Classified SR-2 τροφοδοτικό 1200W από την eVGA

Όσοι ενθουσιώδεις χρήστες έχουν στην κατοχή τους υπολογιστή με περισσότερες από μία κάρτες γραφικών τελευταίας γενιάς ή το Classified SR2 dual-socket motherboard που έκανε αίσθηση με την εμφάνιση του πριν λίγο καιρό χρειάζονται απαραιτήτως ένα ικανότατο τροφοδοτικό και η eVGA έχει το... κατάλληλο.

Πρόκειται για το Classified SR-2 PSU TruePower Quattro που είναι ικανό να παράσχει ισχύ 1200W και το οποίο κατασκευάζει η Antec αλλά φέρει τα διακριτικά της eVGA.

Έχει πιστοποιηθεί με προδιαγραφές 80Plus Silver (85%+ efficiency) και διαθέτει "αρθρωτή" σχεδίαση (modular) με την έννοια ότι διαθέτει αφαιρούμενες καλωδιώσεις.

Έτσι ο χρήστης του μπορεί να χρησιμοποιεί αυτές που χρειάζεται και μόνο, ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος στο εσωτερικό του case (λιγότερα εμπόδια από καλώδια και άρα λιγότεροι στροβιλισμοί) για καλύτερη κυκλοφορία του ρεύματος αέρα. Επιπλέον εξασφαλίζεται τάξη στο εσωτερικό.

Φυσικά είναι συμβατό με τις προδιαγραφές Nvidia SLI και ATI CrossfireX και διαθέτει κύκλωμα Active PFC (Power Factor Correction). Διαθέτει έξι γραμμές 12V (38A), επιχρυσωμένους connectors και ένα 80mm PWM ανεμιστήρα αλλά και δύο ποτενσιόμετρα για την βελτιστοποίηση της τάσης 12V καθώς και την ρύθμιση της περιστροφής του ανεμιστήρα. Προσφέρεται με πέντε χρόνια εγγύηση και το κόστος του είναι $359,99.


voltmod

Τούμπανο δείχνει... Spoiler:

Τούμπανο δείχνει...

Spoiler: Highlight to view
... και είναι φαντάζομαι!

z3et

Είναι, είναι. Θα προτιμούσα

Είναι, είναι. Θα προτιμούσα να είναι και gold rated βέβαια, γιατί δεν ζητάει και λίγα χρήματα. . .

voltmod

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου,

Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, αλλά είναι και 1200άρι Wink

z3et

Καλά δεν λέει και πολλά αυτό.

Καλά δεν λέει και πολλά αυτό. Οι Cougar, Corsair και Enermax έχουν βγάλει (η τελευταία μάλιστα θα βγάλει και χρυσό 1500άρι). Τέλος πάντων, συχνά πολλές εταιρίες τα βαθμολογούν πιο κάτω για να είναι καλλυμενοι σε κάθε κομμάτι.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 22 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top