To Gmail σας βοηθάει να "μιλάτε" 41 γλώσσες

Press News

H Google ανακοίνωσε την πειραματική ενσωμάτωση της δωρεάν email υπηρεσίας "Google Translate – Technology Gmail", ως ένα βήμα προς την αυτόματη μετάφραση των emails σε 41 γλώσσες. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα εμφανίζεται στο Gmail Labs που είναι πειραματικά (και προσβάσιμο από τα Settings), με την ένδειξη "Μετάφραση Μηνύματος" και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Με τη λειτουργία αυτή, οι χρήστες του Gmail θα έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν ολόκληρες συζητήσεις σε πολλαπλές γλώσσες, με τον κάθε συμμετέχοντα να μπορεί να διαβάζει τα μηνύματα στη γλώσσα που επιθυμεί. "Όντας μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η καρδιά και η ψυχή του Gmail, είναι η επικοινωνία" δήλωσε ο Gmail Product Manager, Christian Miccio, προσθέτοντας: "Θέλαμε να παρέχουμε έναν τρόπο στους χρήστες του Gmail, έτσι ώστε να τους είναι εφικτή η συνδιάλεξη ξεπερνώντας το μεγαλύτερο εμπόδιο επικοινωνίας – τη γλώσσα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο αυτό εργαλείο και ελπίζουμε να μπορούμε να βελτιώνουμε την υπηρεσία όλο και περισσότερο".

Παράλληλα, η τεχνολογία αυτόματης μετάφρασης της Google ενδυναμώνει και μια σειρά άλλων προϊόντων μετάφρασης και εργαλείων. Για παράδειγμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεταφράζουν κείμενο, ολόκληρες ιστοσελίδες, ακόμα και να πραγματοποιούν αναζητήσεις σε άλλες γλώσσες, χρησιμοποιώντας το Google Translate στο διαδίκτυο. Επιπρόσθετα, εκτός από τη μετάφραση στο διαδίκτυο και τη μεταφρασμένη αναζήτηση, οι χρήστες μπορούν παράλληλα να κάνουν chat σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια με τη χρήση του “Translation bots” στο Gmail chat.

Λίγα λόγια για το Gmail
To Gmail είναι μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία βασιζόμενη στην αναζήτηση, η οποία συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την τεχνολογία αναζήτησης της Google και περισσότερα από 7GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Λίγα λόγια για το Google Translate
Το Google Translate είναι ένα αυτόματο μεταφραστικό εργαλείο, που καλυτερεύει μέρα με την μέρα, και το οποίο αξιοποιεί τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών για την πραγματοποίηση μετάφρασης σε 41 γλώσσες, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Για το Google Translate μπορείτε να επισκεφτείτε το translate.google.gr.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 34 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top