OS

Νέο OS X Yosemite για Mac από την Apple

Το OS X 10.10 παρουσιάστηκε επίσημα και έχει την ονομασία “Yosemite”. Το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple για υπολογιστές Mac είναι επανασχεδιασμένο σε πολλά σημεία, και η αισθητική, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης διαφανειών, θα λέγαμε ότι παραπέμπει στο iOS.


Δωρεάν τα Windows για κατασκευαστές και OEMs συσκευών με οθόνη έως 9 ιντσών

Κατά τη διάρκεια του συνέδριου BUILD, η Microsoft έκανε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση, σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα ποσοστά της στην αγορά των φορητών συσκευών και να αντιμετωπίσει το χάσμα στις πωλήσεις ανάμεσα στις συσκευές με Windows και στις συσκευές με Android ή iOS.


Universal εφαρμογές για PC, Smartphone, Tablet και Xbox One ανακοίνωσε η Microsoft

Μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση από το συνέδριο BUILD για τη Microsoft. Οι developers, θα είναι σε θέση όταν αναπτύσσουν μία εφαρμογή, η τελευταία να μπορεί να εκτελείται σε smartphones, tablets, desktop PCs ή και στο Xbox One, με μικρές και σχεδόν χωρίς κόπο αλλαγές στο κώδικα.


Επιστροφή του Start Menu στα Windows 8.1 μελλοντικά

Ίσως η σημαντικότερη προσθήκη μελλοντικά αφορά στην επιστροφή του μενού έναρξης στα Windows –με τη μορφή κάποιας μελλοντικής αναβάθμισης.


Η Microsoft ανακοίνωσε την αναβάθμιση Windows 8.1 Update

Στο επερχόμενο Windows 8.1 Update, η Microsoft δίνει έμφαση στην καλύτερη συμπεριφορά του λειτουργικού συστήματος όταν χρησιμοποιείται πληκτρολόγιο και ποντίκι.


Η Microsoft παρουσίασε τα Windows Phone 8.1

Στο ετήσιο συνέδριο BUILD, η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρείας για smartphones, το οποίο διαθέτει πολλές νέες βελτιώσεις σε σχέση με το παρελθόν.


H εποχή των Windows XP τελειώνει

Press News

Πολλά έχουν αλλάξει την τελευταία δεκαετία από τότε που η Microsoft Corp.  λάνσαρε τα Windows XP και το Office 2003. Τα hardware είναι λιγότερο ακριβά, οι συσκευές είναι πιο μικρές, τα λειτουργικά συστήματα είναι πιο γρήγορα και τα κινητά τηλέφωνα είναι πιο έξυπνα από ποτέ.


To LG G2 αναβαθμίζεται με το Android 4.4 "KitKat" στην Ελλάδα έως το τέλος Μαρτίου

Press News

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση Android 4.4 KitKat OS για το smartphone LG G2 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα έως το τέλος του μήνα που διανύουμε.


Ανακοινώθηκαν οι συσκευές της Samsung που θα λάβουν την έκδοση Android 4.4.2 "KitKat"

Η Samsung, για την περιοχή των Η.Π.Α, ανακοίνωσε μια λίστα με τις συσκευές Android που θα αναβαθμιστούν στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 "KitKat". Θα αναβαθμιστούν τόσο tablets όσο και smartphones της σειράς Galaxy.


Η Microsoft διέθεσε τα Windows 8.1

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα των Windows 8.1, της πλούσιας σε χαρακτηριστικά αναβάθμισης του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος των Windows 8, που θα επιτρέψει στους πελάτες να δημιουργούν εμπειρίες στους ρυθμούς της ζωής τους, από όπου και αν βρίσκονται- στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο.


Η Google απαντάει στην Apple με 64bit υποστήριξη στο Android 4.4 "KitKat"

Μια φωτογραφία από το Intel Developer Forum (IDF 2013) ίσως ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από την 64bit υποστήριξη του Android.


KitKat και όχι Key Lime Pie, η επόμενη έκδοση του Android!

Όχι Android 5.0 και... Key Lime Pie, αλλά Android 4.4 KitKat. Αυτή θα είναι η επόμενη έκδοση του δημοφιλούς mobile λειτουργικού συστήματος της Google


Η Microsoft προβλέπει ζοφερό μέλλον για τους χρήστες XP αφότου πάψει να τα υποστηρίζει

Σε μία ανάρτηση του στο επίσημο blog των Windows, ο Trustworthy Computing Director της Microsoft, Tim Rains προειδοποίησε τους χρήστες των Windows XP ότι θα πρέπει σύντομα να αναβαθμίσουν σε κάποια νεώτερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows.


Ξεκίνησε η διανομή των αναβαθμίσεων GDR2 και Amber για το Nokia Lumia 920

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης GDR2 στα smartphones με Windows Phone 8 λειτουργικό σύστημα αλλά και της αναβάθμισης Amber της Nokia, με τους πρώτους τυχερούς να είναι όσοι έχουν στην κατοχή τους το Nokia Lumia 920.


Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι τα Windows 8.1 θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Οκτωβρίου

Μερικές μέρες πριν είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η Microsoft σκοπεύει να διαθέσει την νέα έκδοση του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος στον κόσμο για υπολογιστές στα μέσα Οκτωβρίου.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 35 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top