Νέες Cyber-Shot H400 και HX400V φωτογραφικές μηχανές από την Sony

Press News

Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων φωτογραφικών μηχανών της σειράς Cyber-Shot, τις H400 και HX400V οι οποίες έρχονται σε compact μέγεθος με DSLR στοιχεία και φέρουν πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως φακοί ZEISS, οπτικο σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και οπτικό ζούμ έως 63x.

Η νέα DSC-HX400V από τη Sony διαθέτει μεγάλη φωτογραφική ισχύ με ελάχιστο βάρος. Το τεράστιο εύρος οπτικού ζουμ 50x της φωτογραφικής μηχανής καλύπτει κάθε περίσταση, από τοπία, οικογενειακές σκηνές και συναυλίες, μέχρι κινηματογραφικά κοντινά σε σπορ και την άγρια φύση.

Εάν θέλετε να πάτε ακόμα πιο κοντά, το Clear Image ζουμ σάς δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακά κοντινά πλάνα 100x που γεμίζουν το κάδρο. Χάρη στις λειτουργίες Optical SteadyShot και Intelligent Active, τα βίντεο Full HD παραμένουν ευκρινή και χωρίς θόλωμα, ακόμα και σε υψηλές ρυθμίσεις ζουμ, όπου το τρέμουλο από τις λήψεις όπου κρατάτε τη μηχανή στο χέρι αποτελεί πρόκληση για κάθε φωτογράφο.

Απολαύστε και την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε κάδρο, χάρη στον πρώτης ποιότητας φακό ZEISS Vario-Sonnar T, στον αισθητήρα υψηλής ανάλυσης με οπίσθιο φωτισμό Exmor R CMOS, με 20,4 ενεργά Megapixels και στον γρήγορο επεξεργαστή BIONZ X, ο οποίος είναι 3 φορές πιο ισχυρός από τον προκάτοχό του.

Με την DSC-HX400V θα έχετε ένα σώμα τύπου DSLR, που ταιριάζει άνετα στο χέρι σας. Βασιστείτε στο χειροκίνητο δακτύλιο, που σάς προσφέρει ομαλή ρύθμιση του ζουμ και της εστίασης, στο διακόπτη επιλογής χειροκίνητης εστίασης και λειτουργιών DMF, στο jog dial, στα προσαρμοσμένα κουμπιά και στη δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων σας ρυθμίσεων. Διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο στις λειτουργίες έκθεσης P/A/S/M, έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εξαιρετικές φωτογραφίες και ταινίες Full HD.

Καδράρετε και εστιάστε εύκολα, χάρη στο νέο ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής αντίθεσης, που προσφέρει καθαρή και φωτεινή προβολή του θέματός σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνθέσετε και να προβάλετε λήψεις στην Xtra Fine LCD οθόνη 7,5 εκ. (τύπου 3,0" ), η οποία γέρνει για να σας χαρίζει άνετη θέαση, όταν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή ψηλά ή χαμηλά.

Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο smartphone ή το tablet σας, ενώ με την τεχνολογία NFC μπορείτε να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς κόπο, με συμβατές κινητές συσκευές με ένα μόνο άγγιγμα. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως τηλεχειριστήριο, για να μη μένετε ποτέ πια έξω από τις ομαδικές φωτογραφίες.

Η λειτουργία Motion Shot Video προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, χωρίς κόπο, δημιουργώντας μια κινηματογραφική ακολουθία υπερεκτεθειμένων εικόνων για κάθε κλάσμα δευτερολέπτου της έντονης δράσης. Είναι ένα συναρπαστικό εργαλείο που σας βοηθά να αναλύσετε τα χτυπήματά σας στο γκολφ, το σερβίς σας στο τένις καθώς και τις επιδόσεις σας σε άλλα αθλήματα.

Συνδέστε τη φωτογραφική σας μηχανή στην τηλεόραση 4K για να ζήσετε έναν εντυπωσιακό νέο κόσμο φωτογραφικού ρεαλισμού στη μεγάλη οθόνη. Με το ενσωματωμένο GPS, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα ταξίδια σας με τον ηλεκτρονικό χάρτη στον υπολογιστή σας και να καταγράψετε με ακρίβεια πού τραβήξατε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Από τη μια, υπάρχουν οι φωτογραφικές μηχανές με πολύ υψηλό ζουμ… και από την άλλη υπάρχει η απίστευτη Cyber-shot H400 με ένα εκπληκτικό εύρος οπτικού ζουμ 63x – το υψηλότερο μέχρι στιγμής σε μια compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το εξαιρετικό εύρος μεγέθυνσης αυτής της μικρής φωτογραφικής μηχανής τύπου bridge, την Cyber-shot H400. Το τεράστιο ζουμ της, 63x (ισοδύναμο με 24,5-1550 χλστ. εστιακό μήκος σε φορμά 35 χλστ.), απλώνεται από ευρυγώνιο σε τηλεφακό, και ικανοποιεί κάθε απαίτηση για οποιαδήποτε φωτογραφική περίσταση.

Συλλάβετε σκηνές σε εξωτερικούς χώρους και εκτεταμένα οικογενειακά πορτρέτα με όλους μέσα στο κάδρο. Εναλλακτικά, παρατηρήστε άγρια ζώα και πουλιά από μια σεβαστή απόσταση χωρίς να τα ενοχλείτε στο φυσικό τους περιβάλλον. Η λειτουργία Optical SteadyShot μειώνει τον κίνδυνο θολωμένων και τρεμάμενων εικόνων - ακόμα και σε υψηλές ρυθμίσεις ζουμ ή όταν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σε απόσταση μισού μέτρου.

Χαρείτε φωτογραφίες 20,1 Μegapixel με ιδιαίτερα αναλυτικές λεπτομέρειες, που θα ζωντανεύουν τις αναμνήσεις σας. Πατήστε το αποκλειστικό κουμπί Movie, για ταινίες και πεντακάθαρα HD βίντεο κλιπ, για να τα απολαμβάνετε στην τηλεόρασή σας ή να τα μοιράζεστε στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, με το ηλεκτρονικό της σκόπευτρο μπορείτε να καδράρετε σκηνές με περισσότερη ακρίβεια, ακόμα και σε λήψεις σε εξωτερικούς χώρους με έντονη ηλιοφάνεια. Χάρη στη λειτουργία Intelligent Auto, δεν χρειάζεται να είστε μάντης για να πετυχαίνετε άριστα ποιοτικά αποτελέσματα. Η DSC-H400 αναγνωρίζει αυτόματα ένα μεγάλο εύρος σκηνών λήψεων και φροντίζει την έκθεση καθώς και άλλες ρυθμίσεις, ώστε εσείς να κρατήσετε την προσοχή σας στο τι συμβαίνει μπροστά από την μηχανή.

Και μην ανησυχείτε ότι θα σας εγκαταλείψει η μπαταρία όσο βρίσκεστε έξω και θα χάσετε την κρίσιμη στιγμή. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων με εξαιρετική χωρητικότητα, της σειράς X, παρέχει ισχύ για περίπου 300 λήψεις μεταξύ των φορτίσεων και σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες να απαθανατίσετε καθημερινές καταστάσεις ή τα ταξίδια σας.

Αν βρίσκεστε έξω με τους φίλους σας, η λειτουργία Party ρυθμίζει αυτόματα την ευαισθησία, την έκθεση και το χρώμα για να κρατήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις των ευχάριστων στιγμών σας. Διαθέτει προηγμένο φλας, το οποίο ανεβάζει την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, αυξάνοντας το εύρος του φλας για να φαίνονται πιο φωτεινά τα μακρινά αντικείμενα.

Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Sony DSC-HX400V και DSC-H400 θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Μάρτιο του 2014


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 28 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top