Νέες προσθήκες και δυνατότητες στο Xbox LIVE

Ενεργοποιώντας την Xbox 360 κονσόλα τους, οι χρήστες μπορούν πλέον να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσδίδουν κάποιες νέες καταπληκτικές προσθήκες στο Xbox LIVE, που είναι σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου.

Τα μέλη του Xbox LIVE σε όλο τον κόσμο θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και νέους τρόπους διασκέδασης στο καθιστικό τους. Αυτό είναι ένα μέρος της μόνιμης δέσμευσής μας να επαναπροσδιορίσουμε την υπηρεσία ως το απόλυτο κέντρο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Η κυκλοφορία του Kinect για το Xbox 360 θα φέρει την ψυχαγωγία χωρίς χειριστήρια για πρώτη φορά στο καθιστικό σας. Με το Kinect έχετε τον έλεγχο όλου του φάσματος της ψυχαγωγίας απλά με ένα νεύμα του χεριού σας. Παράλληλα, μέσω του Video Kinect, δεκάδες εκατομμύρια χρηστών θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν video chat συνομιλίες με φίλους τους από την τηλεόραση στο καθιστικό τους.

Με 25 εκατομμύρια μέλη, που περνούν πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες κάθε μήνα διασκεδάζοντας, το Xbox LIVE είναι η κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας στο καθιστικό και σε ολόκληρο τον κλάδο. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή!

Η 10η Νοεμβρίου είναι η μέρα σταθμός για εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xbox LIVE και τη διάθεσή του στην Ελλάδα, επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο της Microsoft πατώντας εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 36 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top