Η πλατφόρμα ασφάλειας KNOX της Samsung τώρα και στο Android L

Press News

Η Samsung Electronics, και η Google ανακοίνωσαν ότι μέρος της τεχνολογίας Samsung KNOX θα ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού Android L. Η νέα έκδοση του Android, η οποία παρουσιάστηκε στο συνέδριο Google I/O, θα συμπεριλαμβάνει μια σειρά νέων λειτουργιών για επαγγελματίες και υπεύθυνους ΙΤ, όπως ένα ξεχωριστό container για τη διαχείριση και την ασφάλεια επαγγελματικών δεδομένων.

«Καλωσορίζουμε με χαρά αυτήν την επαναστατική συνεργασία με τη Google. Η Samsung, ως πρωτοπόρος κατασκευαστής φορητών συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android, ανταποκρίνεται ταχύτατα στις ανάγκες που έχουν οι χρήστες Android φορητών συσκευών για ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους δεδομένων», ανέφερε ο Injong Rhee, Senior Vice President του KNOX Security Group της Samsung Electronics.

Με αυτήν τη ξεχωριστή συνεργασία, οι δύο εταιρείες έχουν ως στόχο να ανταποκριθούν στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες για μια σταθερή και ασφαλή mobile πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, η ιδιωτικότητα και τα δεδομένα του τελικού χρήστη διασφαλίζονται, καθώς, πλέον, μπορεί να απολαμβάνει την ίδια Android εμπειρία στο χώρο εργασίας, όπως ακριβώς και κατά την προσωπική χρήση. Παράλληλα με την προσπάθεια αυτή, η Samsung θα συνεχίσει να προσφέρει προηγμένες και προσαρμοσμένες επαγγελματικές λύσεις στους εταιρικούς πελάτες της.

Η πλατφόρμα Samsung KNOX είναι, αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός πάροχος Android για θέματα ασφάλειας φορητών συσκευών σε επίπεδο άμυνας και κυβερνητικών αναγκών της Αμερικανικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Άμυνας της. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του σε κυβερνητικά και άλλα, υψηλά ελεγχόμενα, επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Το Samsung KNOX έλαβε έγκριση STIG από το “US Defense Information Systems Agency”, για χρήση στα δίκτυα του Αμερικάνικου Υπουργείου Άμυνας το Μάιο του 2013 και αναβαθμίστηκε στην έκδοση STIG 2 τον Απρίλιο του 2014. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πρόσφατα εξέδωσε τον οδηγό “End User Device (EUD) Security Guidance” για το Samsung KNOX, σε επιλεγμένες συσκευές Samsung Android.

Επιπροσθέτως, συσκευές με ενσωματωμένο το KNOX, όπως το Galaxy S5 και το Note 10.1 (2014 Edition) πιστοποιήθηκαν με το Mobile Device Fundamentals Protection Profile (MDFPP) Common Criteria το Μάιο του 2014, ενώ τα Galaxy S4, Galaxy Note 3, Galaxy Note PRO το Φεβρουάριο του 2014.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 472 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top