To LG G2 αναβαθμίζεται με το Android 4.4 "KitKat" στην Ελλάδα έως το τέλος Μαρτίου

Press News

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για το smartphone LG G2 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα έως το τέλος του μήνα που διανύουμε.

Με την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat το LG G2 αναπαράγει μουσική πιο αποτελεσματικά και υποστηρίζει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης.

Η τελευταία έκδοση Android OS δίνει αξιοσημείωτο προβάδισμα στην ταχύτητα, επιτρέποντας στο G2 να κάνει χρήση των εφαρμογών 17% γρηγορότερα σε σχέση με πριν, ενώ χάρη στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ταχύτερη. Επιπλέον, με τη χρήση της νέας εύχρηστης λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται εύκολα και γρήγορα.

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας», δήλωσε ο κ. Δημήτρης ΒάθηςMobile Communications Sales ManagerLG Electronics Hellas. «Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρήστη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία μας αναβάθμιση».

Η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για τo μοντέλο LG G Pad 8.3 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του δεύτερου τετραμήνου του 2014 ενώ για το μοντέλο LG G Flex θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του 2014.


z3et

Ετοιμο το KitKat για ελληνικα

Ετοιμο το KitKat για ελληνικα LG G2. Προς το παρον ειναι μονο μεσω PC Suite και οχι μεσω OTA.

z3et

Ετοιμο.

Ετοιμο.


Τελευταία τροποποίηση από z3et — Πεμ, 20/03/2014 - 17:53.
voltmod

Καλή φάση! Πρώτες εντυπώσεις;

Καλή φάση! Πρώτες εντυπώσεις; Που είδες βελτίωση;

z3et

Πρωτες εντυπωσεις καλες.

Πρωτες εντυπωσεις καλες. Εγινε πιο γρηγορο (με την εννοια του smoothness), διορθωθηκαν καποια bugs (στο Knock On και στην αυτοματη φωτεινοτητα) και ισως εχει βελτιωθει λιγο η μπαταρια.

Τιποτα "τρελο" παντως. Το μεγαλο μειον ειναι στην εφαρμογη της καμερας οπου η LG μαλλον δεν ασχοληθηκε καθολου και δεν βελτιωσε το παραμικρο.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 44 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top