Τα Bluetooth Speakers Z600 παρουσίασε η Logitech

Ένα νέο ζευγάρι ασύρματα στερεοφωνικά ηχεία, τα Logitech Bluetooth Speakers Z600 παρουσίασε η Logitech, σχεδιασμένα για να ταιριάξουν με τη κομψή αισθητική των υπολογιστών Mac και Ultrabook της Apple.

Με τα νέα ηχεία ο χρήστης μπορεί πανεύκολα να ακούει ασύρματα μουσική και άλλα αρχεία ήχου από τον υπολογιστή του, το smartphone ή την ταμπλέτα του. Μάλιστα τα ηχεία μπορεί να είναι συνδεδεμένα με 3 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται τόσο απλά, όσο το να πατήσεις παύση στη μια και έναρξη στην άλλη.

"Τα ηχεία Logitech Bluetooth Z600 έχουν σχεδιαστεί ώστε να μοιάζουν με ένα αντικείμενο τέχνης, με τη χρήση υλικών, χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν σε ένα μοντέρνο χώρο διαβίωσης, συμπληρώνοντας παράλληλα την ιδιαίτερη όψη των μοντέρνων υπέρλεπτων φορητών υπολογιστών". Έτσι σχολίασε το νέο προϊόν η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech στον τομέα brand development και περιφερειακών για PC, για να συνεχίσει: "Τα νέα ηχεία μας με την ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth –μια πρωτιά για τα ηχεία πολυμέσων της εταιρίας- είναι ιδανικά για το μοντέρνο lifestyle που περιστρέφεται γύρω από την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ πολλών συσκευών".

Έτσι, είτε ακούμε μουσική, παρακολουθούμε μια ταινία, παίζουμε ένα παιχνίδι ή κάνουμε μια βιντεοσυνομιλία, τα Logitech Bluetooth Z600 μας προσφέρουν καθαρό ήχο, ενώ με 3 μεγάφωνα σε κάθε ηχείο διασφαλίζουν ένα κορυφαίο ακουστικό αποτέλεσμα σε κάθε χώρο.

Τα χειριστήρια των ηχείων είναι λειτουργικά ταιριασμένα με την κομψή αισθητική τους. Έτσι όλη η πάνω επιφάνεια του δεξιού ηχείου είναι ένας δίσκος αφής και για να ρυθμίσουμε την ένταση αρκεί να γλιστρήσουμε το δάχτυλο μας στην περιφέρεια του. Τα άλλα χειριστήρια (διακόπτης, επιλογή σύνδεσης Bluetooth και είσοδος βύσματος 3,5 χιλιοστών), είναι διακριτικά κρυμμένα στο πίσω μέρος. Φυσικά, επειδή σε έναν τέτοιο σχεδιασμό κάθε λεπτομέρεια μετράει, ακόμη και το καλώδιο τροφοδοσίας έχει ιδιαίτερη όψη: ειδικά διαμορφωμένα επίπεδα καλώδια συνδέουν τα ηχεία με το τροφοδοτικό, ώστε να μην υπάρχει η γνωστή αντιαισθητική εικόνα των μπλεγμένων καλωδίων στο γραφείο ή στο τραπέζι μας.

Μαζί με τα Logitech Bluetooth Z600 περιλαμβάνεται και ένας USB πομποδέκτης Bluetooth ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη ασύρματη επικοινωνία με τον υπολογιστή μας. Αν και υπάρχουν υπολογιστές με ενσωματωμένο πομποδέκτη Bluetooth, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτός δεν επιτρέπει την ροή αρχείων ήχου, ή την ομαλή εναλλαγή μεταξύ συσκευών, ζητήματα που εξαλείφονται με τον πομποδέκτη των ηχείων, ο οποίος φυσικά επιτρέπει την επικοινωνία και με υπολογιστές που δεν υποστηρίζουν Bluetooth. Τέλος, μπορούμε να συνδέσουμε τα ηχεία και ενσύρματα, με οποιαδήποτε συσκευή έχει έξοδο ήχου, με το τυπικό βύσμα 3,5 χιλιοστών.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Τα ηχεία Logitech Bluetooth Z600 αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Αύγουστο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €149. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com και το αντίστοιχο blog.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 40 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top