Infrastructure

Το 2015 η Intel θα φέρει στην αγορά την νέα γενιά Xeon Phi "Knights Landing"

Press News

Η Intel Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα στο Διεθνές Συνέδριο Υπερυπολογιστών (ISC) στη Λειψία της Γερμανίας, νέα στοιχεία για την επόμενη γενιά επεξεργαστών της, Intel Xeon Phi, με την κωδική ονομασία Knights Landing, οι οποίοι υπόσχονται να επεκτείνουν τα οφέλη από τις επενδύσεις εκσυγχρονισμού κώδικα που γίνονται για τα προϊόντα τρέχουσας γενιάς.


devolo dLAN 650 με range+ Technology: Το εύκολο και γρήγορο οικιακό δίκτυο βραβεύεται πολλαπλά

Press News

Μια αξιοσημείωτη σειρά από βραβεία και διακρίσεις σε συγκριτικές δοκιμές από μεγάλα ευρωπαϊκά περιοδικά τεχνολογίας επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την κυρίαρχη θέση της σειράς devolo dLAN 650 στον τομέα της οικιακής δικτύωσης Powerline.


H IBM ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου Big Data και Business Analytics Centre of Competence στην Ελλάδα

Press News

Η IBM ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο εξειδίκευσης στον τομέα των Big Data & Business Analytics στην Ελλάδα (Center of Competence), ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στον τομέα παροχής τεχνολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην περιοχή, αντλώντας από τις εγχώριες, υψηλών προδιαγραφών δεξιότητες.


Η AMD παρουσίασε την επαγγελματική κάρτα γραφικών FirePro W9100

Press News

Η νέα κάρτα γραφικών της AMD, FirePro W9100 σχεδιάστηκε για τους επόμενης γενιάς σταθμούς εργασίας 4K και προσφέρει τεράστια υπολογιστική ισχύ 5.24 TFLOPS ενώ υποστηρίζει έως έξι οθόνες 4K.


Οι Intel και Cloudera ανακοίνωσαν στρατηγική, τεχνολογική και επιχειρηματική συνεργασία

Press News

Η Intel Corporation και η Cloudera ανακοίνωσαν μια ευρεία στρατηγική τεχνολογική και επιχειρηματική συνεργασία, καθώς και μια σημαντική επένδυση ιδίων κεφαλαίων από την Intel, καθιστώντας τη το μεγαλύτερο στρατηγικό μέτοχο της Cloudera αλλά και μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.


Devolo. Έσπασε νέο ρεκόρ στο Powerline με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις dLAN adapters

Press News

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια προϊόντα Powerline, η devolo AG επιτυγχάνει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της εταιρίας και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα αυτό. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη εμπιστεύονται τη χρήση των προσαρμογέων dLAN για τη δημιουργία των οικιακών τους δικτύων.


ASUS ThunderboltEX II, Νέες κάρτες PCI-Express με θύρες Thunderbolt 2.0 20Gbps

Η ASUS προχώρησε στην ανακοίνωση της δεύτερης γενιάς καρτών Thunderbolt 2.0 που κάνουν χρήση του πρότυπου  PCI-Express 2.0. Τα δύο νέα μοντέλα έχουν τις ονομασίες ThunderboltEX II και ThunderboltEX II/DUAL.


Η LogPoint συνεργάζεται με την Boeing για την πλατφόρμα SIEM

Press News

H LogPoint που έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη, συνεργάστηκε με το τμήμα Άμυνας, Αεροδιαστημικής και Ασφάλειας της Boeing που ανήκει στην The Boeing Company, με σκοπό η πλατφόρμα LogPoint SIEM να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις για να λάβει την κρίσιμης σημασίας πιστοποίηση ποιότητας EAL 3 (Evaluation Assurance Level 3) επονομαζόμενη και ως πιστοποίηση ποιότητας του ΝΑΤΟ.


Υψηλή απόδοση και ευκολία διαχείρισης με το Sophos Server Protection

Press News

Η εταιρεία Sophos ανακοίνωσε το Sophos Server Protection - μία απλή στη χρήση και αρκετά ευέλικτη λύση antivirus για διακομιστές που υπερασπίζεται τα δεδομένα χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.


Η Intel “επανασχεδιάζει” τα datacenters για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για νέες υπηρεσίες

Press News

Καθώς η μεγάλη ανάπτυξη των υπηρεσιών ΙΤ συμβάλλει στην αύξηση των απαιτήσεων στα datacenters, η Intel Corporation παρουσίασε πρόσφατα τη στρατηγική της σχετικά με την επανασχεδίαση της βασικής υποδομής, επιτρέποντας στις εταιρείες και στους τελικούς χρήστες να επωφελούνται από έναν αυξανόμενα προσανατολισμένο σε υπηρεσίες κόσμο φορητότητας.


Η Gigabyte λανσάρει το πληκτρολόγιο FORCE K7 Stealth

Σε πολλά "χωράφια" έχει εισέλθει η Gigabyte τα τελευταία χρόνια και ένα απ'αυτά είναι και τα προϊόντα για gamers, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και ακουστικά που διαθέτουν περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με τις απλές εκδόσεις ενώ επιπλέον διακρίνονται από έναν πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό.


Νέες οικογένειες συνεπεξεργαστών Xeon Phi 3000 και 7000 από την Intel καθώς και "Knights Landing"

Η Intel ανακοίνωσε την επέκταση της τωρινής γενιάς συνεπεξεργαστών, Intel Xeon Phi, με την προσθήκη πέντε νέων προϊόντων που διαθέτουν διάφορες επιλογές απόδοσης, χωρητικότητας μνήμης, ενεργειακής αποδοτικότητας και συντελεστές μορφής που είναι διαθέσιμα άμεσα.


Ο MilkyWay-2 είναι ο ταχύτερος υπερυπολογιστής παγκοσμίως και έχει "Intel Inside"

Press News

Ενα σύστημα που αντλει ισχύ από χιλιάδες επεξεργαστές και συνεπεξεργαστές Intel ανακοινώθηκε ως ο ταχύτερος υπερυπολογιστής παγκοσμίως στην 41η έκδοση της λίστας των 500 κορυφαίων υπερυπολογιστών.


Η D-Link παρουσίασε το Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Cloud Router

Η εταιρεία D-Link επέκτεινε την οικογένεια των Cloud Routers της εταιρείας, ανακοινώνοντας την διάθεση του  Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Cloud Router (DIR-850L), προσφέροντας ασύρματες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων επόμενης γενιάς, για εξαιρετικό HD video streaming, online gaming και fil sharing.


Νέα Quadro 6000 ετοιμάζει η Nvidia βασισμένη στην GK110 GPU

Μετά την ανακοίνωση της κορυφαίας Geforce GTX Titan, η Nvidia αναμένεται να ανακοινώσει μία δεύτερη κάρτα γραφικών που βασίζεται στην εκπληκτική GK110 GPU που κατασκευάζεται στα 28nm, μολονότι προορίζεται για επαγγελματίες και θα ανήκει στην σειρά Quadro.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 447 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top