IT περιβάλλοντος με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους και παράλληλα την αξιοσημείωτη αύξηση της ευελιξίας της υποδομής IT.

Η νέα γενιά PRIMERGY BX900 blade system της Fujitsu είναι άμεσα διαθέσιμη και ηγείται του παγκόσμιου προγράμματος ανάπτυξης της Fujitsu για ενίσχυση του μεριδίου αγοράς της στους x86 server, με στόχο τις 500.000 μονάδες σε παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι το 2010.

Δυναμική ενέργεια και ψύξη
Το PRIMERGY BX900 είναι ηγέτης στον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας: λειτουργεί σε νέα επίπεδα επάρκειας ισχύος και θέτει νέα στάνταρτ, χάριν του concept σχεδίασης και ψύξης της Fujitsu, Cool-safe. Ως άμεσο αποτέλεσμα, οι πελάτες που επιλέγουν τον εξυπηρετητή PRIMERGY BX900 μπορούν να επωφεληθούν χιλιάδες Ευρώ ανά σασί το χρόνο* από τον περιορισμό των δαπανών σε ενέργεια.

Dynamic Virtualization
Εξοπλισμένος με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Xeon® 5500, μεγάλη δυνατότητα μνήμης και κορυφαία απόδοση I/O, ο PRIMERGY BX900 είναι ιδανικός για κάθε σενάριο virtualization.

Οι συγκεκριμένες ικανότητες virtualization καθιστούν τον PRIMERGY BX900 ιδανική λύση για έργα ενοποίησης (consolidation). Με την πλήρη ενσωμάτωση του λογισμικού διαχείρισης της Fujitsu Server View Resource Coordinator VE, ο PRIMERGY BX900 απλοποιεί την ΙΤ λειτουργία, προσφέροντας ενιαία λειτουργία διάθεσης πόρων φυσικών και εικονικών servers και οπτικοποιώντας τις συνδέσεις των δικτύων. Επιπρόσθετα, αυτή η λύση αυτοματοποιεί τις ΙΤ λειτουργίες, μειώνοντας τον χρόνο για τον εφοδιασμό ή την εναλλαγή των server έως 90 τοις εκατό.

Δυναμική υψηλή διαθεσιμότητα
Ο PRIMERGY BX900 είναι σχεδιασμένος για να παρέχει πλήρη κάλυψη σε οποιαδήποτε απρογραμμάτιστη διακοπή λειτουργίας των συστημάτων. Επιπλέον, διαθέτει λογισμικό που διαχειρίζεται το failover του hardware, ενώ είναι εφικτή η αντικατάσταση κάθε ενεργού στοιχείου χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του υπολογιστή (hot swap).

Δυναμική Επεκτασιμότητα
Με βάση το σχεδιασμό του, ο PRIMERGY BX900 έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να προστατεύεται η επένδυση μέσω της ευελιξίας του για επεκτασιμότητα. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Intel, το σύστημα διαθέτει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό που επιτρέπει αναβαθμίσεις μέσω της προσθήκης επιπλέον PRIMERGY BX900 μονάδων.

Επιπροσθέτως, η νέα αρχιτεκτονική του συστήματος επιτρέπει στην Fujitsu να προσφέρει δύο επιπλέον blade πάνω σε ένα standard 10U chassis, εν αντιθέσει με οποιοδήποτε άλλο προμηθευτή – επιτυγχάνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 18 blade. Χάρη σε αυτά τα έξτρα blades, ο Dynamic Cube προσφέρει άμεσα 12% υψηλότερη απόδοση σε σύγκριση με τα blade συστήματα των άλλων κατασκευαστών.

Ο Jens-Peter Seick, Senior Vice-President του τμήματος προϊόντων Server x86 της Fujitsu Technology Solutions δήλωσε: “Οι τέσσερις κατευθυντήριες γραμμές στις οποίες βασίστηκε ο σχεδιασμός του PRIMERGY BX900 εξασφαλίζουν την ανταπόκριση του συστήματος στις ανάγκες λειτουργίας ενός datacenter, όπου τα κύρια σημεία είναι η μείωση του κόστους και η παράλληλη αύξηση της ευελιξίας.”

Ο αναλυτής της εταιρίας ερευνών IDC, Senior Vice-President του τομέα έρευνας Enterprise Infrastructure, Consumer and Telecom, κ. Vernon Turner, σχολίασε: «Με την ανακοίνωση του Dynamic Cube, η Fujitsu ανεβάζει τον πύχη στον τομέα datacenter των blade server στην αγορά. Ο συνδυασμός κορυφαίας απόδοσης του συστήματος, ισχυρών δυνατοτήτων virtualization και εξοικονόμησης ενέργειας, καθιστούν τον PRIMERGY BX900 ως μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Αναμένουμε ενίσχυση στο μερίδιο αγοράς της Fujitsu στον τομέα των blade server ως άμεσο επακόλουθο της νέας αυτής ανακοίνωσης.”

Ο PRIMERGY BX900 υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο τμήμα υπηρεσιών υποστήριξης της Fujitsu σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας ένα ενιαίο σημείο επαφής για τον πλήρη σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση των σύνθετων υποδομών πληροφορικής. Χάρη σε μια παγκόσμια ομάδα με experts στον τομέα των υπηρεσιών πληροφορικής, η Fujitsu προσφέρει ολιστικές λύσεις ΙΤ.

Κατασκευασμένος στο Augsburg της Γερμανίας και στην Fukushima της Ιαπωνίας, ο PRIMERGY BX900 αντικατοπτρίζει το βέλτιστο της Γερμανικής και Ιαπωνικής σχεδίασης και του ελέγχου ποιότητας. Το σύστημα PRIMERGY BX900 θα διατίθεται στην αγορά εντός του Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top