Η Sony μας παρουσιάζει την νέα Cyber-shot RX 100 III

Press News

Η δημοφιλής οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot RX100 της Sony που έχει αγαπηθεί από τους φωτογράφους, που δίνουν αξία στη σοβαρή απεικόνιση και την εξαιρετική φορητότητα, απέκτησε ένα νέο μέλος, την Cyber-shot RX 100 III.

Η Cyber-shot RX100 III, η οποία έρχεται να προστεθεί στη σειρά των φημισμένων προκατόχων της, κατασκευάζεται από ανθεκτικό αλουμίνιο, που είναι ελαφρύ και κομψό, και ιδανικό για τα ταξίδια σας. Ο αναβαθμισμένος φακός και ο γρήγορος επεξεργαστής εικόνων συμπληρώνονται από το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο OLED Tru-Finder με επικάλυψη ZEISS T, τις βελτιωμένες λειτουργίες ταινίας και την οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών.

Ο φακός ZEISS Vario-Sonnar T 24-70mm F1,8-2,8 πιο φωτεινός και ευρυγώνιος από ποτέ, μπορεί να συλλάβει από αχανή τοπία, μέχρι έντονα πορτρέτα. Χάρη στο μεγάλο διάφραγμα που φτάνει τα F2,8, στο μέγιστο σε τηλεφακό, το θέμα σας ξεχωρίζει με ευκρίνεια πάνω στο ομαλό εφέ αποεστίασης φόντου. Η ικανότητα του φακού να συλλέγει φως επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου, ώστε να «παγώνουν» τα θέματά που κινούνται γρήγορα. Το ενσωματωμένο φίλτρο 3 θέσεων (1/8) Neutral Density παρέχει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ευελιξία σε κατάφωτα εξωτερικά πλάνα ή εσκεμμένα θολωμένες λήψεις νερού που τρέχει.

Μια ακόμα προσθήκη της Cyber-shot RX100 III που περιμέναμε με αγωνία, είναι το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο υψηλής αντίθεσης OLED Tru-Finder, το οποίο παρέχει φωτεινή θέαση με πολλές λεπτομέρειες, όσο κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή στο μάτι σας. Η επικάλυψη ZEISS T, που βρίσκεται στην οπτική επιφάνεια του σκοπεύτρου, μειώνει εξαιρετικά τις αντανακλάσεις και αποδίδει εκπληκτική καθαρότητα από άκρη σε άκρη. Διαθέτει, επίσης, έναν εύχρηστο αισθητήρα ματιού, ο οποίος αυτόματα μεταβάλει τη λειτουργία από σκόπευτρο σε οθόνη.

Από φωτογραφίες με εξαιρετικές λεπτομέρειες, μέχρι ταινίες Full HD – όλα φαίνονται πεντακάθαρα χάρη στον νέο αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό, με 20,1 ενεργά megapixel, τύπου 1,0. Με αυξημένη ευαισθησία στο χαμηλό φως και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ο αισθητήρας συμπληρώνεται από τον επεξεργαστή τελευταίας γενιάς BIONZ X, της Sony.

Ο γρήγορος επεξεργαστής BIONZ X υποστηρίζει αναβαθμισμένες νέες λειτουργίες βίντεο. Για πρώτη φορά σε Cyber-shot, η RX100 III υποστηρίζει, πλέον, το αποτελεσματικό φορμά XAVC S. Χάρη στο επαγγελματικό πρότυπο XAVC, μπορείτε να γυρίσετε εντυπωσιακά βίντεο Full HD μέχρι 50 Mbps με ελάχιστα τεχνητά σφάλματα και ψηφιακό θόρυβο – ακόμα και σε πολύβουες σκηνές. 

Χάρη στη λειτουργία Intelligent Active Mode, που μειώνει τα εφέ που δημιουργούνται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να βλέπετε βίντεο, που γυρίστηκαν κρατώντας τη μηχανή στο χέρι, με μεγαλύτερη άνεση. Η τεχνολογία ανάλυσης κάδρων και η σταθεροποίηση σε 5 άξονες, που συνδυάζονται για πρώτη φορά στη σειρά RX100, διασφαλίζουν σταθερότερες ταινίες ακόμα και όταν περπατάτε.

Η έξοδος για φωτογραφίες 4K, η οποία προστέθηκε πρόσφατα, σας επιτρέπει να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε τηλεοράσεις 4K. Οι εικόνες υψηλής ανάλυσης, που μεταφέρονται μέσω HDMI ή Wi-Fi, με υποστήριξη για Triluminos Colour, διασφαλίζουν πλούσιους τόνους και υφές όταν προβάλλονται σε συμβατά μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η φωτογραφική μηχανή έχει κληρονομήσει αρκετές λειτουργίες ταινιών από τις επαγγελματικές βιντεοκάμερες της Sony. Διαθέτει έξοδο HDMI, ώστε οι λήψεις Full HD να αποθηκεύονται σε εξωτερική συσκευή εγγραφής. Η προβολή σε σχέδιο «Ζέβρα» στην οθόνη LCD και στο σκόπευτρο βοηθάει στην αναγνώριση των πιο φωτεινών περιοχών σε μια σκηνή, ενώ η διπλή εγγραφή βίντεοii αποθηκεύει ταυτόχρονα μικρά αρχεία MP4, μαζί με αρχεία υψηλής ποιότητας AVCHD /XAVC S.

Οι λάτρεις των selfies θα ενθουσιαστούν με την οθόνη Xtra Fine LCD, τύπου 3,0 ιντσών, η οποία περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για αβίαστα πορτρέτα κρατώντας τη μηχανή στο χέρι σας. Η αποσπώμενη οθόνη θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, είτε βγάζετε φωτογραφίες από ψηλά, είτε από χαμηλά.

Μια σειρά από δημιουργικά εφέ και φίλτρα σας επιτρέπει να βελτιώνετε τις φωτογραφίες σας χωρίς τη χρήση Η/Υ και περίπλοκων προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας ενώ η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα NFC/ WiFi διευκολύνει περαιτέρω το μοίρασμα των αγαπημένων σας λήψεων σε smartphones ή tablets και το ανέβασμά τους στο κοινωνικό μέσο της αρεσκείας σας.

 

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 35 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top