Στα μέσα Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση των Microsoft Windows 8.1

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για υπολογιστές, Windows 8.1 θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

Η Microsoft αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο όσο αφορά στον τρόπο αναβάθμισης και πώλησης του λειτουργικού συστήματος, με αυτό που είχε ακολουθήσει και με την διάθεση των Windows 8, στα τέλη Οκτωβρίου του 2012.

Οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος Windows 7 ή παλαιότερου, θα μπορούν είτε να αγοράσουν μία άδεια χρήσης online και να κατεβάσουν ένα ψηφιακό αντίτυπο ή να αποκτήσουν ένα ψηφιακό δίσκο αναβάθμισης. Οι χρήστες των Windows 8 θα αποκτήσουν την σχετική αναβάθμιση δωρεάν, μέσω του WIndows Store.

Οι κατασκευαστές υπολογιστών έχουν ήδη λάβει σχετικά disc images της έκδοσης Windows 8.1 RTM (μάλιστα η σχετική έκδοση έχει διαρρεύσει στο Internet και μπορείτε να την κατεβάσετε όσοι το θέλετε) ωστόσο όπως καταλαβαίνετε αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η δημόσια διάθεση του λειτουργικού, και όπως είπαμε αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα του Οκτώβρη, και όχι στα τέλη του μήνα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Update: Σύμφωνα με νέες πληροφορίες τα Windows 8.1 θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου ενώ από το Windows Store οι χρήστες θα μπορούν να τα εγκαταστήσουν στο PC τους από τις 17 Οκτωβρίου.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 41 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top