Focus

Η Sony μας παρουσιάζει την νέα Cyber-shot RX 100 III

Press News

Η δημοφιλής οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot RX100 της Sony που έχει αγαπηθεί από τους φωτογράφους, που δίνουν αξία στη σοβαρή απεικόνιση και την εξαιρετική φορητότητα, απέκτησε ένα νέο μέλος, την Cyber-shot RX 100 III.


Η Samsung ανακοίνωσε την SMART Camera NX3000

Press News

Η νέα ΝΧ3000 είναι η τελευταία προσθήκη στη βραβευμένη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών NX της Samsung. Με προηγμένες τεχνικές προδιαγραφές και με ρετρό σχεδιασμό, η ΝΧ3000 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αγαπούν τη φωτογραφία και θέλουν μία κομψή συσκευή για φωτογραφίες με υψηλής ποιότητας ευκρίνεια.


Την νέα α77 II ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ανακοίνωσε η Sony

Press News

Βασισμένη στην κληρονομιά των δημοφιλών α77 και α700 της Sony, η α77 II προσφέρει στους προχωρημένους ερασιτέχνες μια σειρά από εντυπωσιακές βελτιωμένες λειτουργίες σε ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο σώμα, που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.


H Sony ανακοίνωσε την α7S, την νέα full-frame φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο

Press News

H Sony ανακοίνωσε την νέα της προσθήκη στην κατηγορία των compact full-frame φωτογραφικών μηχανών, την α7S. Μαζί με τις περίφημες α7 και α7R – τις μικρότερες full-frame φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο με εναλλάξιμους φακούς – η α7S φέρνει την εξαιρετική ευαισθησία, το χαμηλό θόρυβο και την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας 4K (QFHD: 3840×2160) στα χέρια των επαγγελματιών.


Η Samsung παρουσίασε τη νέα στυλάτη SMART κάμερα Samsung NX mini

Press News

Η Samsung παρουσίασε τη νέα Samsung NX mini, την πιο λεπτή και ελαφριά φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς.


Νέες Cyber-Shot H400 και HX400V φωτογραφικές μηχανές από την Sony

Press News

Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων φωτογραφικών μηχανών της σειράς Cyber-Shot, τις H400 και HX400V οι οποίες έρχονται σε compact μέγεθος με DSLR στοιχεία και φέρουν πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως φακοί ZEISS, οπτικο σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και οπτικό ζούμ έως 63x.


Sony α6000. Νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς

Press News

Η νέα α6000, από τη Sony, έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη ταχύτητα αυτόματης εστίασης από οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, φωτογραφίζοντας θέματα σε ξεκάθαρη εστίαση σε μόλις 0,06 δευτερόλεπτα.


Η Nikon παρουσίασε την Df, την κορυφαία D-SLR με ρετρό αισθητική

Press News

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της φωτογραφικής μηχανής Df, μιας νέας D-SLR αφιερωμένης στην απόλυτη φωτογράφιση.


Το Nexus 5 θα χρησιμοποιεί τεχνολογία κάμερας τύπου MEMS

Και η Google στον αγώνα για την διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, η επερχόμενη συσκευή της εταιρίας, Nexus 5, θα χρησιμοποιεί φωτογραφικό αισθητήρα τύπου MEMS.


ISOCELL, μια νέα τεχνολογία φωτογραφικού αισθητήρα από την Samsung

Όλοι έχουμε καταλάβει πως οι κατασκευαστές smartphone δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην κάμερα που ενσωματώνουν στα προϊόντα τους και όχι άδικα, αφού ο κόσμος το αποζητά.


Αποκαλύφθηκαν οι νέες εναλλάξιμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Sony για smartphones!

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Sony δεν θα ανακοινώσει μόνο το εκπληκτικό από άποψη χαρακτηριστικών Xperia i1 (το οποίο βλέπουμε να "ποζάρει" και στις τρεις φωτογραφίες που διέρρευσαν), αλλά και δύο ειδικά αξεσουάρ, που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε Android smartphone ή iOS συσκευή, για να τα μετατρέψουν σε... ικανότατες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές!


Nέα Powershot N ultra-compact από την Canon

H Canon στα πλαίσια της CES, αποκάλυψε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PowerShot N, η οποία εντυπωσιάζει, τόσο λόγο μεγέθους, όσο και λόγω δυνατοτήτων.


Nέος αισθητήρας CMOS στα 20 Megapixels από την Toshiba

H Toshiba ανακοίνωσε τον επόμενης γενιάς αισθητήρα CMOS της εταιρείας για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, με ανάλυση 20 Megapixels.


Nέα D5200 από την Nikon

H Nikon, ανακοίνωσε μία νέα entry-level dSLR με την επωνυμία D5200 και η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αντικαθιστώντας την Nikon D5100.


Nέες V-Lux 4 και D-Lux 6 από την Leica

Aν και η θρυλική Leica, παρουσίασε μερικά σπουδαία μοντέλα φέτος, εντούτοις ορισμένες φορές, βασίζει κάποια φθηνότερα μοντέλα σε κατασκευές της Panasonic.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 33 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top