Gadgets

Η LG παρουσιάζει το KizON, την πρώτη wearable συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά

Press News

Η LG Electronics διευρύνει την εμπειρία των wearable συσκευών της απευθυνόμενη σε γονείς με τη νέα φορητή συσκευή KizON που φοριέται στον καρπό του χεριού. Το KizON, που αποτελεί την πιο πρόσφατη wearable συσκευή της LG, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό και προσφέρει στους γονείς έναν εύκολο τρόπο να γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται τα παιδιά τους.


Το νέο Sony SmartBand SWR10 διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

Press News

Το νέο SmartBand SWR10 της Sony διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά. Το SmartBand SWR10, είναι μια ελαφριά και διακριτική συσκευή που φοριέται όλο το 24ωρο και είναι πλήρως αδιάβροχη.


Η Samsung ανακοίνωσε το Gear Live με λειτουργικό Android Wear

Press News

Η Samsung Electronics προχώρησε στην ανακοίνωσε το Gear Live, με λειτουργικό Android Wear. Πρόκειται για την καινούρια wearable συσκευή που δίνει στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες, τη στιγμή που τις έχουν ανάγκη.


H LG ανακοίνωσε τη διάθεση του LG G Watch με Android Wear

Press News

Η LG Electronics, θέλοντας να δημιουργήσει μια συσκευή που θα μετατρέψει τις φορητές συσκευές σε κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο επικοινωνίας, παρουσίασε σήμερα το πολυαναμενόμενο LG G Watch, μία από τις πρώτες συσκευές που «τρέχουν» Android Wear, το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, που επεκτείνει την πλατφόρμα Android σε wearable συσκευές.


Mε τη θήκη QuickCircle η LG ολοκληρώνει το οικοσύστημα του G3

Press News

H LG Electronics ανακοίνωσε επίσημα το LG G3, και παράλληλα παρουσίασε ακόμη ακόμα ένα προϊόν το οποίο σχεδιάστηκε για να κάνει το G3 ακόμα πιο εύχρηστο, τη θήκη QuickCircle.


Η LG ανακοίνωσε τα νέα ακουστικά Tone Infinim σε συνεργασία με την Harman/Kardon

Press News

Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα, premium ακουστικά Bluetooth Stereo, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Harman/ Kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηχητικού εξοπλισμού.


H LG εισέρχεται στην αγορά του fitness με το LG Lifeband Touch και τα LG Heart Rate ακουστικά

Press News

Με την προσδοκία να δείξει στους καταναλωτές ότι ακρίβεια και άνεση δεν είναι απαραίτητο να θυσιάζονται για την επίτευξη μιας τέλειας εμφάνισης, η LG Electronics παρουσιάζει στην αγορά αυτόν το μήνα τις πρώτες συσκευές fitness που μπορούν να φορεθούν.


Ο FMP-X5 είναι ο νέος 4K Media Player της Sony

Press News

Από φέτος τον Αύγουστο, κάθε κάτοχος τηλεόρασης BRAVIA 4K Ultra HD θα μπορεί να απολαμβάνει βίντεο streaming, συμβατό με το πολύ δημοφιλές πρότυπο HEVC (H.265), χάρη στον νέο 4K Media Player από την Sony.


Motorola Moto 360. Με Android Wear και ελκυστικό σχεδιασμό

Με το Android Wear, το νέο λειτουργικό σύστημα της Google για smartwatches, παρουσιάστηκαν δύο εντυπωσιακές συσκευές, το LG G Watch, και το Motorola Moto 360. Το δεύτερο αποτελεί καρπό της συνεργασίας της Google με τη Motorola


Η LG σε συνεργασία με τη Google παρουσίασε το LG G Watch

Press News

Η LG Electronics συνεργάζεται με την Google για την παραγωγή του νέου LG G Watch που θα διαθέτει Android Wear, επεκτείνοντας έτσι την πλατφόρμα του Android στα wearables. Το LG G Watch θα είναι συμβατό με μία ευρεία γκάμα smartphones με λειτουργικό Android.


Η Sony Computer Entertainment παρουσίασε το Project Morpheus

Press News

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε την ανάπτυξη του “Project Morpheus”, ενός συστήματος Εικονικής Πραγματικότητας (virtual reality - VR), το οποίο οδηγεί την εμπειρία του PlayStation 4 (PS4) στο επόμενο επίπεδο και προδιαγράφει το μέλλον του gaming.


Η Google ανακοίνωσε το Android Wear, ένα νέο OS ειδικά για smartwatches

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι εισέρχεται στην αγορά των wearable devices, με στόχο να τη κατακτήσει. Το Android Wear είναι το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας –όπως είναι φανερό βασίζεται στο Android OS που κυριαρχεί σε ποικιλία συσκευών όπως smartphones, tablets κ.ά-το οποίο ανέπτυξε ειδικά για smartwatches.


Samsung Gear 2 και Gear 2 Neo. Επίσημα και με Tizen OS

Και επίσημα πλέον η Samsung ανακοίνωσε την νέα γενιά των "έξυπνων ρολογιών" Gear. Το διακριτικό "Galaxy" απουσιάζει από την νέα γενιά μιας και τόσο το Gear 2 όσο και το Gear 2 Neo "τρέχουν" το λειτουργικό σύστημα Tizen που η ίδια η Samsung αναπτύσσει, σε συνεργασία με την την Intel.


Η Nokia ανακοίνωσε τη διάθεση του αξεσουάρ Treasure Tag

Press News

Η Nokia ανακοίνωσε ένα νέο, καινοτομικό προϊόν το οποίο υπόσχεται να σας κάνει να απαλλαχθείτε από το άγχος του αν ξεχάσατε τα κλειδιά σας, την τσάντα σας ή κάτι άλλο στο σπίτι ή αλλού. Ονομάζεται Nokia Treasure Tag και έχει διαστάσεις 30 x 30 x 10 χιλιοστά και βάρος 13 γρ.


Η Sony παρουσίασε τον WG-C20 Portable Wireless Server

Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση του WG-C10 Portable Wireless Server, ο οποίος εμφανιασιακά παραπέμπει στην νέα σειρά Xperia και επιδεικνύει πάχος μόλις 9 χιλιοστά.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 17 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top