Αναβαθμιση Laptop σε Gaming Laptop

DatFace

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2015

Καταχωρήσεις: 1

Πρωτα απ'ολα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια εδω που ασχολουνται με τα ονειρα του καθενος, εκανα μια βολτα στο forum πριν ξεκινησω το ποστ μου και πραγματικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο, μπραβο σας.

Τελοσπαντων για να ξεκινησουμε, οπως λεει και το subject θελω ενα το λαπτοπ μου να το κανω Gaming Laptop, θελω να ειναι φθηνο και καλο( το φθηνο ειδικα το τονιζω Tongue ). Ειμαι διατεθιμενος να δωσω 200euro (πιο πανω για κανενα λογο), δεν θελω να παιζω σε τρελα γραφικα/FPS, θελω οπως σας ειπα κατι φθηνο και καλο. Εχω το Toshiba Satellite m70, ποιο αναλυτικα ¨

Windows 7 Home Prenium (θελω να βαλω τα 8αρια αλλα πρεπει να ειναι 64bitw τα windows + Θα βαλω και παραπανω RAM οποτε ολα μαζι)

CPU : Intel(R) Pentium(R) M processor στα 1 ,87Ghz( ενας πυρηνας Tongue )
RAM : 1.50 GB (γι΄αυτο σας ειπα Tongue)
Σκληρος 60 GB

Καταρχας δεν ξερω αν ειναι εφικτο με 200euro να φκιαξεις κατι καλο, δεν γνωριζω πραγματικα το αφηνω πανω σας.

Thanks in advance,
DatFace


Primitive_6

Κατάσταση:

Εγγραφή: Απρ 2009

Καταχωρήσεις: 1136

Καλησπέρα DatFace

Λοιπόν, γενικά στην αναβάθμιση laptop τα πράγματα είναι δύσκολα. Όσο αφορά για την συγκεκριμένη περίπτωση, η κάρτα γραφικών είναι κολλημένη στην μητρική (σπάνια θα βρεις σε laptop το ανάποδο), οπότε μην χάνεις χρόνο ψάχνοντας για κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορείς να αναβαθμίσεις είναι ram και σκληρό δίσκο.
Γενικά, δεν θα δεις κάποια σημαντική διαφορά στα fps στα παιχνίδια ότι και αλλαγή να κάνεις. Μπορείς όμως να το αναβαθμίσεις για άλλες εργασίες (internet, office κτλ).
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο μπορώ να σου προτείνω μερικές μνήμες ή ακόμα έναν ssd σκληρό δίσκο (το τελευταίο είναι υπερβολή για ένα τόσο παλιό υπολογιστή).
Επίσης δεν θα σου πρότεινα να βάλεις Windows 8 γιατί θα έχεις προβλήματα με τους drivers (το επιχείρησα κάποτε στο toshiba satellite που έχω και τα αποτελέσματα ήτανε τραγικά).

* τώρα παρατήρησα πως ο υπολογιστής αυτός υποστηρίζει μέχρι 2gb ram. Οπότε θα δεις πολύ μικρή διαφορά αν την αυξήσεις κατά 512mb. Και ο επεξεργαστής είναι 32bit (οπότε μην επιχειρήσεις να βάλεις τα Windows 64bit)

Τελευταία τροποποίηση από Primitive_6 — Τετ, 04/03/2015 - 01:05.

back to top