Κυκλοφόρησε το Forza Motorsport 3 για Xbox 360

Press News

Όσοι από εσάς ονειρευτήκατε να οδηγήσετε ένα σούπερ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, ήρθε η στιγμή να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, καθώς το Forza Motorsport 3 - το παιχνίδι που σας δίνει την ευκαιρία να οδηγήσετε τα αυτοκίνητα με τις υψηλότερες επιδόσεις στον κόσμο - κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για την κονσόλα Xbox 360.

Το Forza Motorsport 3 σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα από 400 αυτοκίνητα, πολλές νέες πίστες και κορυφαία γραφικά αλλά και το πιο ρεαλιστικό σύστημα οδήγησης, συγκριτικά με άλλα παιχνίδια, το οποίο ακολουθεί τους νόμους της φυσικής όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων. Το Forza Motorsport 3 θα σας προσφέρει μία εμπειρία υψηλών "οκτανίων" που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη – είτε είστε επαγγελματίας οδηγός αγώνων είτε κάποιος που απλά αναρωτήθηκε πως θα ήταν να οδηγεί μία Ferrari αξίας 300.000 λιρών.

Ενώ τα προηγούμενα παιχνίδια Forza προσέφεραν σε φανατικούς οπαδούς των παιχνιδιών racing την πιο "ζωντανή" και ρεαλιστική προσομοίωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που υπήρχε στην αγορά, το Forza Motorsport 3 προχωράει ακόμη παραπέρα. Τώρα και οι, ερασιτέχνες παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε ένα παιχνίδι που προσφέρει ασύγκριτη ευκολία στο χειρισμό. Οι νέοι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της οδήγησης με αυτόματο κιβώτιο, του ελέγχου πρόσφυσης, του συστήματος ABS και άλλων βοηθημάτων που καθιστούν ευκολότερο τον έλεγχο των αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει το όνειρο μέσα από το χειριστήριό του: να οδηγήσει κορυφαία αυτοκίνητα που μόνο στα όνειρα του φανταζόταν.

Επιπλέον, το παιχνίδι παρέχει μια νέα λειτουργία, το Gameplay Rewind, που επιτρέπει στους παίκτες να γυρίσουν πίσω αν κάνουν ένα λάθος κάπου στη μέση του παιχνιδιού. Επιπρόσθετα, οι έμπειροι πιλότοι του Forza μπορούν να απενεργοποιήσουν όλα τα βοηθήματα των αυτοκινήτων για να βιώσουν τη ρεαλιστικότερη πρόκληση της ζωής τους.

Η κανονική έκδοση του παιχνιδιού πωλείται από τις 23 Οκτωβρίου στην τιμή των €64,99 και η περιορισμένη Συλλεκτική Έκδοση στην τιμή των €69,99. Επίσης, το παιχνίδι θα διατίθεται στο πακέτο του Forza Motorsport 3 Super Elite Bundle στην τιμή των €329,99. Σε αυτή την έκδοση θα συμπεριλαμβάνεται ένα αντίγραφο του παιχνιδιού μαζί με την ολοκαίνουρια κονσόλα 250GB Super Elite, καθώς και δύο χειριστήρια για να μπουν οι νέοι παίκτες κατευθείαν στο νόημα της μεγαλύτερης και καλύτερης εμπειρίας παιχνιδιών μηχανοκίνητου αθλητισμού όλων των εποχών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις διευθύνσεις www.xbox.com και www.forzamotorsport.net.


z3et

Τα σπαει. Αλλα θα μεινω

Τα σπαει. Αλλα θα μεινω πιστος στα GT.

Stormwatch

Φοβερό παιχνίδι.Θέλει πολύ

Φοβερό παιχνίδι.Θέλει πολύ δουλειά η Polyphony για να το φτάσει/ξεπεράσει.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 47 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top