Core

G.Skill RipJaws 4, οι πρώτες desktop-grade DDR4 μνήμες της εταιρίας είναι γεγονός

Με την εκπνοή του 2014, να είναι ουσιαστικά και η περίοδος ορόσημο για την έλευση των DDR4 μνημών, η G.Skill μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, μετά τις Adata, Crucial και Corsair, παρουσιάζοντας ένα νέο quad channel kit DDR4 μνημών σε διάφορες χωρητικότητες και ταχύτητες.


Διαθέσιμη στην αγορά η νέα σειρά τροφοδοτικών HXi της Corsair

Διαθέσιμα είναι πλέον τα τροφοδοτικά της νέας σειράς HXi που ανακοινώσε η Corsair τον περασμένο Ιούνιο στην διοργάνωση Computex 2014. Τα νέα τροφοδοτικά θα έρθουν με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς όμως να συνοδεύονται και από υπερκοστολόγηση.


Η AMD αναμένεται να επεκτείνει την "διάρκεια ζωής" του FM2+ έως και το 2016

Είναι γνωστό πως η AMD κινείται με πιο αργούς ρυθμούς απ'ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός της, Intel στην διάθεση νέων προϊόντων. Αν και η Intel αναμένεται προς τα τέλη του έτους να παρουσιάσει τις πρώτες πλατφόρμες που θα υποστηρίζουν μνήμες DDR4, η AMD και λόγο του διαφορετικού target group που απευθύνεται, θα προχωρήσει σε αυτή την μετάβαση τουλάχιστον 2 χρόνια αργότερα.


Νέες πληροφορίες για την απόδοση του Nvidia Tegra K1 SoC

Ξεκίνησαν οι διαρροές πληροφοριών για το επερχόμενο SoC της Nvidia, Tegra K1. Το Tegra Κ1 είναι το επόμενο "big thing" της Nvidia, μιας και με αυτό αποσκοπεί να λάβει ένα σημαντικό μέρος από την "πίτα" της αγοράς των φορητών συσκευών.


H Qualcomm μας επιδεικνύει τις δυνατότητες των επερχόμενων Snapdragon SoC της

Η νέα... σεζόν για τις εταιρίες κατασκευής φορητών, υπερ-φορητών και... φορετών, πλέον, συσκευών πλησιάζει. Στις αρχές Σεπτεμβρίου περιμένουμε την διοργάνωση IFA 2014 στο Βερολίνο όπου σίγουρα θα δούμε πάρα πολλές νέες συσκευές να αναμένονται να ανακοινωθούν (μεταξύ άλλων, το καινούριο iPhone και το Galaxy Note 4).


Η MediaTek θα κυκλοφορήσει πριν από την Qualcomm το πρώτο 8πύρηνο 64-bit SoC για smartphones;

Ένα νέο, πανίσχυρο chipset μας ετοιμάζει η MediaTek για τα smartphones της επόμενης χρονιάς. Ο ασιατικός κολοσσός παρουσίασε ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο μας προϊδεάζει για τη κυκλοφορία του πρώτου, mobile, οκταπύρηνου 64-bit SoC της εταιρείας


Νέα επαγγελματική κάρτα γραφικών FirePro W8100 από την AMD

Press News

Η AMD ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα επαγγελματική γραφική κάρτα AMD FirePro W8100, η οποία επιτρέπει νέα επίπεδα απόδοσης εργασίας που προσφέρονται από τη τεχνολογία δεύτερης γενιάς, της επιτυχημένης και πρωτοπόρας αρχιτεκτονικής της AMD Graphics CoreNext 2.0 (GCN).


Σύμφωνα με φήμες, η AMD ετοιμάζει νέα, πιο δυνατή, έκδοση του επεξεργαστή γραφικών Hawaii

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στη περίπτωση η Hawaii GPU (που βρίσκουμε στις Radeon R9 290 και R9 290X) να αποτελεί μία "κομμένη" μονάδα επεξεργασίας γραφικών, από άποψη επιδόσεων, εξαιτίας κάποιων απενεργοποιημένων πυρήνων που ενδέχεται να διαθέτει.


Η Intel παρουσίασε υβριδικό tablet με επεξεργαστή Core M, smartphone με SoFIA SoC και τη πρώτη της CPU στα 4.0GHz

Press News

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει την εξέλιξή της και την επέκταση πέραν του παραδοσιακού PC, η Πρόεδρος της Intel Corporation Renée James δήλωσε στην έκθεση Computex, ότι η Intel και το τεχνολογικό οικοσύστημα της Ταϊβάν, έχουν τη συναρπαστική ευκαιρία να χτίσουν πάνω στη μακρά ιστορία της αμοιβαίας καινοτομίας τους, για να προσφέρουν απρόσκοπτες και πραγματικά προσωπικές εμπειρίες computing.


Η Intel παρουσίασε τους νέους "ξεκλείδωτους" επεξεργαστές "Devil's Canyon"

Μετά την ανακοίνωση των μοντέλων "Haswell Refresh" πριν λίγες εβδομάδες, η Intel επιστρέφει στην επικαιρότητα και ανακοινώνει τη σειρά "Devil's Canyon".  


Η Samsung παρουσιάζει το Samsung Z με Tizen OS

Press News

Η Samsung Electronics, ανακοίνωσε σήμερα το Samsung Z, το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο smartphone που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Tizen. Το Samsung Z θα παρουσιαστεί στο Συνέδριο “Tizen Developer Conference”, που διοργανώνεται στο Σαν Φραντσίσκο, από τις 3 Ιουνίου.


Η HP μας ανακοινώνει το νέο Chromebox Mini PC

H HP έχει μπει σε πυρετώδεις ρυθμούς ενόψει της διοργάνωσης Computex που ανοίγει την αυλαία της την ερχόμενη Τρίτη στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Η HP είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό τα σχεδιά της για την σειρά Chromebox και σήμερα έρχεται η επισημοποίηση για την κυκλοφορία του Chromebox Mini PC.


Η Nvidia ανακοίνωσε την GeForce GT 740

Η Nvidia ανακοίνωσε την entry-level πρόταση της στην αγορά των καρτών γραφικών, την GeForce GT 740. Πρόκειται στην ουσία για την GeForce GT 640 (GK107 GPU), η οποία βασίζεται στην αρχιτεκτονική Kepler.


H Intel σε στρατηγική συμφωνία με τη Rockchip για την επέκταση του εύρους των ταμπλετών που βασίζονται σε τεχνολογία Intel

Press News

H Intel Corporation ανακοίνωσε την είσοδό της σε μια στρατηγική συμφωνία με την Rockchip, με στόχο την επέκταση του εύρους και την επιτάχυνση της κυκλοφορίας στην αγορά ταμπλετών Android εισαγωγικού επιπέδο, διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδου, με χρήση αρχιτεκτονικής και λύσεων επικοινωνίας της Intel.


Διέρρευσαν οι ονομασίες και προδιαγραφές των νέων Intel Core i7 HEDT (Haswell-E)

Οι επόμενης γενιάς επεξεργαστές Core i7 HEDT (High-End DeskTop) με την κωδική ονομασία Haswell-E που θα παρουσιαστούν επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά, συνοδευόμενοι από το νέο Intel X99 Express chipset αναμένεται, τουλάχιστον αρχικά να κυκλοφορήσουν σε τρεις κατηγορίες τιμής.


Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 34 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top