Η LG σε συνεργασία με τη Google παρουσίασε το LG G Watch

Press News

Η LG Electronics συνεργάζεται με την Google για την παραγωγή του νέου LG G Watch που θα διαθέτει Android Wear, επεκτείνοντας έτσι την πλατφόρμα του Android στα wearables. Το LG G Watch θα είναι συμβατό με μία ευρεία γκάμα smartphones με λειτουργικό Android.

Θα παρουσιάζει σχετική πληροφόρηση στους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή πολλά διάφορετικά πράγματα ακριβώς όποτε χρειαστούν ή όποτε απλά πουν “Ok Google”. Ως ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Google γι’ αυτό το νέο gadget, η LG σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της ρολόι που θα διαθέτει το Android Wear το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Το νέο LG G Watch με λειτουργία Android Wear θα είναι πολύ εύχρηστο για τους έμπειρους προγραμματιστές και ταυτόχρονα θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία Google στους χρήστες. Οι ειδικοί της LG εργάστηκαν στενά με την Google από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του για να εξασφαλίσουν ότι το LG G Watch θα είναι απόλυτα συμβατό με το Android Wear. Πρόκειται άλλωστε για την τέταρτη συσκευή της LG που αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την Google, ακολουθώντας το Nexus 4, το Nexus 5 και το LG G Pad 8.3 Google Play Edition.

"Η ευκαιρία να δουλέψουμε με την Google για τη δημιουργία του LG G Watch, ήταν η τέλεια ευκαιρία για την LG να ξεπεράσει πραγματικά τα εμπόδια στα πεδία του σχεδίου και της μηχανικής", δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. "Με το LG G Watch, η LG συνεχίζει να χαράσσει τις τάσεις στον τομέα των wearables, ακολουθώντας τα βήματα του πρώτου στον κόσμο 3G Touch Watch Phone το 2009 και το Prada Link το 2008. Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι μία καλά σχεδιασμένη συσκευή έχει τη δυναμική να κατακλύσει την smart wearable αγορά".

Επιπλέον πληροφορίες για το LG G Watch με λειτουργικό Android Wear, συμπεριλαμβανομένων προδιαγραφών για το hardware, θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. 


Ετικέτες:

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 156 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top