Νέα τηλεχειριστήρια Harmony 600 και Harmony 650 από την Logitech

Press News

Σήμερα σχεδόν όλες οι συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας έχουν ένα τηλεχειριστήριο, οπότε για πολλούς χρήστες γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό το να έχουν στη διάθεση τους ένα εξελιγμένο πολυτηλεχεριστήριο που να απλοποιεί τις πολύπλοκες διαδικασίες ελέγχου των συσκευών τους. Για αυτή την ανάγκη η Logitech προσφέρει δύο νέα μοντέλα της πολυβραβευμένης σειράς πολύτηλεχειριστηρίων Harmony: το Logitech Harmony 600 και το Logitech Harmony 650.

Και τα δύο ελέγχουν πολύπλοκες διαδικασίες με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, είναι εύκολα στη χρήση και στην ρύθμιση, ενώ αντικαθιστούν μέχρι 5 άλλα χειριστήρια.

Την φιλοσοφία Harmony εξήγησε ο Ashish Arora αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα οικιακών ψηφιακών συσκευών: "Γιατί θα πρέπει να έχεις ένα χειριστήριο για την τηλεόραση, ένα για το βίντεο, ένα για το DVD και ακόμη ένα για το σύστημα home cinema; Όλα αυτά μπορεί να τα αντικαταστήσει ένα πολύτηλεχειριστήριο Logitech Harmony κάνοντας την οικιακή ψυχαγωγία μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία για κάθε μέλος της οικογένειας που θα χειρίζεται το τηλεκοντρόλ".

Με ένα Logitech Harmony τα πάντα γίνονται πιο εύκολα όταν η οικογένεια βρίσκεται στο σαλόνι για να παρακολουθήσει το αγαπημένο της πρόγραμμα στη τηλεόραση. Και τα δύο νέα μοντέλα με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ενεργοποιούν τις κατάλληλες ρυθμίσεις και ανάβουν τις αντιστοιχες συσκευές. Μετά την αρχική ρύθμιση του Harmony, μπορούμε απλώς να επιλέξουμε π.χ. το εικονίδιο "Βλέπω DVD" και το πολυτηλεχειριστήριο θα ανάψει τις αντίστοιχες συσκευές (στο συγκεκριμένο παράδειγμα την τηλεόραση, το DVD player και τον ενισχυτή home cinema) και θα ενεργοποιήσει τη σύνδεση τους.

Στο Logitech Harmony 600 βλέπουμε στην μονόχρωμη οθόνη του τις εντολές για τις συσκευές που χρησιμοποιούμε, όπως π.χ. την ένταση του ήχου και την ενεργοποίηση. Για οποιαδήποτε απορία, το έξυπνο τηλεχειριστήριο διαθέτει πλήκτρο Help, το οποίο ενεργοποιεί μια διαδικασία ερωτήσεων που προβάλλονται στην οθόνη για να μας προσφέρει οδηγίες και λύσεις.

Αν προτιμάτε τις έγχρωμες οθόνες, το Logitech Harmony 650 θα σας εντυπωσιάσει προβάλλοντας ειδικά εικονίδια για τηλεοπτικά κανάλια όπως και τις εντολές για κάθε συσκευή. Για παράδειγμα αν βλέπετε τηλεόραση, η οθόνη του Harmony 650 δείχνει εικονίδια για τα αγαπημένα σας κανάλια, οπότε η επιλογή είναι πανεύκολη χωρίς να χρειάζεστε να θυμάστε σε ποιο νούμερο έχετε αποθηκεύσει το κάθε ένα.

Και τα δύο πολυτηλεχειριστήρια της Logitech μπορούν να ελέγξουν 5 συσκευές, καταργώντας τα αντίστοιχα χειριστήρια και την πολύπλοκη χρήση τους.
Τα νέα πολυτηλεχειριστήρια προστίθενται στην πολυβραβευμένη γκάμα των Harmony, η οποία συνεχώς διευρύνεται και περιλαμβάνει μοντέλα όπως το επαναφορτιζόμενο Logitech Harmony 700 που μπορεί να ελέγξει έως και 6 διαφορετικές συσκευές, αλλά και το εντυπωσιακό Logitech Harmony One με την εκπληκτική οθόνη αφής.

Τέρμα στους ειδικούς κωδικούς
Η ρύθμιση ενός Logitech Harmony είναι πανεύκολη. Απλώς συνδέουμε το χειριστήριο με τον υπολογιστή και πηγαίνουμε στην ιστοσελίδα www.logitech.com/MyHarmony, για να κατεβάσουμε το ειδικό λογισμικό. Στη συνέχεια το λογισμικό θα μας ρωτήσει ποιες συσκευές θέλουμε να ελέγξουμε. Εμείς απλώς δηλώνουμε κατασκευαστή και μοντέλο και το λογισμικό αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το πόσο παλιά ή νέα είναι η συσκευή μας, η βάση δεδομένων του Harmony υποστηρίζει πάνω από 250.000 συσκευές από 5.000 μάρκες, ενώ ανανεώνεται συνεχώς.

Έτσι είτε έχουμε ένα παλιό βίντεο Betamax ή ένα ολοκαίνουργιο Blu-ray player μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι σήμερα αλλά και αύριο το Harmony θα μπορεί να την τιθασεύσει!

Τιμές και διαθεσιμότητα
Το Logitech Harmony 600 θα έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα €59,99 ενώ το Logitech Harmony 650 τα €79,99 αντίστοιχα. Και τα δύο μοντέλα αναμένονται να είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Μάρτιο. Τα Logitech Harmony 700 και Logitech Harmony One είναι ήδη διαθέσιμα σε όλες τις αγορές με προτεινόμενες λιανικές τιμές τα €129,99 και €199,99 αντίστοιχα.


vel-shop

Πάντα...

... σκεφτόμουν να τσιμπήσω ένα Harmony αλλά όλο το άφηνα. Με τα νέα μοντέλα είναι καλή ευκαιρία να το ξαναδώ το θέμα.

Ξέρετε αν υποστηρίζουν και άλλες συσκευές εκτός από multimedia; Π.χ Air-Condition;

Janna

Καλή φάση... Δεν θα γίνεται

Καλή φάση...
Δεν θα γίνεται χαμός από τα τηλεχειριστήρια

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 49 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top