Τεχνολογία "data deduplication" στα συστήματα ETERNUS CS από την Fujitsu

Press News

Την εισαγωγή της τεχνολογίας "data deduplication" σε όλη την γκάμα των συστημάτων ETERNUS CS για την προστασία των δεδομένων ανακοίνωσε παγκοσμίως η FUJITSU. Το προηγμένο "deduplication" παρέχει απλή και προσιτή λύση για τους οργανισμούς που εφαρμόζουν στρατηγική backup με δίσκους.

Στη σειρά αυτή των αποθηκευτικών συστημάτων ETERNUS CS, εντάσσεται και το νέο μοντέλο ETERNUS CS800, που απευθύνεται σε πελάτες μεσαίου μεγέθους.

Με το "data deduplication", η τεχνολογία του γρήγορου disc backup γίνεται πλέον οικονομικά προσιτή. Οι εταιρίες είναι σε θέση να επιτύχουν βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δυναμικών υποδομών τους, μέσω της συρρίκνωσης των backup παραθύρων τους, χρησιμοποιώντας backup σε δίσκο, που είναι σαφέστατα ταχύτερος τρόπος από την χρήση της ταινίας (tape), και μέσω της ενίσχυσης των στρατηγικών backup σε ταινία με backup σε δίσκο επιλεκτικά για τα ζωτικής σημασίας στοιχεία. Το deduplication, επίσης, προσφέρει διπλά οφέλη, αφού από τη μία πλέον απαιτείται χαμηλότερη χρήση του δικτύου για την απομακρυσμένη αντιγραφή, ενώ από την άλλη, εξοικονομείται χώρος στο δίσκο, δημιουργώντας ένα μόνο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που ήδη υπάρχουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Η τεχνολογία deduplication των συστημάτων ETERNUS CS της Fujitsu μειώνει το ολιστικό κόστος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, γιατί οι πελάτες μπορούν να μειώσουν τον αποθηκευτικό χώρο των δεδομένων τους στο δίσκο κατά 90 τοις εκατό και άνω, κάνοντας οικονομία στα λειτουργικά τους έξοδα από την χρήση της ταινίας.

Η προηγμένη τεχνολογία deduplication είναι πλέον εφικτή με ETERNUS CS800
Χάρη στην εργοστασιακή ρύθμιση του ETERNUS CS800 και την πιστοποίησή του από όλες τις ηγετικές λύσεις λογισμικού backup, η συσκευή αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ταχεία ενσωμάτωση του προηγμένου deduplication σε mid-range περιβάλλον. Μπορεί να μειώσει τις ανάγκες αποθήκευσης κατά 90 τοις εκατό ή περισσότερο, σε εικονικά περιβάλλοντα όπως το VMware, που συνεπάγεται τη μείωση του όγκου των αντιγράφων ασφαλείας για τα λειτουργικά συστήματα και της εφαρμογές, επιτρέποντας το backup σε δίσκο και επιτυγχάνοντας ταχύτερη αποκατάσταση των δεδομένων.

Για διαχειριστές συστημάτων που επιθυμούν να εφαρμόσουν μια αξιόπιστη υποδομή προστασίας των δεδομένων, το ETERNUS CS800 υποστηρίζει την εύκολη ενσωμάτωση των απομακρυσμένων γραφείων σε ενοποιημένα περιβάλλοντα προστασίας των δεδομένων. Το ETERNUS CS800 deduplication μπορεί να μειώσει τις ανάγκες του δικτύου για την αντιγραφή δεδομένων μεταξύ τοποθεσιών με συντελεστή 20 ή περισσότερο, ξεπερνώντας τα προβλήματα backup των υποκαταστημάτων – όπου το θέμα της επίδοσης του WAN κάποιες φορές παρεμποδίζει την αυτοματοποιημένη στρατηγική για disaster recovery.

Η σειρά των συστημάτων ETERNUS CS της Fujitsu είναι απόλυτα συμβατή με τα κορυφαία λογισμικά για προστασία δεδομένων και Tape Libraries.

Deduplication για περιβάλλοντα μεγάλων επιχειρήσεων από όλο το φάσμα ETERNUS CS
Αρχίζοντας άμεσα, η Fujitsu προσφέρει επίσης δυνατότητα deduplication για την υπάρχουσα σειρά ETERNUS CS - τόσο για τα νέα μοντέλα όσο και τις εκατοντάδες των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο. Τα συστήματα ETERNUS CS 1000 - CS5000 παρέχουν σε μεγάλες επιχειρήσεις έξυπνη προστασία των δεδομένων ακόμα και σε ετερογενείς υποδομές.

Η σειρά ETERNUS CS διαθέτει ήδη True Tape Virtualization, ώστε να υποστηρίζει την ευρύτερη δυνατή γκάμα mainframes, ανοικτά συστήματα, συστήματα NAS και κορυφαίες εφαρμογές backup. Ευθυγραμμίζοντας τις τεχνολογίες tape, δίσκου και deduplication σε κατάλληλη στρατηγική ILM (Information Lifecycle Management), οι πελάτες μπορούν να ευθυγραμμίσουν ευέλικτα τα SLAs με διαφορετικές πολιτικές προστασίας των δεδομένων τους, καθώς και την αποτελεσματική χρήση των πλέον οικονομικά αποδοτικών τεχνολογιών αποθήκευσης.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top