Security

Οι "ψηφιακοί εγκληματίες" εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες cloud, μας προειδοποιεί η Kaspersky Lab

Press News

Εδώ και αρκετό καιρό, οι cloud-based υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων είναι αρκετά δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου. Όμως, η ευκολία που αδιαμφισβήτητα προσφέρουν οι υπηρεσίες αυτές φαίνεται να αντισταθμίζεται σε ένα βαθμό από τους κινδύνους που παρουσιάζουν.


Kaspersky Lab: To Miniduke είναι ξανά ενεργό

Press News

Οι ερευνητές της Kaspersky Lab ανακάλυψαν ότι τα παλαιού τύπου εμφυτεύματα Miniduke από το 2013 χρησιμοποιούνται ακόμα σε ενεργές ψηφιακές εκστρατείες εναντίον κυβερνητικών οργανισμών και άλλων φορέων.


Η Symantec προειδοποιεί τις εταιρείες ενέργειας της Δύσης για πιθανές πράξεις σαμποτάζ από την ομάδα Dragonfly

Press News

Μια συνεχόμενη επίθεση κυβερνοκατασκοπείας κατά μιας σειράς διαφορετικών στόχων, κυρίως στον τομέα της ενέργειας, έδωσε σε επιτιθέμενους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις σαμποτάζ κατά των θυμάτων τους.


Η πλατφόρμα ασφάλειας KNOX της Samsung τώρα και στο Android L

Press News

Η Samsung Electronics, και η Google ανακοίνωσαν ότι μέρος της τεχνολογίας Samsung KNOX θα ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού Android L. Η νέα έκδοση του Android, η οποία παρουσιάστηκε στο συνέδριο Google I/O, θα συμπεριλαμβάνει μια σειρά νέων λειτουργιών για επαγγελματίες και υπεύθυνους ΙΤ, όπως ένα ξεχωριστό container για τη διαχείριση και την ασφάλεια επαγγελματικών δεδομένων.


Στο 62% η χρήση του παράνομου software στην Ελλάδα με βάση έρευνα της BSA

Press News

Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών αναφέρουν τους κινδύνους ασφαλείας από κακόβουλα λογισμικά ως την κορυφαία αιτία για να μην χρησιμοποιεί κάποιος παράνομο λογισμικό. Μεταξύ των συγκεκριμένων ανησυχιών τους είναι οι εισβολές από χάκερ και η απώλεια δεδομένων.


Η ESET εντόπισε έναν νέο "Cryptolocker" trojan για συσκευές Android

Press News

Οι μηχανικοί της ESET εντόπισαν για πρώτη φορά ένα νέο, επικίνδυνο trojan που απειλεί συσκευές Android. Το ransomware, με την ονομασία Android/Simplocker, σαρώνει την κάρτα SD αναζητώντας συγκεκριμένους τύπους αρχείων, τα κρυπτογραφεί και στη συνέχεια ζητά λύτρα για την αποκρυπτογράφησή τους.


Η Symantec δημιουργεί την καλύτερη προστασία από φορητές απειλές

Press News

Η ανάπτυξη μιας νέας λύσης στη Symantec ήρθε να αντιμετωπίσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος της πληροφορικής: την προστασία από τις απειλες στις φορητες συσκευές.


Στοιχεία της Kaspersky Lab αναδεικνύουν την "προβληματική" χρήση του Internet από άτομα νεαρής ηλικίας

Press News

Κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα παιδιά χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν καλά ότι υπάρχουν σελίδες με ανεπιθύμητο περιεχόμενο, όπως πορνογραφικό υλικό, σκηνές βίας και χρήσης ναρκωτικών κλπ.


H ESET εφιστεί την προσοχή των κατόχων iPhone, iPad και Mac για παγίδευση των συσκευών τους και καταβολή "λύτρων" σε κακόβουλα άτομα

Press News

Κακόβουλες κλήσεις και μηνύματα ανέφεραν χρήστες iPhone, iPad και Mac σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία για καταβολή λύτρων, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις συσκευές τους, γεγονός που ανησυχεί τους ειδικούς ασφάλειας για εμφάνιση παρόμοιων περιστατικών και σε άλλες χώρες.


Η ESET προειδοποιεί τους χρήστες Android για νέο malware που χρησιμοποιεί τεχνικές εξάπλωσης

Press News

Οι λύσεις της ESET εντόπισαν πρόσφατα μία νέα μορφή κακόβουλου λογισμικού, το Android/Samsapo.A, που επιτίθεται σε συσκευές Android. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το malware εξαπλώνεται χρησιμοποιώντας τεχνικές παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν τα worm για τις επιθέσεις τους σε υπολογιστές.


Kaspersky Lab: Οι ψηφιακές απειλές στο πρώτο τρίμηνο του 2014

Press News

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Kaspersky Lab είχε δημοσιεύσει τις προβλέψεις της σχετικά με το τοπίο των ψηφιακών απειλών το 2014. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες, οι ειδικοί της εταιρείας διαπίστωσαν ότι και οι τρεις προβλέψεις τους για τις απειλές εναντίον των τελικών χρηστών είχαν ήδη επιβεβαιωθεί.


Η ESET προειδοποιεί τους χρήστες Android κινητών τηλεφώνων και του Facebook για τον κίνδυνο μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό

Press News

Την προσοχή στους χρήστες Android εφιστά η ESET, καθώς μία πλαστή εφαρμογή που εμφανίζεται ότι έχει σταλεί από το Facebook, μπορεί να τους παραπλανήσει και να παραβιάσει τη συσκευή τους.


H Kaspersky Lab κατοχύρωσε νέα μέθοδο προστασίας των υπηρεσιών cloud από ψηφιακούς εγκληματίες

Press News

Η Kaspersky Lab ανακοινώνει ότι κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα μέθοδο για την προστασία των υπηρεσιών cloud που χρησιμοποιούνται από προγραμματιστές λύσεων antivirus, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ψηφιακών απειλών, καθώς και την αποτροπή της παράνομης χρήσης των υπηρεσιών cloud από ψηφιακούς εγκληματίες.


Νέες λύσεις ασφαλούς διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων από την ΑDACOM

Press News

Η εταιρεία ADACOM (μέλος του ομίλου Ideal), που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, παρουσίασε σήμερα νέες πρωτοποριακές και εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις ασφαλούς διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων με τη χρήση της ψηφιακής υπογραφής. 


Η νέα εποχή των Mega Breach σηματοδοτεί ενισχυμένα οφέλη και αλλαγή συμπεριφοράς για τους κυβερνοεγκληματίες

Press News

Μετά το κρυφτό ανάμεσα στις σκιές για τους πρώτους 10 μήνες του 2013, οι κυβερνοεγκληματίες εξαπέλυσαν την πιο επιζήμια σειρά κυβερνοεπιθέσεων στην ιστορία.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 23 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top