H Sony ανακοίνωσε επίσημα το Xperia Z2 Tablet

Press News

Η Sony Mobile Communications παρουσίασε σήμερα μια νέα φορητή συσκευή, το Xperia Z2 Tablet – το λεπτότερο, ελαφρύτερο και αδιάβροχο tablet που περικλείεται με την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας της Sony. Με το Xperia Z2 Tablet, η Sony δημιούργησε μια ταμπλέτα που συνδυάζει την κομψότητα με τη φορητότητα.

«Το Xperia Z2 Tablet αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της καινοτομίας στις ταμπλέτες και αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της premium σειράς μας. Εξελίξαμε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό μας για να δημιουργήσουμε την πιο λεπτή και ελαφριά ταμπλέτα, η οποία συγκεντρώνει τις τελευταίες τεχνολογίες της Sony για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο χρήστη», δήλωσε ο Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Mobile Communications. «Και με τη νέα γκάμα αποκλειστικών αξεσουάρ, τώρα μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία της ταμπλέτας σας σε δουλειά και διασκέδαση, στο σπίτι ή εν κινήσει».

Το Xperia Z2 Tablet είναι η πρώτη ταμπλέτα στον κόσμο με οθόνη τεχνολογίας Live Colour LED, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία BRAVIA TV της Sony για να παρέχει φωτεινά, φυσικά χρώματα και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη 10.1” Full HD TRILUMINOS Display for mobile συνδυάζεται με τη νέα τεχνολογία Live Colour LED της Sony και το αποτέλεσμα είναι χρώματα που ποτέ δεν έμοιαζαν τόσο ζωντανά και αληθινά. Επιπροσθέτως, η έξυπνη μηχανή X-Reality for mobile αναλύει κάθε εικόνα για ιδανικό χρώμα, ευκρίνεια και αντίθεση και μέσω super resolution αναπαράγει τα χαμένα pixels για να εξασφαλίζει κάθε φορά την υπέρτατη εμπειρία προβολής.

Το Xperia Z2 Tablet προσφέρει καθαρή ποιότητα ακρόασης και δυναμικό ήχο, αξιοποιώντας την τεχνολογία Front Surround της Sony. Επιπλέον μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάκοπο ήχο εν κινήσει, ακόμη και σε ιδιαιτέρως θορυβώδη περιβάλλοντα όπως τρένα και αεροπλάνα, χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, Digital Noise Cancelling που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μια ταμπλέτα.

Χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά, κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να προκύψει η λεπτότερη (πάχος μόλις 6.4 χιλιοστών) και ελαφρύτερη (μόνο 426 γρ. για την έκδοση Wi-Fi και 439 γρ. για την έκδοση LTE/3G model) αδιάβροχη ταμπλέτα στον κόσμο, απόλυτα φορητή και βολική και εύχρηστη ακόμη και με το ένα χέρι. Ο καταξιωμένος σχεδιασμός OmniBalance προσφέρει μια ιδιαίτερα καλαίσθητη μορφή, λεπτή και συμπαγή, που εξισορροπεί τη συμμετρία και την όμορφη εμφάνιση από κάθε πλευρά με το άνετο κράτημα. Και όπως θα περιμένατε από μια συσκευή της Sony, είναι πλήρως αδιάβροχη.

Η εφαρμογή “What’s New” σας βοηθάει να ανακαλύπτετε νέες ταινίες, μουσική και παιχνίδια για να απολαύσετε στο Xperia Z2 Tablet – όλα προσβάσιμα από ένα λεπτομερή και διαδραστικό widget στην αρχική οθόνη. Η εφαρμογή Album με το PlayMemories Online διευκολύνει την ασφαλή αποθήκευση και το διαμοιρασμό των φωτογραφιών και των βίντεό σας σε όλες τις αγαπημένες σας συσκευές Sony.

Το Xperia Z2 Tablet διαθέτει τον πλήρως ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με 2.3 GHz quad-core Krait CPU, ο οποίος προσφέρει υψηλές επιδόσεις με μικρή επιβάρυνση της μπαταρίας. Απολαύστε ζωντανές εμπειρίες πολυμέσων με εκπληκτικά γραφικά και 3D παιχνίδια, χάρη στις δυνατότητες της τελευταίας γενιάς Adreno 330 GPU.

Το Xperia Z2 Tablet μειώνει το χρόνο φόρτισης με την ενσωματωμένη τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 2.0, που του επιτρέπει να φορτίζει έως και 75 τοις εκατό πιο γρήγορα από συσκευές που δεν διαθέτουν την εν λόγω λειτουργία. Η μεγάλη μπαταρία πολυμερών λιθίου 6000mAh, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό Battery STAMINA Mode της Sony, παρέχουν έως και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης πολυμέσων και περισσότερες από 100 ώρες αναπαραγωγής μουσικής χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση.

Συμπεριλαμβάνεται OfficeSuite Pro 7 ώστε να μπορείτε να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε έγγραφα του Microsoft Office οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, όποτε και αν τα χρειάζεστε. Η ισχυρή αρχιτεκτονική ασφάλειας του Xperia Z2 Tablet προστατεύει τα εταιρικά και τα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την εύκολη δημιουργία και διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών.

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο HD σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού με την κάμερα 8.1MP με αισθητήρα εικόνας Exmor RS for mobile του Xperia Z2 Tablet. Ανώτερη αυτόματη λειτουργία που συνδυάζει αναγνώριση σκηνής με υψηλής ποιότητας και απόδοσης τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, όπως η HDR, και μείωση θορύβου για να συλλάβει αυτόματα τις στιγμές που θέλετε με τις βέλτιστες ρυθμίσεις. H HD κάμερα 2.2MP στο μπροστινό μέρος της συσκευής είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η προ-εγκατεστημένη σουίτα εφαρμογών κάμερας Xperia προσθέτει μια νέα διάσταση στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα με την κάμερα.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 10,1 ίντσες Full HD Triluminos Display με X-Reality Engine και Live Colour LED
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AB) στα 2,3GHz
  • Μνήμη: 16GB ή 32GB αποθηκευτικός χώρος, 3GB RAM, υποδοχή microSD έως 64GB
  • Κάμερα: πίσω 8,1 Megapixel με 1080p video / εμπρός 2,2 Megapixel
  • Μπαταρία: 6000mAh
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4.2 KitKat
  • Διαστάσεις: 266 x 172 x 6,4 χιλιοστά
  • Βάρος: 429γρ. (WiFi Only έκδοση), 439γρ. (4G έκδοση)
  • Δίκτυα: LTE Cat. 4 (4G) έως 150Mbps, HSPA+ (3G) έως 42Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n/ac), A-GPS, NFC, DLNA, WiFi Direct
  • Χρώματα: Μαύρο (Black), Λευκό (White)
  • Άλλα: Αδιαβροχοποίηση, FM Radio, ANT+, Stereo ηχεία

Το Xperia Z2 Tablet κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο 2014 και στην Ελληνική αγορά αναμένεται τον Απρίλιο.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 28 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top