Η CYTA εμπιστεύεται την Alcatel-Lucent για την πλατφόρμα MiViewTV

Press News

Η CYTA επιλέγει την Alcatel-Lucent και την προηγμένη πλατφόρμα διαδραστικής τηλεόρασης MiViewTV. Η λύση αυτή δίνει τη δυνατότητα στη CYTA να προσφέρει στους συνδρομητές της μια διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία.

Η πλατφόρμα MiViewTV υποστηρίζει καινοτομικές εφαρμογές και υπηρεσίες multimedia που θα βοηθήσουν τη CYTA να ενδυναμώσει τη θέση της στην αγορά, και παράλληλα να πετύχει τους στόχους της σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πλεονεκτήματα και για τους συνδρομητές, και για τη CYTA
Η λύση που προσφέρει η Alcatel-Lucent θα ωφελήσει άμεσα τους πελάτες της CYTA, καθώς θα τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε προηγμένες υπηρεσίες multimedia, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η διαδραστική τηλεόραση, η ετεροχρονισμένη λήψη τηλεοπτικών προγραμμάτων (time shifted TV), η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV), και τα games on demand. Παράλληλα, θα δώσει νέα ώθηση στις υπάρχουσες υπηρεσίες, όπως το Pay-per-View, το PVR (client & Network), η ψηφιακή μετάδοση DVB-T, οι υπηρεσίες αυτόματης ενημέρωσης (information push) και τα Mosaics.

Παράλληλα, η πλατφόρμα διαδραστικής τηλεόρασης MiViewTV της Alcatel-Lucent, εξασφαλίζει πρόσθετα οφέλη και για τον πάροχο, δεδομένου ότι καθιστά τη δημιουργία και την παροχή νέων υπηρεσιών ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Έτσι, η CYTA θα μπορεί πλέον να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες multi-screen, μάρκετινγκ και διαφήμισης τις οποίες διαθέτει η πλατφόρμα MiViewTV. Επίσης, η συγκεκριμένη λύση προσφέρει πολλά εργαλεία για το διαχωρισμό των υπηρεσιών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας πελατών, για τη μέτρηση της θεαματικότητας, για τη διαχείριση διαφημιστικών εκστρατειών, και για τη μέτρηση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η Alcatel-Lucent θα εγκαταστήσει τη νέα πλατφόρμα με την ελάχιστη δυνατή διακοπή των υπηρεσιών που ήδη προσφέρει η CYTA στους συνδρομητές της. Επίσης, η Alcatel-Lucent θα αναλάβει τη συνολική ευθύνη για την αναβάθμιση των υπηρεσιών multimedia της CYTA μέσω μιας σειράς εξειδικευμένων υπηρεσιών, στις οποίες περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός του δικτύου, η εγκατάσταση και η λειτουργική ενοποίηση με τις υφιστάμενες υποδομές, η συντήρηση, η εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και η υποστήριξη της λειτουργίας του νέου εξοπλισμού.

Δηλώσεις εκπροσώπων
Ο κ. Φώτιος Σαββίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της CYTA, δήλωσε τα εξής: “Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση της πλατφόρμας MiViewTV, αφού πρώτα πήραμε υπ’ όψη τη διείσδυση της υπηρεσία IPTV που ήδη προσφέρουμε, αλλά και τη στρατηγική μας όσον αφορά τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας γενικά, τόσο για την αγορά της σταθερής, όσο και της κινητής τηλεφωνίας. Σκεφτήκαμε ότι έφτασε η στιγμή να βελτιώσουμε την ποικιλία και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συνδρομητές της CYTA, αξιοποιώντας ακόμη καλύτερα πολλά από τα υπάρχοντα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Η επιλογή της πλατφόρμας MiViewTV της Alcatel-Lucent θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία στους τηλεθεατές, πλούσια σε καινοτόμες εφαρμογές. Περιμένουμε ότι θα υπάρξει έντονη ζήτηση από την πλευρά των καταναλωτών και θα δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων για τη CYTA.”

Ο κ. Γιώργος Νταλαμάγκας, Διευθύνων Σύμβουλος, Alcatel-Lucent Hellas, δήλωσε σχετικά: “Η πλατφόρμα MiViewTV της Alcatel-Lucent αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα του διττού τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουμε το θέμα της ανάπτυξης νέων λύσεων στην επικοινωνία, παίρνοντας υπ’ όψη τις ανάγκες του τελικού χρήστη, αλλά και τους επιχειρηματικούς στόχους των παρόχων, χωρίς να παραγνωρίζεται η σημασία που έχει η εξέλιξη της τεχνολογίας και για τα δύο μέρη. Γι’ αυτό είμαστε βέβαιοι ότι η CYTA, με την πλατφόρμα MiViewTV, θα καταφέρει να ενισχύσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αγορά και για τα επόμενα χρόνια.”


DeLaVeGaGR

Εχω Cyta στο πατρικο μου και

Εχω Cyta στο πατρικο μου και στο σπιτι μου και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες εταιριες!!!
Αλλα μαλλον θα πρεπει να βαλουμε 8mbit γραμμη για να εχουμε ολα αυτα που αναφερονται πανω.

Τελευταία τροποποίηση από DeLaVeGaGR — Σαβ, 20/11/2010 - 21:00.
LAKIS

Μπράβο η CYTA........ δεν το

Μπράβο η CYTA........ δεν το ήξερα ότι βγήκε και εκτός Κύπρου....

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 22 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top