Είσοδος

Users

4 χρήστες και
22 επισκέπτες

eve
voltmod
DEATH
dreez
avpap
zigolo85
Labros86
power
Δέσποινα
Gamer_
marioso
vickydk5
bas13bou
wishmaster
riot13
alopix

Intel X18-M 80GB SSD

Η Intel στα πλαίσια του Intel Developer Forum 2008 που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α, αποκάλυψε σε κάποιους δημοσιογράφους το νέο X-18-M 80GB Solid State Drive της, που αποτελεί και το "mainstream" μοντέλο της σειράς SSD που θα ανακοινώσει σύντομα. Το X18-M 80GB SSD κάνει χρήση του πρότυπου S-ATA 3,0Gbps και διαθέτει στο εσωτερικό του συνολικά δέκα NAND flash chips των 8GB.

Kάθε πλευρά του PCB ενσωματώνει από πέντε, ενώ ενσωματώνει και ένα ακόμη SDRAM chip της Samsung με το κωδικό K4S281632I-UC60 το οποίο χρησιμεύει για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων (buffering) καθώς και για την τεχνική Advanced Dynamic Write Leveling.

Το SDRAM chip της Samsung έχει μέγεθος 16ΜΒ και "τρέχει" στα 166MHz (6,0ns). Περισσότερες φωτογραφίες και υλικό, εδώ.

Στην εικόνα παραπάνω, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, οι άνθρωποι της Intel, για να επιτρέψουν στον δημοσιογράφο να τραβήξει φωτογραφίες από το PCB του νέου X18-M 80GB SSD, αφαίρεσαν το chip του controller για λόγους που έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό.


Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το mini-ITX mainboard της Gigabyte, GA-H55N-USB3, το οποίο ολοκληρώνεται γύρω από το chipset Intel H55 Express και είναι συμβατό με επεξεργαστές Intel Core i3, Core i5 και Core i7
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης αλλά και να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν ένα motherboard socket AM3 της Gigabyte και ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή της AMD. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το Mini-ITX motherboard της ASRock, A330ION, το οποίο ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Atom 330 (1,6GHz) και ολοκληρώνεται γύρω από την πλατφόρμα Nvidia ION
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτες εντυπώσεις από τον κορυφαίο εξαπύρηνο επεξεργαστή της AMD, Phenom II X6 1090T Black Edition (μερικές μετρήσεις και λίγο... ανεπαρκές overclocking - λόγω πίεσης χρόνου - με την "stock" ψύκτρα...)

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Ψηφοφορία

Θα αλλάζατε το κινητό σας για το νέο iPhone 4;:
back to top