Δημιουργική επανάσταση από τη νέα σειρά Adobe Creative Suite 5

Press News

Η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς προϊόντων Adobe Creative Suite 5, μια επαναστατική έκδοση για το κορυφαίο software στην αγορά σχεδιασμού και ανάπτυξης περιεχομένου που ανταποκρίνεται σε κάθε είδος δημιουργικής εργασίας. Με έμφαση στη διαδραστικότητα, τις επιδόσεις και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ψηφιακών εκστρατειών marketing σε διάφορα μέσα και συσκευές, η σειρά προϊόντων Creative Suite 5 προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε δημιουργικά εργαλεία και ενισχύει τις δυνατότητες των σχεδιαστών και δημιουργών περιεχομένου.

Για πρώτη φορά ενσωματώνονται στη νέα σειρά και χαρακτηριστικά μέτρησης του digital marketing και δυνατότητες βελτιστοποίησης μέσω της πρόσβασης σε τεχνολογίες Omniture για τη συγκέντρωση, αποθήκευση και ανάλυση των πληροφοριών από web sites και άλλες πηγές. Επιπλέον, μια ολοκαίνουργια εφαρμογή, το Adobe Flash Catalyst, ενισχύει τη δυνατότητα δημιουργίας διαδραστικού περιεχομένου χωρίς να εγγράφεται κώδικας και βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών και δημιουργών περιεχομένου.

Η σειρά προϊόντων Adobe CS5 επιτρέπει, επίσης, τη δημιουργία περιεχομένου και εφαρμογών για τα πολυαναμενόμενα Flash Player 10.1 και Adobe AIR 2, που έχουν υποστεί βελτιώσεις για καλύτερη απόδοση σε οθόνες κινητών και αξιοποίηση των χαρακτηριστικών κάθε συσκευής για πλουσιότερη εμπειρία των χρηστών.

Η νέα σειρά έχει το γενικό τίτλο Adobe Creative Suite 5 Master Collection και περιλαμβάνει σε ένα πακέτο όλα τα διάσημα προγράμματα σχεδιασμού, όπως Photoshop CS5, Illustrator CS5, InDesign CS5, Flash Catalyst CS5, Flash CS5 Professional, Dreamweaver CS5, Adobe Premiere Pro CS5 και After Effects CS5. Αυτά τα εργαλεία είναι διαθέσιμα μεμονωμένα ή σε μια από τις 5 εκδόσεις Creative Suite.

Η πλήρης σειρά Creative Suite 5 περιλαμβάνει τα προγράμματα Creative Suite 5 Master Collection, Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium, Creative Suite 5 Design Standard, καθώς και 15 επιμέρους προϊόντα, σχετικές τεχνολογίες και σύνδεση με τις υπηρεσίες Adobe CS Live (οι υπηρεσίες CS Live προσφέρονται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο). 

Καθώς η Creative Suite 5 συνεχίζει την παράδοση της Adobe να προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά δημιουργικότητας, αυτή η έκδοση ανταποκρίνεται πρώτη και με διαφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκδότες και οι σχεδιαστές για δημιουργία κερδοφόρων επιχειρήσεων με βάση το ψηφιακό περιεχόμενο,” σχολίασε ο Shantanu Narayen, Πρόεδρος και CEO της Adobe. “Με το συνδυασμό των online business analytics με εξαιρετικά δημιουργικά εργαλεία εξασφαλίζουμε ότι οι εκδότες, σχεδιαστές και marketers μπορούν να δημιουργούν, να παρέχουν και να βελτιστοποιούν τις ψηφιακές εμπειρίες σε όλα τα μέσα και τις συσκευές.

Δημιουργία χωρίς όρια
Περισσότερα από 250 νέα χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην Adobe Creative Suite 5 Master Collection. To InDesign CS5 ενισχύει τη μετάβαση στις ψηφιακές εκδόσεις με νέα διαδραστικά αρχεία και ενισχυμένη υποστήριξη ηλεκτρονικών συσκευών ανάγνωσης. Η δημιουργία εικόνων και η επεξεργασία απογειώνονται με το Photoshop CS5 με λειτουργία Refine Edge, η οποία προσφέρει καλύτερη τεχνολογία διερεύνησης "ορίων" μεταξύ κύριου θέματος και φόντου καθώς και του αποτελέσματος μασκαρίσματος σε λιγότερο χρόνο. Το Photoshop CS5 περιλαμβάνει επιπλέον τη δυνατότητα αντικατάστασης επιμέρους στοιχείων μιας εικόνας άμεσα μέσω της λειτουργίας Content-Aware Fill. Οι νέες επιλογές περιγράμματος, επιτρέπουν στους χρήστες του Adobe Illustrator CS5 να δημιουργούν περιγράμματα με ποικίλα πάχη και να ρυθμίζουν επακριβώς το πάχος, σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος του περιγράμματος.

Ταχύτερη εργασία με μεγαλύτερη ακρίβεια
Όλες οι επιμέρους λειτουργίες της Adobe Creative Suite 5 Master Collection συνεργάζονται για να βελτιώσουν σημαντικά την αποδοτικότητά της. Τα Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro και After Effects αποτελούν πλέον εφαρμογές 64-bit για Mac και Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να είναι αποτελεσματικοί σε έργα υψηλής ανάλυσης.

Το πολυαναμενόμενο NVIDIA GPU-accelerated Adobe Mercury Playback Engine επιτρέπει στους χρήστες Adobe Premiere Pro CS5 να κάνουν γρήγορη επεξεργασία, δημιουργία αλληλουχίας εικόνων υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο και αναπαραγωγή περίπλοκων projects χωρίς rendering. Το επαναστατικό εργαλείο Roto Brush στο After Effects βοηθά τους χρήστες να απομονώνουν τα κινούμενα στοιχεία στο προσκήνιο σε πολύ μικρό χρόνο. Επιπλέον, το Dreamweaver CS5 τώρα υποστηρίζει τα διάσημα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Drupal, Joomla! και WordPress, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να έχουν ακριβείς εικόνες από δυναμικό περιεχόμενο Web μέσα από το προϊόν.

Επιτάχυνση και βελτιστοποίηση της ροής δημιουργικών εργασιών
Τα προϊόντα της Adobe Creative Suite 5 συνδυάζονται με το νέο Adobe CS Live, μια σειρά από πέντε υπηρεσίες online που επιταχύνουν διαδικασίες – κλειδιά της ροής δημιουργικών εργασιών και επιτρέπουν στους σχεδιαστές να δίνουν έμφαση στη δημιουργικότητά τους. Οι online υπηρεσίες CS Live διατίθενται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο και περιλαμβάνουν για την ώρα τα Adobe BrowserLab, Adobe CS Review, Acrobat.com, Adobe Story και SiteCatalyst NetAverages της Omniture.

Το Adobe CS Review επιτρέπει online design reviews απευθείας από εφαρμογές Creative Suite 5, ενώ το Adobe BrowserLab είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για ελέγχους στο περιεχόμενο ιστοσελίδων σε διαφορετικούς browsers και λειτουργικά συστήματα. Το NetAverages παρέχει στοιχεία για χρήση Web που βοηθούν στον καλύτερο σχεδιασμό εφαρμογών για Web και κινητά. Το Adobe Story είναι ένα εργαλείο συγγραφής σεναρίου που βελτιώνει τη ροή εργασιών production και post-production στο CS5 Production Premium. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Acrobat.com, όπως Adobe ConnectNow Web conferencing, έχει επίσης συμπεριληφθεί για να ενισχύσει τη δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγής πληροφοριών με συνεργάτες και πελάτες ανά τον κόσμο.

Δημιουργία περισσότερο κινητής πλατφόρμας
Με τη χρήση του Flash Professional CS5, οι σχεδιαστές και παραγωγοί περιεχομένου μπορούν να δημιουργούν, να ελέγχουν και να παραδίδουν περιεχόμενο Web σε ποικιλία από κινητές πλατφόρμες και συσκευές, όπως smartphones, tablets, netbooks, smartbooks και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν σε επεξεργασία περιεχομένου σε browser μέσω του Flash Player 10.1 και της ανεξάρτητης εφαρμογής AIR 2 όταν αυτά τα προϊόντα διατεθούν στην αγορά. Επιπλέον, μπορούν τώρα να δημιουργήσουν εφαρμογές AIR, με τη χρήση του νέου Packager για iPhone, ένα στοιχείο του Flash Professional CS5 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iPhone και iPad (βάσει των απαιτήσεων και των εγκρίσεων της Apple), και μελλοντικά θα είναι συμβατό και με συσκευές Android, BlackBerry και Palm webOS.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 33 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top