Η LG παρουσιάζει την τρίτη γενιά των smartphones L Series

Press News

Η LG Electronics θα αποκαλύψει την τρίτη γενιά της δημοφιλούς σειράς L Series smartphones στο Mobile World Congress 2014, που διεξάγετε τις επόμενες μέρες στην Βαρκελώνη. Οι συσκευές L Series III διατηρούν τη διακριτική minimal φιλοσοφία σχεδιασμού της LG, ενώ διαθέτουν ενισχυμένο hardware.

Με την αρχική σειρά L Series και L Series II να έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, η σειρά L Series III αναμένεται να συνεχίσει τη δυναμική πορεία με τον υψηλότατου επιπέδου σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της LG, την G Series.

"Πέρα από την εκλεπτυσμένη αισθητική στο σχεδιασμό που θεωρείται συνώνυμη με τις premium συσκευές της LG, η L SeriesIII παρέχει μια σειρά από οφέλη για τον χρήστη που δε περιορίζονται σε μια απλή αναβάθμιση", δήλωσε ο Dr. Jong-seok ParkΠρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. "Από το σχεδιασμό έως το λειτουργικό σύστημα και την εμπειρία χρήσης, η σειρά L SeriesIII  αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης της LG να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία smartphone σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές. Είμαστε βέβαιοι ότι η L SeriesIII  θα ταράξει τα νερά στην αγορά του 3G".

Τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG εμφανίζονται σε όλα τα εντυπωσιακά smartphones της L Series III. Το αψεγάδιαστο layout, το λεπτό τελείωμα, το μεταλλικό πλαίσιο και η θήκη Quick Window αποτελούν μερικά από τα συστατικά που κάνουν τη σειρά L Series III να ξεχωρίζει.

Η θήκη Quick Window, η οποία διατίθεται σε τρία έντονα χρώματα, είναι η πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσφέρει λειτουργικά οφέλη πέρα από την απλή προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, όπως είναι το παράθυρο που επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται βασικές λειτουργίες χωρίς να ανοίξει τη θήκη.

Όλα τα μοντέλα της σειράς L Series III (L90, L70 και L40) διαθέτουν Android 4.4 KitKat, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Η LG έχει εξοπλίσει ολόκληρη τη σειρά με το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα της Google, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη και πιο σύγχρονη Android εμπειρία σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Επιπλέον, το KitKat προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία χρήστη.

Το LG L90 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του, LCD IPS έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 540 x 960 pixels. Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 8.0 Megapixels ενώ η κάμερα για βιντεοκλήσεις στην πρόσοψη διαθέτει αισθητήρα 1.3 Megapixels. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2540mAh και οι διαστάσεις του είναι 131.6 x 66 x 9.7 χιλιοστά.

Το "μεσαίο" LG L70 έχει διαστάσεις 127.2 x 66.8 x 9.5 χιλιοστά και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2100mAh. Διαθέτει dual-core επεξεργαστή 1.2GHz και οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 400 x 800 pixels. Επιπλέον έχει 1GB RAM, 4GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 8.0 Megapixels ή 5.0 Megapixels ανάλογα με την αγορά που θα εμφανιστεί. 

Το LG L40 είναι το οικονομικότερο της σειράς και έχει οθόνη 3.5 ιντσών ανάλυσης 320 x 480 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz. Έχει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω microSD και η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 3.0 Megapixels. Ανάλογα με την αγορά που θα πωλείται, θα διαθέτει είτε μπαταρία 1700mAh είτε 1540mAh. Οι διαστάσεις του είναι 109.4 x 59 x 11.9 χιλιοστά.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 32 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top