Η Creative ανακοίνωσε νέες Sound Blaster Z-Series κάρτες ήχου!

Τα σημερινά motherboards είναι όλα τους εξοπλισμένα με υποσυστήματα ήχου και οι περισσότεροι χρήστες έχουν συμβιβαστεί με την... μετριότητα των φθηνών HD Audio codecs που ενσωματώνουν.

Για αυτό και κάθε φορά που η Creative ανακοινώνει νέες κάρτες ήχου, νιώθουμε ότι έφτασε κάτι νέο για να αλλάξει τα δεδομένα και να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία μας με τα παιχνίδια, την μουσική ή τις κινηματογραφικές ταινίες. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όσο αφορά στα motherboards, αλλά σκεφτείτε, ότι ακόμα και αυτές οι εξαιρέσεις ενσωματώνουν επεξεργαστή ήχου της... Creative για να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Η προηγούμενη γενιά δεν γνώρισε επιτυχία, για διάφορους λόγους που δεν θα συζητήσουμε εδώ, ωστόσο πολλοί χρήστες έχουν "μείνει κολλημένοι" με την γενιά X-Fi (και ο γραφών που έχει κολλήσει σε μία... Fatal1ty). Αυτή τη φορά, η Creative υποστηρίζει ότι τα κατάφερε καλύτερα και από εκείνη την γενιά και τώρα μένει να το αποδείξουν σχετικά reviews.

Η Creative ανακοίνωσε λοιπόν την νέα σειρά καρτών ήχου Sound Blaster Z-Series, η οποία αποτελείται από τα μοντέλα Sound Blaster ZxR, Sound Blaster Zx και Sound Blaster Z. Όλες τους ενσωματώνουν τον νέο Creative Sound Core3D quad-core sound και voice processor.

Ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής ήχου της Creative είναι σχεδιασμένος για να λειτουργεί αρμονικά με την τεχνολογία SBX Pro Studio της Creative και συνδυάζεται με υψηλών προδιαγραφών στοιχεία για να αποτελέσει μία πλήρη πλατφόρμα ήχου. Επιπλέον, o Sound Core3D λειτουργεί αψεγάδιαστα με τις τεχνολογίες επικοινωνίας CrystalVoice και τη νέας τεχνολογίας σειρά μικροφώνων που περιλαμβάνεται σε κάθε κάρτα ήχου, για να προσφέρει χαρακτηριστικά όπως Acoustic Echo Cancellation, Voice Focus και Noise Reduction που είναι απαραίτητα ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει την καθαρότετη επικοινωνία με φωνή στα σημερινά παιχνίδια. 

Sound Blaster ZxR

Η ναυαρχίδα της σειράς, είναι η νέα Sound Blaster ZxR που είναι κατασκευασμένη με στοιχεία επιπέδου στούντιο, σύμφωνα με την Creative. Περιλαμβάνει εξωτερικούς digital-to-analog converters (DACs) που προσφέρουν 127dB signal-to-noise ratio (SNR), sockets για αντικαθιστούμενες Op-Amps, ένα high-end 80mW into 600 ohm ενισχυτή headphone και 192kHz pass through για υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή.

Η Sound Blaster ZxR διαθέτει πολλαπλές συνδέσεις συμπεριλαμβανομένου και ενός connector ειδικά για την DBpro daughter board, που προσφέρει οπτική έξοδο καθώς και επαγγελματικούς 123dB analog-to-digital converters (ADCs) με RCA Aux-in και optical-input για υψηλής ποιότητας εγγραφές ήχου. Ακόμη ένα βολικό εξωτερικό ACM (Audio Control Module) παρέχει ενσωματωμένη μία συστοιχεία dual-microphone καθώς και συνδέσεις mic/headphone I/O. Εκτός από τα παραπάνω hardware στοιχεια, η κορυφαία κάρτα ήχου της Creative προσφέρει το χαρακτηριστικό SB Speaker-Calibration, DTS Connect και Dolby Digital Live αλλά και τεχνολογίες CrystalVoice.

Συνοδεύεται από την σουίτα λογισμικού της Creative, SBX Pro Studio ώστε οι χρήστες να μπορούν να πραγματοποιήσουν ρυθμίσεις σύμφωνα με την εργασία τους (gaming, music κ.α), το γούστο και τις απαιτήσεις τους. Η σουίτα περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά: SBX Crystalizer, SBX Surround, SBX Smart Volume, SBX Dialog Plus και SBX Bass. Οι τεχνολογίες CrystalVoice από την άλλη περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά Acoustic Echo Cancellation, Noise Reduction, Smart Volume, Focus και VoiceFX.

Sound Blaster Zx

Η Sound Blaster Zx προσφέρει όλα όσα προσφέρει και η ναυαρχίδα, ZxR αλλά στην συσκευασία της δεν περιλαμβάνει την DBpro daughter board.

Sound Blaster Z

Η Sound Blaster Z περιλαμβάνει το ίδιο hardware και τα χαρακτηριστικά της Sound Blaster Zx εκτός από το χαρακτηριστικο ACM. Στην θέση του, η εταιρεία έχει τοποθετήσει μία εξωτερική υψηλής ποιότητας dual-microphone array .

Η Sound Blaster ZxR κοστίζει $249.99, η Sound Blaster Zx κοστίζει $149.99 ενώ η Sound Blaster Z, κοστίζει $119.99, και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα τον Δεκέμβριο του 2012.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top