Overclocking

AMD A10-6800K στα 8.0GHz με υγρό άζωτο!

Απίστευτο, αλλά ο Φινλανδός overclocker "The Stilt" έσπασε το φράγμα των... 8.0GHz χρησιμοποιώντας μία νέα A10-6800K "Richland" APU της AMD!


HWBOT Country Cup 2012: Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!

Tι μπορεί να περιμένει κανείς από μερικούς ρομαντικούς Έλληνες overclockers που έβαλαν στόχο να κατακτήσουν την κορυφή στον διαγωνισμό overclocking, για Xώρες, που διοργάνωσε η γνωστή ιστοσελίδα HWBot.org;


Στα 7.38GHz "εκτοξεύθηκε" η AMD A10-5800K APU με την χρήση υγρού αζώτου!

Mόλις πριν λίγες μέρες, ο overclocker GASBK_TW κατάφερε να υπερχρονίσει την νέα A10-5800K APU της AMD σε συχνότητα υψηλότερη από 7.3GHz χρησιμοποιώντας ένα motherboard της Biostar. Tο ρεκόρ όμως αυτό έσπασε κιόλας!


Στα 7317.74MHz έφτασε με χρήση υγρό αζώτου η AMD A10-5800K APU!

Aπό ότι φάνηκε τελικώς, ο εκπρόσωπος της AMD δεν είχε υπερβάλει όταν δήλωνε σε δημοσιογράφους ότι η νέα A10-5800K APU μπορεί να ξεπεράσει τα 6.5GHz εφόσον υπερχρονιστεί και ψυχθεί με υγρό άζωτο.


Yπερχρόνισαν το Google Nexus 7 στο 1.64GHz! Διέλυσε όλα τα benchmarks και τον... ανταγωνισμό!

Oρισμένοι developers εφαρμογών Android, κατάφεραν να υπερχρονίσουν το SoC στο εσωτερικό του Google Nexus 7 στα 1.64GHz!


1st O.M.G. Event 2012 : Overclocking - Modding - Gaming

Η κοινότητα hwbox.gr σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό Όμιλο "ΟΜΗΡΟΣ" παρουσιάζει το πρώτο Overclocking - Moding - Gaming event στην χώρα μας.


Στα 7.0GHz εκτοξεύτηκε ένας Intel Core i7-3770K με υγρό άζωτο!

Ο κορυφαίος επεξεργαστής "Ivy Bridge" που θα κυκλοφορήσει η Intel στις 29 Απριλίου (αυτή είναι η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν τα νέα chip σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) είναι ο Core i7-3770K.


Στα 1800MHz και 7700MHz η GPU και η μνήμη της MSI R7970 Lightning με χρήση υγρού αζώτου!

Φαίνεται πως η χαρές και τα γέλια της MSI, σχετικά με το πολυβόλο που κυκλοφόρησαν με την ονομασία R7970 Lightning και το GPU Reactor power supply module που διαθέτει ήταν απόλυτα δικαιολογημένα!


Το The Elder Scrolls V: Skyrim ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς!

Αυτή η εβδομάδα ήταν "γεμάτη τεχνολογία". Είχαμε το συνέδριο GDC, την έκθεση Cebit αλλά και την συνέντευξη τύπου της Apple.


EPower Board από την EVGA για έμπειρους overclockers

Η εταιρεία EVGA ανακοίνωσε την διάθεση του EPower Board, μίας μικρής κάρτας VRM που οι ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers μπορούν να προσαρμόσουν στο motherboard ή στην κάρτα γραφικών τους για να βελτιώσουν το σύστημα τροφοδοσίας!


Ασφάλεια και πρόγραμμα αντικατάστασης για... επεξεργαστές από την Intel;

Το "Performance Tuning Protection Plan" της Intel που για την ώρα βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο, είναι κάτι σαν... ασφάλεια για τον επεξεργαστή σας σε περίπτωση που λόγω υπερχρονισμού, υπό φυσιολογικές συνθήκες, παρατηρηθεί αστοχία στο υλικό.


4-way AMD CrossfireX setup με Radeon HD 7970 καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ!

Τι γίνεται όταν συνδέσεις σε AMD CrossfireX τέσσερις AMD Radeon HD 7970, που όπως είναι γνωστό είναι η ταχύτερη μονολιθική κάρτα γραφικών στον κόσμο, τις υπερχρονίσεις στα 1.6GHz με την βοήθεια υγρού αζώτου και τις τροφοδοτήσεις με δύο PSUs των 1200W;


Νέα εφαρμογή για υπερχρονισμό TriXX από την Sapphire

Πολλές είναι οι εταιρείες κατασκευής καρτών γραφικών που έχουν ανακοινώσει εφαρμογές overclocking/ overvolting για τα μοντέλα τους (ανάμεσα τους η ASUS, eVGA και MSI κ.α) ωστόσο μέχρι πρόσφατα, ο μεγαλύτερος συνεργάτης της AMD, Sapphire δεν είχε ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο και κυρίως σύγχρονο.


Overclockers πιάστηκαν να... κλέβουν στον διαγωνισμό Lords Of Overclocking της MSI

Overclockers του... της πλάκας αποδείχτηκαν μερικοί τύποι που έλαβαν μέρος στον online διαγωνισμό της MSI, Lords of Overclocking για την εμπλοκή τους σε πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού (για να το πούμε πιο λαϊκά... έκλεβαν) και αποκλείστηκαν.


Ένας Intel Celeron 347 βρέθηκε στα... 8.19GHz!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όσο αφορά στην συχνότητα λειτουργίας ενός επεξεργαστή σημειώθηκε πρόσφατα χάρη στον overclocker TiN_EOF. Ο overclocker χρησιμοποίησε ένα Intel Celeron 347 (Celeron D) ο οποίος είναι χρονισμένος στα 3.06GHz και αύξησε την συχνότητα λειτουργίας του στα 8.19GHz (!) χρησιμοποιώντας υγρό άζωτο.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 102 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top