Η Nokia ανακοίνωσε τη διάθεση του αξεσουάρ Treasure Tag

Press News

Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο, καινοτομικό προϊόν το οποίο υπόσχεται να σας κάνει να απαλλαχθείτε από το άγχος του αν ξεχάσατε τα κλειδιά σας, την τσάντα σας ή κάτι άλλο στο σπίτι ή αλλού. Ονομάζεται Nokia Treasure Tag και έχει διαστάσεις 30 x 30 x 10 χιλιοστά και βάρος 13 γρ.

Είναι μια μικρή συσκευή την οποία μπορείτε να συνδέσετε με τα αντικείμενα που θέλετε και να εξασφαλίστε ότι δε θα τα ξεχάσετε κάπου ποτέ ξανά!

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι εξαιρετικά απλός. Αφού βάλετε το Nokia Treasure Tag σε κάποιο αντικείμενο, μπορείτε να το συνδέσετε με το κινητό σας είτε μέσω τεχνολογίας NFC είτε μέσω Bluetooth. Αν λοιπόν αποχωρήσετε από κάποιο χώρο έχοντας ξεχάσει ένα από τα 2 αντικείμενα, οι συσκευές θα εκπέμψουν ένα δυνατό ήχο για να σας ειδοποιήσουν.

Την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας με το Nokia Treasure Tag, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε και την αντίστοιχη Nokia Treasure Tag εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη από το Windows Phone Store. Εφόσον βρεθείτε στην άτυχη περίπτωση να μην ακούσετε την ειδοποίηση, δε χρειάζεται να ανησυχήσετε. Μέσω της εφαρμογής, η οποία θα σας παρουσιάσει σε χάρτη τη θέση του χαμένου αντικειμένου, θα μπορέσετε να το εντοπίσετε.

To Nokia Treasure Tag είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που διαθέτουν την αναβάθμιση Lumia Black. Θα κυκλοφορήσουν επίσης third party εφαρμογές για το αντικείμενο με σκοπό να υποστηριχθούν και οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 86 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top