Νέες Optio M85 και E85 από την Pentax

Press News

Η Pentax ανακοίνωσε δύο νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στην κατηγορία "compact", που προσφέρουν εύκολη και ποιοτική λήψη φωτογραφίας και βίντεο και μάλιστα σε προσιτή τιμή. Οι νέες Pentax Optio M85 και E85 διαθέτουν μεταξύ άλλων αισθητήρα 12 Megapixel και είναι ιδιαίτερα απλές στην χρήση.

Pentax Optio M85

  • Απολαυστική χρήση, χάρη στη μεγάλη φωτεινή οθόνη της 3” και 230.000 κουκκίδων και το λεπτό μεταλλικό σώμα πάχους μόνο 19 χιλιοστών.
  • Εύκολη λειτουργία μέσα από το πρόγραμμα Αυτόματης Σκηνής και τη λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου (συγχρόνως έως και 10 πρόσωπα)!
  • Ποιότητα μέσα από τον ισχυρότατο αισθητήρα 12 megapixels που ενσωματώνεται στο μεταλλικό, στιλάτο σώμα πάχους μόνο 19mm. Η λήψη βιντεοκλίπ HD Υψηλής Ανάλυσης (1280 x 720p/ 15fps), ανοίγει στον καθένα νέους ορίζοντες και στο βίντεο!

Ο ποιοτικός φακός Pentax 3x (32-96mm) με φωτενότητα f2.9-5,2, διαθέτει ευρυγώνια κάλυψη ώστε να μην "κόβεται το θέμα" σε λήψεις τοπίων, μνημείων ή σε οικογενειακές λήψεις, ενώ στη θέση τηλεφακού φέρνει κοντά τα μακρινά αντικείμενα ή καταγράφει ιδανικά όμορφα πορτρέτα.

Με μία σειρά από 20 Αυτόματες λειτουργίες η Pentax Optio M85 "βλέπει & διαβάζει" τη σκηνή, σκέφτεται για λογαριασμό του χρήστη αναλύοντας τα δεδομένα της και ρυθμίζει ανάλογα τις λειτουργίες της μηχανής (διάφραγμα, ταχύτητα, εστίαση κλπ.) ώστε πάντα να πετυχαίνει την άριστη καταγραφή της εικόνας. Υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διάφορων Λειτουργιών και Σκηνών, όπως: Αυτόματη, Αυτόματη Σκηνής, Αθλήματα, Τοπίο, Νυχτερινό Τοπίο, Πορτρέτο, Αυτό-Πορτρέτο, Νυχτερινό Πορτρέτο, Χιόνια, Πυροτεχνήματα, Πάρτυ, Ηλιοβασίλεμα, Μουσείο, Παραλία, Φυλλώματα, Ενυδρείο, Παιδιά & Ζώα, Αντιγραφή, Πίσω Φωτισμός, Ηχητική Εγγραφή. Αντίστοιχα διατίθενται και δυνατότητες ψηφιακής επεξεργασίας μετά τη λήψη!

Pentax Optio Ε85

Η Pentax Optio Ε85 καταγράφει ωραίες, λαμπερές και πεντακάθαρες φωτογραφίες, με απλότητα και ευκολία! Αυτός που ξεκινάει σήμερα στη ψηφιακή φωτογράφηση θα τη νιώσει "δική του" από το πρώτο λεπτό: με μία ποικιλία 23 έτοιμων λειτουργιών σκηνής και προγραμμάτων, η μηχανή κάνει μόνη της την καλύτερη ρύθμιση και ο χειριστής το μόνο που έχει να κάνει είναι να "πατήσει το κουμπί". Αν επιθυμεί να τραβήξει και βίντεο, απλά επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο, η μηχανή μετατρέπεται σε μία άριστη σύντροφο λήψης βιντεοκλίπ.

Η Pentax δεν θέλησε όμως να σχεδιάσει μία απλή μηχανή χωρίς να διαθέτει δυνατότητες οι οποίες να εξασφαλίζουν ανώτατη ποιότητα. Έτσι η νέα Pentax Optio Ε85 είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρότατο αισθητήρα 12 megapixels για φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων, υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας, ενώ η λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου εντοπίζει στην εικόνα συγχρόνως έως και 10 πρόσωπα πετυχαίνοντας την άριστη αποτύπωση τους.

Η μεγάλη φωτεινή οθόνη της 2,7” και 230.000 κουκκίδων προσφέρει άνετη σκόπευση και ευκολία ρυθμίσεων, ο ποιοτικός φωτεινός φακός zoom Pentax 3x (32-96mm) με ευρυγώνια κάλυψη και ισχυρό τηλεφακό καλύπτει κάθε θέμα και το εύρος ευαισθησίας ISO 80-3200 εξασφαλίζει λήψεις ακόμα και σε σκοτεινά μέρη ή μουσεία.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 1740 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top