H LG ανακοίνωσε το G Flex με κοίλη οθόνη!

Σε μια κίνηση που δεν περιμέναμε, χωρίς να διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα, η LG ανακοίνωσε το δικό της phablet (smartphone-tablet). Το G Flex όπως είναι η ονομασία του, φέρει ακόμα ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αυτό της κοίλης οθόνης, όπως περίπου την γνωρίσαμε στο Samsung Galaxy Round.

Το LG G Flex, διαφοροποιείται όμως από την υλοποίηση της Samsung μιας και η καμπύλη (κοιλότητα) δημιουργείται στον οριζόντιο άξονα, σε αντίθεση με τον κάθετο άξονα στο Galaxy Round.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 6 ιντσών και ανάλυση 720 x 1280 pixels ενώ είναι τεχνολογίας OLED, μιας και είναι η μόνη τεχνολογία που μπορεί να επιτρέψει την συγκεκριμένη σχεδίαση.

Σύμφωνα με την εταρεία, ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την σχεδίαση της οθόνης είναι για την καλύτερη εφαρμογή της συσκευής στο πρόσωπο του χρήστη κατά την ομιλία. Επίσης δηλώνει πως το G Flex διαθέτει και τεχνολογία αυτο-επούλωσης ή αν θέλετε, αυτοίασης, μέσω μιας ειδικής επίστρωσης "έξυπνου υλικού" που έχει εφαρμόσει. Έτσι, όταν δημιουργούνται μικρές αμυχές στην πίσω επιφάνεια της συσκευής, αυτές θα μπορούν να επουλωθούν αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορεί η ανάλυση της οθόνης να θεωρείται ίσως και λίγο ξεπερασμένη, στο εσωτερικό της όμως η συσκευή κρύβει hi-end "διαμάντια". Χρησιμοποιεί λοιπόν τον Snapdragon 800 της Qualcommm με τέσσερις πυρήνες Krait 400 σε συχνότητα λειτουργίας 2,3GHz και γραφικά Adreno 330. Επίσης συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel και LED flash και δυνατότητα λήψης video 1080p με HDR, ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκονται τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου και on/off, όπως ακριβώς τα γνωρίσαμε και στο LG G2. Φυσικά φέρει κάμερα και στο εμπόσθιο μέρος στα 2,1 Megapixel.

Υποστηρίζει τις τεχνολογίες 4G LTE έως 150Mbps, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi DirectBluetooth 4.0, DLNA, NFC, GPS με A-GPS και υποστήριξη GLONASS ενώ η μπαταρία του θα έχει μια από τις μεγαλύτερες χωρητικότητες που έχουμε συναντήσει έως τώρα σε συσκευή του είδους, στα 3500mAh.

Οι διαστάσεις του είναι 160,5 x 81,6 x 8,7 χιλιοστά και το βάρος του 177 γραμμάρια ενώ θα τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.2 "Jelly Bean".

Αρχικά θα κυκλοφορήσει σε μια απόχρωση, Titan Silver όπως την ονομάζει η LG με 32GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης μέσως κάρτας μνήμης και η κυκλοφορία του θα περιοριστεί για την ώρα μόνο για την αγορά της Νότιας Κορεάς. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.


Elexorien

Είδα ένα...

... hands-on και είναι πραγματικά τεράστιο. Αν ήταν στις 4.7" - 5" θα ήταν σούπερ.

Ψαρωτική η δυνατότητα αυτο-επούλωσης! Wolverine το κινητάκι!

Elexorien

Την καμπύλη....

... στο LG την καταλαβαίνω. Τουλάχιστον έχει το σχήμα του προσώπου και ΙΣΩΣ να έχει κάποιο νόημα. Αλλά στο Samsung μοιάζει πραγματικά δύσχρηστη! Αφού όμως η «έρευνα» λέει το αντίθετο, ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω...;

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 82 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top