Memory & Storage

Review: OCZ Vector 256GB

Featured Review

Από τότε που η OCZ ανακοίνωσε το Vertex 4, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος οπότε για να διατηρήσει την επαφή της με την


Review: Intel SSD 335 Series 240GB

Featured Review

H Intel παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο μέλος της οικογένειας solid state drives, Intel SSD 335 Series (θα διαδεχτεί την mid-range σειρά Intel SSD 330) με χωρητικότητα 240GB.


Review: OCZ Vertex 4 256GB revisited (v1.5)

Featured Review

Όταν δοκιμάσαμε το νέο solid state drive της OCZ, Vertex 4, είχαμε μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόδοση του.


Review: OCZ Vertex 4 256GB

Featured Review

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που η OCZ ανακοίνωσε την πρόθεση της να εξαγοράσει την Indilinx και με την κυκλοφορία του Vertex 4, η εταιρεία επιχειρεί να εξαργυρώσει το συντομότερο δυνατόν την επένδυση της.


Review: OCZ Vertex 3 240GB

Featured Review

Έχει περάσει αρκετές καιρός από τότε που η OCZ παρουσίασε την σειρά solid state drives με την επωνυμία Vertex 3. Μάλιστα πρόσφατα παρουσίασε την νεότερη γενιά Vertex 4, η οποία βασίζεται σε διαφορετική αρχιτεκτονική ελεγκτή.


Review: Kingston HyperX SSD 240GB

Featured Review

Η εταιρεία Kingston συνεργάστηκε με την επίσης γνωστή LSI για τους ταχύτατους ελεγκτές μνήμης NAND flash, SandForce και το αποτέλεσμα είναι η οικογένεια solid state drives, HyperX SSD.


Review: Kingston SSDNow 100 V+ 64GB (SVP100S2-64G)

Featured Mini Review

Δοκιμάζουμε και αξιολογούμε ένα από τα πιο προσιτά solid state drives της Kingston το οποίο ανήκει στην σειρά SSDNow V+ 100 και προσφέρει χωρητικότητα 64GB.


Review: Kingston HyperX MAX3.0 128GB

Featured Mini Review

Δοκιμάζουμε ένα από τα ταχύτερα, μικρότερα σε μέγεθος και ανθεκτικά φορητά αποθηκευτικά μέσα. Πρόκειται για ένα εξωτερικό solid state drive της Kingston, το οποίο όχι μόνο ανήκει στην σειρά HyperX της εταιρείας αλλά κάνει χρήση και του πρότυπου USB 3.0.


Review: Seagate Barracuda XT 2TB (SATA 6Gbps)

Featured Review

Πριν μερικούς μήνες, η Seagate ανακοίνωσε τον νέο σκληρό δίσκο Barracuda XT, τον πρώτο σκληρό δίσκο στον κόσμο που κάνει χρήση του πρότυπου Serial ATA Revision 3.0. Ο σκληρός δίσκος που έχουμε στα χέρια μας είναι το μοντέλο Barracuda XT 2 TB (ST32000641AS), ο οποίος όπως αναφέραμε κάνει χρήση της τεχνολογίας SATA 6Gbps, η οποία διπλασιάζει το bandwidth σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, υποστηρίζοντας θεωρητικά μέγιστη μεταφορά δεδομένων 600MB/s.


Review: Lacie Desktop External HDD 1TB

Featured Review

Στις μέρες μας, οι ανάγκες μας για αποθηκευτικό χώρο ολοένα και αυξάνονται, όπως επίσης αυξάνονται και οι φορητές συσκευές (laptop, nettop, smartphone κλπ) που χρησιμοποιούμε. Η εταιρεία Lacie μας προτείνει ένα φορητό αποθηκευτικό μέσο, όμορφο, κομψό και συνάμα ποιοτικό, που έχει την σφραγίδα του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή προϊόντων Neil Poulton.


Review: OCZ Vertex SATA II 2.5" SSD 120GB

Featured Mini Review

H γνωστή εταιρεία OCZ δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας των υπολογιστών (κατασκευή αρθρωμάτων μνήμης, συστημάτων ψύξης, φορητών υπολογιστών, τροφοδοτικών αλλά και διάφορων περιφερειακών). Η εμπειρία της εταιρείας στα αρθρώματα μνήμης, την κατέστησε ένα σεβαστό όνομα στην αγορά των Solid State Drive. Αν επιβεβαιώνει την φήμη της, θα το διαπιστώσουμε πολύ εύκολα, αξιολογώντας το OCZ Vertex Series SATA II 2.5" SSD 120GB (OCZSSD2-1VTX120G).


Kingston SSDNow V 40GB: SSD for the masses

Featured Review

Η Kingston παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο SSD, κατασκευασμένο για να προσφέρει ως επί το πλείστον τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του είδους σε συνδυασμό με χαμηλό κόστο. Πρόκειται για το πιο μικρό σε μέγεθος Solid State Drive της σειράς SSDNow V της εταιρείας και διαθέτει χωρητικότητα 40GB. Δεν εντυπωσιάζει στον συγκεκριμένο τομέα, ωστόσο με κόστος λίγο πάνω από τα €92, αποκλείεται να έχετε... παράπονο ;- ).


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 72 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top