Στις 27 Ιουλίου η παγκόσμια διάθεση του StarCraft II: Wings Of Liberty

Το πολυ-αναμενόμενο Sequel λοιπόν, StarCraft 2, "'έκλεισε" την ημερομηνία διάθεσης του για τις 27 Ιουλίου.  Το StaCraft 2: Wings Of Liberty, όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος του, θα είναι ένα Real-Time Strategy game (RTS) το οποίο φυσικά είναι δημιούργημα της Blizzard Entertainment.

Μετά απο πάνω 10 χρόνια αναμονής (και συγκεκριμένα 12 ολόκληρα χρόνια) ήρθε η ωρά για τους fan τους είδους να απολαύσουν στο αγαπημένο τους παιχίδι σημαντικές βελτιώσεις (κυρίως οπτικοακουστικές) κρατώντας όμως το ίδιο "story". Συνεχίζουν λοιπόν να κυριαρχούν οι τρείς αντίπαλες, μεταξύ τους, φυλες, οι Terrans, οι Zerg και οι Protoss. To game θα είναι single player, αλλα δεν θα λείπει και το multiplayer μέσα απο την ανανεωμένη πλατφόρμα online gaming της Blizzard, Battle.net. To πρώτο StarCraft είχε πουλήσει περισσότερα απο 11 εκατομμύρια αντίγραφα ενώ κυκλοφόρησε και ένα expansion, το "Brood War".

Το StarCraft 2 βρισκόταν σε φάση BETA για πάνω απο έναν χρόνο και αυτό γιατί η Blizzard ήθελε να βγάλει ένα "τέλειο" παιχνίδι για να μην απογοητεύσει κανένα. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει συνολικά 29 κύριες αποστολές όμως σύμφωνα με την Blizzard θα υπάρχουν και αρκετές μικρο-αποστολές.

Το 2008 η Blizzard αποκάλυψε πως το StaCraft 2: Wings Of Liberty θα είναι μόνο η αρχή μιας τριλογίας, με το κάθε επόμενο game αυτής της τριλογίας να είναι "αποκλειστικό" για κάθε φυλή.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει, όπως προείπαμε, στις 27 Ιουλίου, στις Η.Π.Α, Καναδά, Ευρώπη, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Μεξικό, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και το Μακάου της Κίνας.

Η τίμες, αν και δεν εχουν ανακοινωθεί επίσημα, θα είναι $59.99 για την "standard" έκδοση και $99 για την συλλεκτική έκδοση.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο του παιχνιδιού απο το official site του StarCraft 2


Elexorien

Δειλά, δειλά...

έχουν αρχίσει και κάποια ελληνικά καταστήματα να δίνουν τη δυνατότητα προπαραγγελίας. Φυσικά η αντιστοιχία $/€ είναι κορυφαία! $59,00 = €59,00... Προσωπικά θα πάω για την Collector's αν τη βρω σε καλή τιμή.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 65 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top