Mobility

Το ASUS MEMO Pad 7 με επεξεργαστή Intel Bay Trail-T έφτασε και στη χώρα μας με κόστος €159

Press News

Και στην ελληνική αγορά θα κάνει την εμφάνισή του το ASUS MEMO Pad 7 (ME176CX), το νέο tablet που συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, design και οικονομία. Το ASUS MEMO Pad έρχεται στην ελληνική αγορά σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, μπλε και κόκκινο) και είναι η νέα πρόταση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πλέον απαιτητικών καταναλωτών.


Nέο 2 σε 1 Inspiron 11 σειρά 3000 από την Dell. Ευελιξία tablet, επιδόσεις laptop

Press News

Η Dell παρουσιάζει σήμερα το νέο σύστημα 2-in-1, Dell Inspiron 11 Σειρά 3000, ένα προϊόν σχεδιασμένo για να προσφέρει ευελιξία, παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, που επιτρέπει σε οικογένειες, μαθητές και επαγγελματίες να εργαστούν όταν χρειάζεται και να διασκεδάσουν όταν το επιθυμούν.


Νέες σειρές laptop Inspiron 3000 και 5000 για μαθητές αλλά και χρήση σε κάθε οικιακό περιβάλλον από την Dell

Press News

Η Dell παρουσίαζει και στην ελληνική αγορά τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς 3000. Τα νέα αυτά laptop είναι σχεδιασμένα με δυναμικά και ευέλικτα χαρακτηριστικά με στόχο να βοηθούν τους χρήστες να είναι πετυχημένοι σε κάθε τους δραστηριότητα.


Η Samsung φέρνει στην ελληνική αγορά τα Galaxy Tab S 8.4 και Galaxy Tab S 10.5

Η Samsung στις 12 Ιουνίου, μας παρουσιάσε την καινούρια σειρά Android tablet, Galaxy Tab S. Συγκεκριμένα, παρουσίασε δύο μοντέλα, τα Galaxy Tab S 8.4 και Galaxy Tab S 10.5. Οι κύριες διαφορές τους περιορίζονται στη διαγώνιο της οθόνης, όπως μας αποκαλύπτουν και οι ονομασίες τους.


Η LG φέρνει το G Pad 7.0 και στην Ελλάδα

Press News

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την LG Electronics για τη διεύρυνση της σειράς G Pad προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες, το νέο G Pad 7.0 είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Το μικρότερο tablet της LG, είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, ενώ αποτελεί έναν on-the-go κόμβο ψυχαγωγίας, που προσφέρει φορητότητα αλλά και ισχύ.


H Lenovo φέρνει στην ελληνική αγορά την ανανεωμένη σειρά φορητών συσκευών ThinkPad

Press News

Η Lenovo φέρνει στην χώρα μας την νέα γενιά της επιτυχημένης σειράς tablet, ThinkPad. Συνολικά θα έρθουν τέσσερα νέα μοντέλα, τα ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad Yoga, ThinkPad 10 και ThinkPad 8 έτσι ώστε να καλύψουν τις περισσότερες κατηγορίες των επαγγελματιών που έχουν ανάγκη την φορητότητα και την λειτουργικότητα.


Η Microsoft ανακοίνωσε τo tablet που θα αντικαταστήσει το laptop σας, το Surface Pro 3

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ειδικά για τη νέα της συσκευή, η Microsoft διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να ανακοινώνει μία μικρότερη έκδοση του Surface (Surface Mini) και ανακοίνωσε, μέσω του υπεύθυνου του τμήματος Surface, Panos Panay, το μεγαλοπρεπές Surface Pro 3.


Νέα γενιά συσκευών Chrome με τεχνολογία Intel

Press News

Η Intel Corporation και άλλες εταιρείες παρουσίασαν μια νέα σειρά συσκευών Chrome, μεταξύ των οποίων και τις πρώτες σχεδιάσεις με επεξεργαστές Intel Celeron που βασίζονται στο Bay Trail-M system-on-chip (SoC). Ακόμη, παρουσιάστηκε μια νέα οικογένεια Chromebooks που βασίζεται στον επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i3.


Η LG ανακοίνωσε τα νέα tablets της σειράς G Pad, 7, 8 και 10,1 ιντσών

Press News

Η LG Electronics προσθέτει τρία νέα μοντέλα tablets στην σειρά G Pad, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές στους χρήστες. Οι νέες συσκευές G Pad -G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1- θα αποκαλυφθούν στο MedPI 2014, στο Μονακό, από τις 13 έως και τις 16 Μαΐου.


Η Lenovo ανακοινώνει τα νέα A-Series android tablets

Press News

Η Lenovo ανακοίνωσε την άφιξη της νέας σειράς των android tablets A-Series που διαθέτει τετραπύρηνους επεξεργαστές και θα είναι διαθέσιμη από το Μάϊο του 2014.


Το Motorola Moto G στην Ελλάδα από τη WIND με κόστος €189

Press News

Το Motorola Moto G, ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα της WIND και στα Public για να συναρπάσει με τις εξαιρετικές επιδόσεις του και τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, στη ξεχωριστή τιμή των €189.


H Sony ανακοίνωσε επίσημα το Xperia Z2 Tablet

Press News

Η Sony Mobile Communications παρουσίασε σήμερα μια νέα φορητή συσκευή, το Xperia Z2 Tablet – το λεπτότερο, ελαφρύτερο και αδιάβροχο tablet που περικλείεται με την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας της Sony. Με το Xperia Z2 Tablet, η Sony δημιούργησε μια ταμπλέτα που συνδυάζει την κομψότητα με τη φορητότητα.


Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Νέα "light" έκδοση του 7ιντσου tablet

Press News

Η Samsung Electronics παρουσίασε το νέο Galaxy Tab 3 Lite (7”), που συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία της σειράς Galaxy Tab 3 με νέο και πιο λεπτό σχεδιασμό. Εφοδιασμένο με μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, το Galaxy Tab 3 Lite (7”) προσφέρει στον χρήστη μια σειρά από τρόπους που τον βοηθούν να δημιουργήσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με άλλους, χωρίς συμβιβασμούς.


Google Nexus 10 2 (2014), Με Android 4.4 KitKat και Snapdragon 800 SoC

Μετά την ανακοίνωση και διάθεση του Nexus 5 αλλά και του νέου Nexus 7, η Google φαίνεται να "ξέχασε" για αρκετούς μήνες την μεγαλύτερη συσκευή που υπάγεται στην οικογένεια Nexus, και δεν είναι άλλη από το tablet Nexus 10. Για το 2014 λοιπόν, θα έχουμε το Nexus 10 2 (2014) ή μάλλον το... "New Nexus 10".


Gateway LT41P και NV570P, νέα notebooks με touch οθόνη!

H Gateway κάποτε φιλοδοξούσε να αποτελέσει αντίπαλο των Dell, ΙΒΜ και HP στην αγορά των notebooks, ωστόσο κατέληξε στα χέρια της Acer. Πρόσφατα ανακοίνωσε ακόμα δύο μοντέλα των σειρών LT και NV τα οποία θα φέρουν οθόνη αφής για να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των Windows 8.1.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top