Cooling

Η Scythe ανακοίνωσε την low profile CPU ψύκτρα Kodati

Η Scythe, γνωστή για τις υψηλών επιδόσεων λύσεις της στο τομέα της ψύξης υπολογιστών, αποκάλυψε μια νέα, ultra low-profile ψύκτρα για επεξεργαστές σταθερών υπολογιστών. Ονομάζεται Kodati (κωδικός μοντέλου SCKDT-1000) και στοχεύει σε όσους χρήστες διαθέτουν περιορισμένο χώρο για την εγκατάσταση μιας aftermarket ψύκτρας στον υπολογιστή τους.


Η Noctua ανακοίνωσε την ολοκαίνουρια NH-D15

Η Noctua μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας με την ψύκτρα NH-D14, ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση ενός νέου, αναβαθμισμένου μοντέλου, του NH-D15 το οποίο θα βασίζεται όμως πάνω στην σχεδίαση της NH-D14 αλλά με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.


Η Thermaltake ανακοίνωσε το Urban T81, ένα νέο Full Tower PC case

H Thermaltake, ανακοίνωσε ένα νέο full tower PC case, το Urban T81 και το οποίο απευθύνεται στους ενθουσιώδεις χρήστες που απαιτούν άπλετο χώρο για να εγκαταστήσουν συστήματα υδρόψυξης και πολλαπλές κάρτες γραφικών.


Enermax Liqmax 120S, καταφθάνουν τα νέα kit υδροψύξης και στην Ευρώπη

H Enermax ανακοίνωσε την διάθεση των νέων, έτοιμων, συστημάτων υδρόψυξης Liqmax 120S και για την αγορά της Ευρώπης. Η εταιρία είχε προχωρήσει στην επίσημη παρουσίασή τους τον περασμένο Οκτώβρη και πλέον είναι έτοιμα να εμφανιστούν τα ράφια των καταστημάτων και στην δικιά μας Ήπειρο.


Scythe Ashura Shadow, ένα limited edition σύστημα ψύξης!

Η Scythe, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της παρουσίας της στον χώρο της ψύξης υπολογιστών, και όχι μόνο, προχώρησε στην παρουσίαση της Ashura Shadow, μιας επετειακής έκδοσης, της ψύκτρας Ashura όπου ήδη υπάρχει στην αγορά και που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.


Η Thermaright προχώρησε στην διάθεση της γιγαντιαίας ψύκτρας επεξεργαστή HR-22

Η Thermalright ανακοίνωσε την HR-22, μια νέα ψύκτρα επεξεργαστή η οποία χάριν στην πολύ μεγάλη ελεύθερη επιφάνεια της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και χωρίς επιπλέον ανεμιστήρα για την ψύξη του CPU.


Νέα υδρόψυξη Seidon 120V από την Cooler Master

Ένα νέο κλειστό σύστημα υδρόψυξης, το Seidon 120V, θα διαθέσει από τα μέσα Οκτωβρίου η Cooler Master, το οποίο τοποθετείται, βάση απόδοσης, πάνω από την γνωστή μας Seidon 120XL.


Νέα ψύκτρα Blue Series Armageddon από την Prolimatech

Ο γνωστός κατασκευαστής συστημάτων ψύξης, Prolimatech, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας ακόμα ειδικής έκδοσης γνωστής ψύκτρας της εταιρείας, την "Blue Series Armageddon".


Η Zalman ανακοίνωσε επίσημα το Reserator 3

Η γνωστή εταιρεία Zalman ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση του Reserator 3, ενός εργοστασιακά σφραγισμένου συστήματος υδρόψυξης, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση με επεξεργαστές υψηλής κατανάλωσης.


Η Enermax παρουσίασε τους νέους "πολύ φωτεινούς" ανεμιστήρες T.B. Apollish και T.B. Vegas Quad

Η Enermax ανακοίνωσε νέους ανεμιστήρες για "towers" με πρώτο στόχο την αποτελεσματικότερη ψύξη του εσωτερικού του υπολογιστή. Mήπως όμως η έμφαση δόθηκε αλλού αυτή τη φορά;


Νέα υγρόψυξη Apsalus III-120 από την Scythe

Η Scythe θα κυκλοφορήσει ένα νέο "κλειστό" κίτ υδρόψυξης λύσης για επεξεργαστές. Το όνομα αυτού είναι Apsalus III-120.


H Thermalright θα ανακοινώσει σύντομα την διάθεση της ψύκτρας Archon SB-E X2

H Thermalright θα ανακοινώσει σύντομα την διάθεση της ψύκτρας Archon SB-E X2, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για επεξεργαστές με υψηλό TDP, όπως είναι οι Sandy Bridge-E.


H Silverstone ανακοίνωσε την high-end ψύκτρα Heligon HE02

H Silverstone, ανακοίνωσε την κορυφαία high-end ψύκτρα, Heligon HE02, η οποία είναι ικανή να τα βγάλει πέρα με επεξεργαστές που επιδεικνύουν TDP έως 150W.


Τις πρώτες της υδροψύξεις λανσάρει η Enermax!

Η Enermax έχει εισέλθει δυναμικά εδώ και κάποια χρόνια στον κόσμο της ψύξης υπολογιστών (αερόψυκτρες, ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης κ.α.). Έτσι ήρθε η ώρα να διαθέσει στην αγορά και τις δικιές της, υδρόψυκτες λύσεις για σταθερούς υπολογιστές.


Nέο "σφραγισμένο" σύστημα υδρόψυξης Seidon 120M από την Cooler Master

H Cooler Master κυκλοφόρησε το Seidon 120M, ένα νέο εργοστασιακά "σφραγισμένο" σύστημα υδρόψυξης "κλειστού βρόχου".


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 29 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top