Programming

Το Kinect για Windows SDK 1.7 περιλαμβάνει Kinect Fusion και Kinect Interactions

Press News

H ομάδα του Kinect για τα Windows της Microsoft παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του δωρεάν software development kit (SDK).


Το The Elder Scrolls V: Skyrim ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς!

Αυτή η εβδομάδα ήταν "γεμάτη τεχνολογία". Είχαμε το συνέδριο GDC, την έκθεση Cebit αλλά και την συνέντευξη τύπου της Apple.


Η Nvidia "ανοίγει" την CUDA

Πριν μερικές μέρες, η Nvidia ανακοίνωσε ότι προσφέρει τον πηγαίο κώδικα του CUDA LLVM-based compiler στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στις εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού.


Η Microsoft διαθέτει τη δοκιμαστική έκδοση του Kinect για Windows (SDK) σε ερευνητές και λάτρεις της τεχνολογίας

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε την Πέμπτη 16 Ιουνίου τη διάθεση του Kinect για Windows SDK, μια δωρεάν δοκιμαστική (beta) έκδοση για την ανάπτυξη μη εμπορικών εφαρμογών.


Απίστευτες οι δυνατότητες της μηχανής γραφικών Unreal Engine 3 της Epic

Η Epic στο Game Developers Conference 2011 πραγματοποίησε επίδειξη της μηχανής γραφικών Unreal Engine 3 αποκαλύπτοντας το real-time demo "Samaritan".


Η AMD ενισχύει την παράλληλη επεξεργασία με το OpenCL University Kit

Press News

Η AMD ανακοίνωσε την έκδοση του OpenCL University Kit, μίας σειράς εργαλείων διδασκαλίας που μπορεί να αξιοποιηθεί από τα πανεπιστήμια για το μάθημα "OpenCL programming".


Parallel Nsight 1.0 από την Nvidia

Η Nvidia μετά από σχεδόν έξι μήνες δοκιμών ανακοίνωσε την διάθεση της πρώτης έκδοσης του Parallel Nsight, ένα περιβάλλον ανάπτυξης ενσωματωμένο με το Microsoft Visual Studio που επιτρέπει την δημιουργία εφαρμογών που εκμεταλεύονται κατά κύριο λόγο της δυνατότητες παράλληλης επεξεργασίας των επεξεργαστών γραφικών (GPU) αλλά και των επεξεργαστών γενικής χρήσης (CPU).


Η Nokia ανακοινώνει τη διάθεση του Qt SDK 1.0

Press News

Η Nokia αναιρεί τα εμπόδια που δυσκόλευαν τη συνεργασία των ανεξάρτητων προγραμματιστών με το Ovi Store, και δίνει περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας μειώνοντας το κόστος που απαιτείται για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής, ενώ παράλληλα, με το Qt SDK 1.0, εξασφαλίζει ένα ουδέτερο (cross-platform) περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών για συσκευές Symbian και Maemo.


Δυνατότητα αυτόματων υποτίτλων από τη Google για τα videos του Youtube

Η Google και επίσημα πλέον παρουσίασε μια εξελιγμένη δυνατότητα αυτόματου υποτιτλισμού για τους χρήστες που ανεβάζουν video στο YouTube. Σύμφωνα με τον ομιλητή της εταιρείας Hirito Tokusei, το YouTube χρησιμοποιεί μια σειρά από αλγόριθμους οι οποίοι βρίσκονται στο Google Voice Search, για να δημιουργήσει τους απαραίτητους υπότιτλους.


Go: Η γλώσσα προγραμματισμού της Google

Η Google πρόσφατα ανακοίνωσε την διάθεση της νέας γλώσσας προγραμματισμού ανοιχτού κώδικα της εταιρείας, με την ονομασία "Go". Η γλώσσα προγραμματισμού "Go" βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και έχει πολλά κοινά στοιχεία με τις C και C++ με ότι αυτό συνεπάγεται (υψηλή απόδοση, ασφάλεια κ.α) ωστόσο είναι πιο ευέλικτη, γρήγορη και δυναμική σαν την Python.


Η Epic Games προσφέρει δωρεάν την Unreal Engine 3 μέσω του Unreal Developer kit

Η δημιουργός του Gears of War και του Unreal, Epic Games ανακοίνωσε ότι διαθέτει δωρεάν για κατέβασμα όλα τα εργαλεία ανάπτυξης (dev tools) της Unreal Engine 3, με στόχο να παράσχει επαιδευτική και μη εμπορική χρήση της τεχνολογίας στην οποία βασίζονται πολλοί τίτλοι παιχνιδιών για PC, PlayStation 3 και Xbox 360. To Unreal Development kit (563MB) μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, μαζί με διάφορα άλλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 20 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top