Τρεις συλλεκτικές εκδόσεις του Xbox 360 ανακοίνωσε η Microsoft

Press News

Τρεις συλλεκτικές εκδόσεις για το Xbox 360 παρουσίασε η Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασε τα Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle, Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition και Halo 3: ODST Ultimate.

Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία σε περιορισμένη διαθεσιμότητα της υπέρτατης εμπειρίας ψυχαγωγίας για τους φανατικούς των παιχνιδιών racing, του Xbox 360 Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle. Διαθέσιμο αποκλειστικά για Xbox 360, το Forza Motorsport 3 είναι το απόλυτο παιχνίδι racing: για όσους λατρεύουν τα “πειραγμένα” αυτοκίνητα, αλλά και για αυτούς που απλά ονειρεύονται πώς θα ήταν να οδηγούσαν "με τέρμα τα γκάζια". Με την υποστήριξη γραφικών υψηλής ευκρίνειας HD που κόβουν την ανάσα και ρεαλιστικότατη απόδοση των κανόνων της φυσικής, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν περισσότερα από 400 από τα πιο αγαπημένα αυτοκίντητα στον πλανήτη σε παραπάνω από 100 από τις πιο διάσημες πίστες του κόσμου, αλλά και εξωτικές διαδρομές από ολόκληρη την υφήλιο.

Το Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle, που θα "πατήσει γκάζι" στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη* στις 23 Οκτωβρίου, διαθέτει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από ποτέ άλλοτε με σκληρό δίσκο 250GB, δύο ασύρματα χειριστήρια Xbox 360, καθώς και ένα Xbox 360 Headset και μία Standard Edition του Forza Motorsport 3 στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €329,99 και σε περιορισμένες ποσότητες.

Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition

H Microsoft (Xbox 360) και η Activision Publishing, Inc. ανακοίνωσαν την κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition, το τελευταίο «όπλο» που θα βοηθήσει τους παίκτες να παραταχθούν στο πεδίο της μάχης για να υποδεχθούν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της χρονιάς: το "Modern Warfare 2" της Infinity Ward. Πρόκειται για το blockbuster που αποτέλεσε τη συνέχεια του "Call of Duty 4: Modern Warfare", του παιχνιδιού δράσης πρώτου προσώπου με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, και υπήρξε η έμπνευση για τον ευέλικτο, δυναμικό και "πολεμικό" σχεδιασμό της κονσόλας.

Με αφετηρία την παγκόσμια κυκλοφορία του "Modern Warfare 2" στις 10 Νοεμβρίου, οι απανταχού θαυμαστές μπορούν να εξοπλιστούν με την κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition, η οποία διαθέτει αποκλειστικό "πολεμικό" σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το επικό αριστούργημα, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από ποτέ άλλοτε με σκληρό δίσκο 250GB, δύο ασύρματα χειριστήρια Xbox 360, καθώς και ένα Xbox 360 Headset και μία Standard Edition του "Modern Warfare 2" στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €329.99 Ε.Λ.Τ.* σε περιορισμένες ποσότητες.

'Η ύπαρξη μίας ξεχωριστής κονσόλας Xbox 360 είναι η ύψιστη τιμή για την ομάδα και τους φίλους μας", δήλωσε ο Vince Zampella, CEO της Infinity Ward. «Η ακρίβεια και η λεπτομέρεια που διαθέτει η κονσόλα αιχμαλωτίζουν το πάθος και την αίσθηση του Modern Warfare 2. Ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις της κοινότητας και των φίλων μας σε όλη την υφήλιο, όταν θα την αντικρύσουν με τα ίδια τους τα μάτια στις 10 Νοεμβρίου."

"Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί καταφέραμε να προσφέρουμε στους λάτρεις του Call of Duty την αποκλειστική κονσόλα Xbox 360 που είναι εμπνευσμένη από το Modern Warfare 2. Χάρη στη μοναδική ευκαιρία που είχαμε να συνεργαστούμε τόσο στενά με την ικανότατη ομάδα της Infinity Ward για το σχεδιασμό της, κατορθώσαμε να αναπτύξουμε μία κονσόλα για την οποία μπορούμε να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι", δήλωσε ο David Gosen, Vice President για το Xbox 360 στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). "Σε αυτούς τους θαυμαστές αξίζει η "μεγαλύτερη" κονσόλα Xbox 360 όλων των εποχών και εμείς τους την προσφέρουμε με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από ποτέ για να μπορούν να απολαύσουν όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια."

Η κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition θα πωλείται στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία), στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Μεξικό, στην Κολομβία, στη Χιλή, στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Στις 10 Νοεμβρίου η Activision Publishing, Inc. θα κυκλοφορήσει το "Modern Warfare 2" της Infinity Ward. Ο τίτλος συνεχίζει να προσφέρει συγκλονιστικές εμπειρίες στους παίκτες, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα απειλή που έχει ως στόχο να οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

Halo 3: ODST Ultimate

Η Microsoft και το Xbox 360 ανακοινώνουν την κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης της συγκλονιστικής σειράς παιχνιδιών Halo: το Halo 3:ODST Ultimate.
Το Halo 3:ODST, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για Xbox 360 από τη διακεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης Bungie, προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της επικής ιστορίας του HALO 3, μέσα από τα μάτια ενός στρατιώτη της μονάδας ειδικών δυνάμεων ODST (Orbital Drop Shock Trooper).

Η νέα λειτουργία συνεργασίας πολλών παικτών του Xbox, Firefight, έρχεται να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς αγωνίζονται να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη της κατακερματισμένης ομάδας τους αλλά και να ανακαλύψουν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την εισβολή των Covenant στη Νέα Μομπάσα. Έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να αναλάβουν το ρόλο μίας ομάδας ODST και να πολεμήσουν μαζί ενάντια στις ορδές εχθρών σε αυξανόμενα επίπεδα δυσκολίας. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα δίνει μία νέα διάσταση στο πολυσύνθετο, αχανές σύμπαν του Halo που παίκτες από όλο τον κόσμο γνωρίζουν και λατρεύουν εδώ και οκτώ σχεδόν χρόνια.

Το πακέτο Halo 3: ODST Ultimate Console έρχεται να εντυπωσιάσει βετεράνους και πρωτάρηδες, καθώς περιέχει μία κονσόλα Elite, το παιχνίδι Halo ODST, το Halo 3 και μία πρώτη γεύση του Halo Reach Beta – όπου αποκαλύπτεται η ιστορία του Halo – που θα σας καθηλώσει. Το πακέτο Xbox Halo 3: ODST Ultimate console προσφέρει ολόκληρο τον κόσμο του Halo 3 σε μία συσκευασία περιορισμένης έκδοσης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη, και διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €279,99.

Το Halo 3: ODST φέρει την σήμανση PEGi 16 και διατίθεται ήδη σε όλη την Ευρώπη. Για τα τελευταία νέα του παιχνιδιού και αναλυτικές πληροφορίες για την ομάδα μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.xbox.com/el-GR/games/splash/h/HALO3odst/.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 128 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top