Sound

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων φορητών ηχείων SRS-X2 και SRS-X3

Press News

Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας παντού και πάντα με τα νέα ασύρματα, φορητά, compact ηχεία από τη Sony. Τα SRS-X2 και SRS-X3, είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους.


Νέο gaming headset Sound Blaster Tactic3D Fury από την Creative

Πολλοί είναι οι gamers και οι μουσόφιλοι που θέλουν να αποκτήσουν ένα καλό headset, ωστόσο το υψηλό κόστος πολλές φορές τους αποθαρρύνει. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις όπως το νέο gaming headset της Creative, Sound Blaster Tactic3D Fury.


Νέο Siberia Elite Gaming Headset από την SteelSeries

Το Siberia Elite Gaming Headset ανακοίνωσε η εταιρεία SteelSeries, το οποίο απευθύνεται σε gamers και μουσόφιλους.


Τα Bluetooth Speakers Z600 παρουσίασε η Logitech

Ένα νέο ζευγάρι ασύρματα στερεοφωνικά ηχεία, τα Logitech Bluetooth Speakers Z600 παρουσίασε η Logitech, σχεδιασμένα για να ταιριάξουν με τη κομψή αισθητική των υπολογιστών Mac και Ultrabook της Apple.


Νέα ακουστικά EarPods παρουσίασε η Apple

Και οι τρεις νέες συσκευές της Apple, δηλαδή iPhone 5, iPod Touch και iPod Nano συνοδεύονται από νέας γενιάς ακουστικά που η εταιρεία ονομάζει EarPods.  


Nέα οικογένεια προϊόντων Sound BlasterAxx από την Creative

Mία νέα οικογένεια προϊόντων θα διαθέσει σύντομα η Creative με στόχο την αγορά των φορητών κυρίως συσκευών με την ονομασία Sound BlasterAxx.


Η Creative ανακοίνωσε νέες Sound Blaster Z-Series κάρτες ήχου!

Τα σημερινά motherboards είναι όλα τους εξοπλισμένα με υποσυστήματα ήχου και οι περισσότεροι χρήστες έχουν συμβιβαστεί με την... μετριότητα των φθηνών HD Audio codecs που ενσωματώνουν.


Το The Elder Scrolls V: Skyrim ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς!

Αυτή η εβδομάδα ήταν "γεμάτη τεχνολογία". Είχαμε το συνέδριο GDC, την έκθεση Cebit αλλά και την συνέντευξη τύπου της Apple.


Η ASUS παρουσίασε την ROG Xonar Phoebus κάρτα ήχου

Αναμενόμενο ήταν να εμπλουτίσει η ASUS την σειρά προϊόντων R.O.G. (Republic Of Gamers) με περισσότερα προϊόντα. Από την δημοφιλής σειρά έλειπε μία διακριτή - standalone - κάρτα ήχου και έτσι γεννήθηκε η Xonar Phoebus!


Νέα σειρά καρτών ήχου Sound Blaster Sound Core3D από την Creative

Μαζί με την εξωτερική συσκευή ήχου για PC, Mac, Xbox 360 και PlayStation 3 με την ονομασία Sound Blaster Recon3D, η Creative ανακοίνωσε μία νέα σειρά καρτών ήχου που εκμεταλεύονται τον δίαυλο PCI Express για την σύνδεση τους με το PC, και έχουν την επωνυμία Sound Blaster Sound Core3D.


Η Creative διέθεσε το Sound Blaster Tactic3D Omega headset

Η Creative διέθεσε επιτέλους - είχε ανακοινώσει το προϊόν από τον περασμένο Ιανουάριο - στην αγορά το Sound Blaster Tactic3D Omega headset, που προορίζεται για χρήση σε υπολογιστές ή κονσόλες αναβαθμίζοντας την εμπειρία του gaming.


Η Razer ανακοίνωσε τα νέα headphones, Electra

Η εταιρεία Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα εντυπωσιακού ζευγαριού ακουστικών που θα ενθουσιάσει τους gamers τόσο με την εμφάνιση όσο και με την απόδοση τους. Τα νέα headphones έχουν την ονομασία Razer Electra.


Η MSI κυκλοφόρησε την R6870 Twin Frozr II/OC

Η MSI ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κορυφαίας κάρτας γραφικών της εταιρείας που βασίζεται στον επεξεργαστή γραφικών Barts XT της AMD. Πρόκειται για την R6870 Twin Frozr II/OC που σε σχέση με τα "συμβατικά' μοντέλα διαθέτει επανασχεδιασμένο PCB, βελτιωμένο σύστημα ψύξης και είναι υπερχρονισμένη.


ASUS CineVibe: ακουστικά που δονούνται!

Οι μηχανικοί της ASUS, ανέπτυξαν ένα ζευγάρι ακουστικών που... δονείται, για να κάνει πιο πειστικούς τους διάφορους ήχους κατά το gaming ή κατά την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών. Τα ASUS CineVibe διαθέτουν στοιχεία δόνησης (rumble-feedback vibrators) αλλά και αντι-βιοτικά μαξιλαράκια για τα αφτιά.


Logitech Surround Sound Speakers Z506 με μόλις $99,99

Η Logitech ανακοίνωσε ένα νέο set Surround Sound 5.1 ηχείων που κοστίζουν... ελάχιστα (μόλις $99,99) και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σχεδόν με οποιαδήποτε συσκευή, με iPod ή κάποιον επιτραπέζιο DVD player, με το PS3, το Wii ή το Xbox 360 ή και με το PC σας.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 21 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top