Η Lenovo ανακοινώνει τα νέα A-Series android tablets

Press News

Η Lenovo ανακοίνωσε την άφιξη της νέας σειράς των android tablets A-Series που διαθέτει τετραπύρηνους επεξεργαστές και θα είναι διαθέσιμη από το Μάϊο του 2014.

Η σειρά ξεκινάει με τη συσκευή 7 ιντσών Α7-30, που είναι σχεδιασμένη για βέλτιστη απόλαυση μουσικής και πολυμέσων, καθώς διαθέτει τα εξαιρετικά dual-front ηχεία, εξοπλισμένα με σύστημα Dolby, για εκπληκτικές επιδόσεις. Συνεχίζει με το Α7-50, έναν οικονομικό και φορητό σύντροφο, με υψηλής ευκρίνειας wide-view οθόνη 7 ιντσών, που εξυπηρετεί στην ανάγνωση. Ακολουθεί το Α8, που κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε προσωπικότητα και στυλ. Τέλος έρχεται, το Α10 εξοπλισμένο με την υψηλής ευκρίνειας wide-view οθόνη 10.1 ιντσών και dual-front ηχεία με σύστημα Dolby, για μια απίστευτη και φορητή εμπειρία θέασης.

  • Α7-30, Pocket Studio με Dolby: Το tablet Α7-30 της Lenovo προσφέρει εμπειρία ήχου που συνήθως συναντιέται σε ακριβότερα tablets 7 ιντσών. Είναι εξοπλισμένο με Dolby, dual-front ηχεία, και είναι ένα ultra-portable tablet που οι μουσικόφιλοι θα θέλουν να παίρνουν μαζί τους παντού! Η φωτεινή οθόνη 7 ιντσών και ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής που διαθέτει, το καθιστούν σε ένα πολλαπλών-χρήσεων performer για χρήση εν κινήσει, ενώ η κάρτα SIM, υποστηρίζει όλα τα απαραίτητα μέσα για να μένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας.
  • Α7-50, ένας πεντακάθαρος Multimedia Reader: Το tablet Α7-50 της Lenovo είναι ένας ultra-portable και οικονομικός σύντροφος διαβάσματος. Η υψηλής ευκρίνειας wide-view οθόνη 7 ιντσών, προβάλει τα κείμενα και τις ιστοσελίδες εντονότερα. Είναι ο τέλειος σύντροφος για διάβασμα, πλοήγηση καθώς και σύνδεση με φίλους, με προαιρετική 3G συνδεσιμότητα και είναι ενισχυμένο με διπύρηνο επεξεργαστή και με μπροστινές και όπισθεν κάμερες 2ΜΡ. Κυκλοφορεί επίσης και ως Α7-40, σε μαύρο χρώμα, με χωρητικότητα 8Gb και μπροστινή κάμερα.

  • A8, “Home Entertainment” οn the go: Το tablet Α8 της Lenovo κυκλοφορεί σε μια γκάμα έντονων χρωματικών επιλογών για να ταιριάζει σε διαφορετικές προσωπικότητες και στυλ, ενώ παρέχει ολοκληρωμένη διασκέδαση, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Η υψηλής ευκρίνειας, πολύχρωμη οθόνη 8 ιντσών, το σύστημα ήχου Dolby και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής το καθιστούν την τέλεια επιλογή για παιχνίδια, προβολή video, μουσική, επαφές με φίλους και πολλά άλλα.

  • Α10, Φορητό σύστημα Home Theatre: To tablet Α10 της Lenovo παρέχει μια απίστευτη εμπειρία προβολής video, on the go. Δείτε ολόκληρες ταινίες υψηλή ευκρίνειας, με την wide-view οθόνη 10.1 ιντσών και ηχεία dual-front με σύστημα Dolby. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής που διαθέτει, διασφαλίζει την ομαλή αναπαραγωγή video όλη μέρα.

"Τα tablets A-Series είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των νέων και ενεργών χρηστών, που είναι πάντα εν κινήσει, ενώ οι απαιτήσεις του τρόπου ζωής τους είναι πολυποίκιλες όπως και οι προσωπικότητες τους. Με αυτές τις τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια των tablets, δημιουργήσαμε συσκευές που απευθύνονται στις συνήθειες των καταναλωτών, είτε θέλουν να ακούν μουσική, είτε να διαβάζουν e-books, είτε να βλέπουν video" δήλωσε ο Shao Τao, αντιπρόεδρος της Lenovo και επικεφαλής της Mobile BU, υπογραμμίζοντας ότι "Η οικογένεια των Android tablets, είναι ελκυστική για όλους τους χρήστες, καθώς έχουμε κατασκευάσει όλα μας τα προϊόντα ώστε να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και τα budgets".


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 47 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top