Business

Intel: Οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου 2014

Press News

H Intel ανακοίνωσε χθες κύκλο εργασιών για το δεύτερο τρίμηνο  13,8 δις δολάρια, λειτουργικά κέρδη 3,8 δις δολάρια, καθαρά κέρδη 2,8 δις δολάρια και κέρδη ανά μετοχή (EPS) 0,55 δολάρια. Η εταιρεία είχε εισροή μετρητών περίπου 5,5 δις δολάρια σε μετρητά από λειτουργικές δραστηριότητες, κατέβαλε μερίσματα 1,1 δις δολάρια και χρησιμοποίησε 2,1 δις δολάρια για επαναγορά 74 εκατομμυρίων μετοχών.


Αποκλειστική συνεργασία για τη διάθεση των Lenovo κινητών στην ελληνική αγορά από την WestNet Distribution

Press News

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, και η Lenovo, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, ανακοινώνουν την είσοδό τους στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία που προβλέπει τη διανομή των κινητών συσκευών Lenovo από τη Westnet.


ΟΤΕ: Κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για τη NOVA

Press News

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ) ανακοινώνει ότι, κατόπιν έγκρισης από το Διοικητικό του Συμβούλιο, κατέθεσε μη δεσμευτική προσφορά στην εταιρεία FORTHNET για την εξαγορά της δραστηριότητας της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA.


Η Lenovo ανακοινώνει ρεκόρ ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του 2014

Press News

Η Lenovo Group ανακοινώνει σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου, που έληξε στις 31 Μαρτίου 2014, κλείνοντας μια καταπληκτική χρονιά. Συγκεκριμένα η Lenovo πραγματοποίησε ετήσια έσοδα ρεκόρ, της τάξεως των $38,7 δισ. και σταδιακή ετήσια άνοδο 14%, με ρεκόρ εισοδημάτων προ φόρων που ανέρχονται στο $1,01 δισ. αυξημένα κατά 27% και με ρεκόρ ετήσιου κέρδους $817 εκατ. αυξημένο κατά 29%.


H Lenovo ανακοίνωσε δύο νέα επαγγελματικά προϊόντα, το ThinkStation P300 workstation και το tablet ThinkPad 10

Press News

Η Lenovo ανακοινώνει σήμερα, δύο νέες προσθήκες στο προïοντικό της portfolio, ιδανικά για επαγγελματίες χρήστες. Το επανασχεδιασμένο ThinkStation P300 είναι πολύ εύχρηστο με εξαιρετικές επιδόσεις και σε πολύ προσιτή τιμή.


Σχεδόν σίγουρη είναι πλέον η εξαγορά της Beats Electronics από την Apple έναντι $3,2 δισεκατομμυρίων

Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό πιστεύαμε πως η Beats Electronics θα κατέληγε στην HTC, μιας και μέχρι το 2012 κατείχε το 50,1% των μετοχών της εταιρείας, η δεύτερη σταδιακά αποσύρθηκε από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του Dr.Dre.


Η Microsoft ολοκλήρωσε την διαδικασία εξαγοράς του τμήματος Συσκευών και Υπηρεσιών της Nokia

Press News

Η Microsoft Corp ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος Συσκευών και Υπηρεσιών της Nokia. Η εξαγορά έχει εγκριθεί από τους μετόχους της Nokia και από τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς σηματοδοτεί το ξεκίνημα της ένωσης αυτών των δύο οργανισμών, σαν μία ομάδα.


Samsung και GlobalFoundries προχωρούν σε συνεργασία για την διάθεση της τεχνολογίας FinFET των 14nm

Η Samsung προχώρησε σε στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την GlobalFoundries, τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή ημιαγωγών παγκοσμίως. Ως στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της λιθογραφικής ολοκλήρωσης των 14nm τεχνολογίας FinFET (3D transistor).


Το Facebook εξαγόρασε την Oculus VR έναντι $2 δισεκατομμυρίων

Οι καιροί αλλάζουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ποιος θα περίμενε πριν από μερικά χρόνια, ότι ο δημιουργός του Doom, John Carmack θα εργαζόταν για τον νεαρό επιχειρηματία των social media, Mark Zuckerberg;


Το Facebook εξαγόρασε το WhatsApp έναντι $19 δισεκατομμυρίων

Η εταιρεία του Mark Zuckerberg, εξαγόρασε την δημοφιλή cross-platform εφαρμογή WhatsApp με το συνολικό ποσό της συναλλαγής να αγγίζει τα 19 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ο Ιαπωνικός κολοσσός υπηρεσιών Internet, Rakuten, εξαγόρασε το Viber για $900 εκατομμύρια

Η γνωστή εφαρμογή VoIP με την ονομασία Viber, εξαγοράστηκε από τον Ιαπωνικό γίγαντα ηλέκτρονικού εμπορίου Rakuten, με το ποσό της εξαγοράς να φτάνει τα 900 εκατομμύρια.


Η Sony εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει το τμήμα υπολογιστών;

Το ενδεχόμενο να πουλήσει η Sony το τμήμα υπολογιστών της, πιθανόν να μοιάζει σοκαριστικό σε κάποιους, ωστόσο είναι μάλλον μία λογική κίνηση, αφού λέγεται ότι εμπορικά δεν κρίνεται απολύτως επιτυχημένο ενώ η εταιρεία επιθυμεί να δώσει βάρος και να επενδύσει περισσότερο στις φορητές συσκευές.


Ο Satya Nadella είναι ο νέος CEO της Microsoft

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε στον Satya Nadella το ρόλο του Διευθύνοντα Σύμβουλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με άμεση ανάληψη καθηκόντων.


Lenovo: Εξαγόρασε την Motorola Mobility από την Google έναντι $2,91 δισεκατομμυρίων

H Lenovo, μετά την πρόσφατη εξαγορά του τομέα των PC Server x86 της IBM, προχώρησε σε ακόμα μια εξαγορά, αυτή της Motorola Mobility που από το 2012 ανήκει στη Google.


OCZ Technology, Η δικαστική αρχή ενέκρινε την εξαγορά του SSD τμήματος της εταιρίας από την Toshiba

Ούτε δύο μήνες δεν χρειάστηκε τελικά για να "τελεσιδικήσει" η εξαγορά του τμήματος των Solid State Drive της OCZ από την Toshiba, αφού η εταιρία έλαβε το πράσινο φώς από τον αρμόδιο ελεγκτικό φορέα των Η.Π.Α και έτσι είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση του εν λόγω τμήματος μέσα στην προσεχή εβδομάδα.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 19 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top