Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα σειρά Geforce 700M GPUs για φορητούς υπολογιστές

Η Nvidia παρουσίασε πέντε νέους επεξεργαστές γραφικών, που προορίζονται για την αγορά των φορητών υπολογιστών, και οι οποίες συνδυάζονται με τις τεχνολογίες GPU Boost 2.0, Nvidia Optimus καθώς και Geforce Experience.

Οι νέες mobile GPUs για φορητούς υπολογιστές της σειράς Nvidia Geforce 700M περιλαμβάνουν τα μοντέλα GeForce GT 750M, GeForce GT 745M και GeForce GT 740M στην αγορά των υπολογιστών υψηλών επιδόσεων (performance) καθώς και τις GeForce GT 735M και GeForce GT 720M για την αγορά mainstream.

Όλες κάνουν χρήση της τεχνολογίας GPU Boost 2.0, η οποία αυξάνει την συχνότητα λειτουργίας κατά περίπτωση, αυξάνοντας την απόδοση στον τομέα των γραφικών, και της τεχνολογίας Nvidia Optimus, η οποία αναλαμβάνει αυτόματα να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την διακριτή GPU, ώστε να μην καταναλώνεται ενέργεια όταν οι απαιτήσεις για υψηλή απόδοση στα γραφικά είναι χαμηλές.

Επίσης, χάρη στο λογισμικό Geforce Experience, ρυθμίζονται αυτόματα όλα όσα απαιτούνται σε ένα παιχνίδι, ώστε να βρίσκεται πάντα η χρυσή τομή ανάμεσα στην απόδοση και στην υψηλή ποιότητα απεικόνισης κατά το gaming, και χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να γνωρίζει λεπτομέρειες.

Οι νέες GPUs της Nvidia, είναι διαθέσιμες από πολλούς κατασκευαστές φορητών υπολογιστών συμπεριλαμβανομένων των Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony και Toshiba.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 98 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top