Νέες Sony Cyber-Shot W210, W220 και S950

Press News

Η Sony ανακοίνωσε τρείς νέες "compact" ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-Shot, τις W210, W220 και S950. Τα μοντέλα W220 και W210 είναι εφοδιασμένα με πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως οι Smile Shutter και Intelligent Scene Recognition και αποτελούν ιδανική πρόταση για επιτυχημένες φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η Cyber-shot S950, είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, προσιτή ενώ παράλληλα προσφέρει ιδιαίτερα ποιοτικές φωτογραφίες.

Cyber-shot W220 και W210

Οι δύο τελευταίες προσθήκες στην στυλάτη σειρά W της οικογένειας Cyber-shot αναλαμβάνουν για λογαριασμό σας το δύσκολο έργο να τραβάνε εκπληκτικές φωτογραφίες – ανεξάρτητα με το τι κάνετε εσείς.

Με υπερ-υψηλή ανάλυση 12,1 ενεργών megapixel, τα μοντέλα W220 και W210 διαθέτουν έναν φακό Carl Zeiss κορυφαίας ποιότητας με οπτικό ζουμ 4x για να φέρνετε το θέμα σας πλησιέστερα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot (η W220 οπτικό SteadyShot). Με την βοήθεια της υψηλής ευαισθησίας (μέγιστο ISO 3200) το σύστημα SteadyShot δίνει πιο ευκρινείς φωτογραφίες μειώνοντας τους κραδασμούς της μηχανής ειδικά όταν την χρησιμοποιείτε στο χέρι, χωρίς τρίποδα.

Η λειτουργία Smile Shutter θα σας διασκεδάσει και θα σας βοηθήσει να τραβήξετε πολλά χαρούμενα στιγμιότυπα, αφού ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο όταν κάποιος μέσα στο κάδρο χαμογελάσει. Μπορεί να ρυθμιστεί για να δώσει προτεραιότητα στα χαμόγελα των παιδιών ή των ενηλίκων και είναι ιδανική για να δημιουργήσετε καθημερινά, ανεπιτήδευτα πορτραίτα.

Η λειτουργία Smile Shutter λειτουργεί και σε συνδυασμό με αυτήν της αναγνώρισης προσώπων (Face Detection). Έτσι γίνονται μικρορυθμίσεις στην εστίαση, στην έκθεση, στην αντιστάθμιση του λευκού και στην απόδοση των χρωματικών τόνων του δέρματος, με αποτέλεσμα εκπληκτικά πορτρέτα.

Και τα δύο νέα μοντέλα της σειράς W διαθέτουν την λειτουργία Intelligent Scene Recognition για απλούστευση των λήψεων σε δύσκολες συνθήκες. Η λειτουργία αυτή καθορίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της μηχανής για το βέλτιστο αποτέλεσμα σε μια σειρά από συχνά απαντώμενες καταστάσεις όπως σκηνικά με οπίσθιο φωτισμό και πορτρέτα στο λυκόφως.

Μπορείτε να απολαύσετε με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφίες σας στην μεγάλη ευκρινή LCD οθόνη των 2,7 ιντσών. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη διάσταση στον τρόπο που βλέπετε τις φωτογραφίες σας –είτε στην οθόνη LCD είτε σε σύνδεση με μια τηλεόραση BRAVIA– δημιουργώντας διασκεδαστικά slideshow υψηλής ευκρίνειας με μουσική υπόκρουση. Η λειτουργία PhotoTV HD σημαίνει ακόμη πιο ζωντανές, πολύχρωμες φωτογραφίες όταν η φωτογραφική μηχανή συνδεθεί με μια συμβατή τηλεόραση BRAVIA (απαιτείται προαιρετικό καλώδιο σύνδεσης HD).

Cyber-shot S950

Η εύκολη στη χρήση Cyber-shot S950 διατίθεται σε ασημί, ροζ ή μαύρο χρώμα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους μυούνται στον θαυμαστό κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας.

Η ποιότητα της εικόνας ξεχωρίζει χάρη στην ανάλυση των 10,1 ενεργών megapixel και στον δυνατό φακό με ζουμ 4x για να φέρνει το θέμα σας κοντά. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη 2,7 ιντσών για να βλέπετε τις φωτογραφίες σας με άνεση. Οι αρχάριοι στην χρήση ψηφιακής μηχανής δεν θα δυσκολευτούν καθόλου με τα απλά μενού και με την επιλογή μιας από τις έξι προεπιλεγμένες λειτουργίες λήψης Scene Selection. Υπάρχει επίσης και η λειτουργία Easy Shooting η οποία απλοποιεί τον χειρισμό της μηχανής προβάλλοντας χρήσιμες οδηγίες στην οθόνη.

Η βελτιωμένη λειτουργία Face Detection που ενσωματώθηκε αρχικά στα κορυφαία μοντέλα Cyber-shot, μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι και οκτώ πρόσωπα σε ένα κάδρο και εκτελεί μικρορυθμίσεις στην εστίαση και την έκθεση για πετυχημένα πορτρέτα. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot φροντίζει για τους κραδασμούς της μηχανής. Σε συνδυασμό με την ειδική λειτουργία High Sensitivity (μέγιστη ευαισθησία 3200 ISO), αποτελούν το κλειδί για ευκρινείς, ζωντανές φωτογραφίες – ειδικά όταν φωτογραφίζετε σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς τρίποδo.

Όλα τα νέα μοντέλα Cyber-shot διαθέτουν Picture Motion Browser και συγκεκριμένα το μοντέλο χρήση Cyber-shot S950 διαθέτει την έκδοση λογισμικού 4.0, ενώ τα μοντέλα Cyber-shot W210 και W220 διαθέτουν την έκδοση λογισμικού 4.2. Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής διαχείρισης εικόνων της Sony απλουστεύει την ταξινόμηση, την προβολή και την εύρεση εικόνων και βίντεο-κλιπ που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα προαιρετικών αξεσουάρ τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκμεταλευτείτε κάθε δυνατότητα της δικής σας Cyber-shot.

Υπάρχουν τρία νέα σχέδια για μαλακές θήκες μεταφοράς οι οποίες προστατεύουν τη μηχανή από τη σκόνη και από τις γρατσουνιές. Η πρώτη είναι μια θήκη από γνήσιο δέρμα διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, κόκκινο, καφετί και άσπρο) με τον κωδικό LCS-CSVA. Η δεύτερη είναι κι αυτή δερμάτινη σε διαφορετικό σχέδιο με πρεσσαριστά μοτίβα και είναι διαθέσιμη επίσης σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπλε, πράσινο και ροζ) με τον κωδικό LCS-CSVΒ. Τέλος, η τρίτη είναι μια μαλακή θήκη μεταφοράς διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα (μαύρο, πράσινο, ασημί, ροζ, καφετί και μπλε), με τον κωδικό LCS-CSVC.

Ένα πρόσφατα εξελιγμένο κιτ μονάδας GPS με τον κωδικό GPS-CS3KA μπορεί να αντιστοιχίσει τις φωτογραφίες που τραβήξατε με την Cyber-shot με τις συντεταγμένες του σημείου λήψης σε κάθε εικόνα. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τα σημεία λήψης σε χάρτη με το λογισμικό Google Earth στον υπολογιστή σας και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους στο διαδίκτυο μέσω υπηρεσιών web sharing. Τα βασικά χαρακτηριστικά στα οποία διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο είναι μεγαλύτερη ευαισθησία, ενσωματωμένη κάρτα μνήμης και θύρα για κάρτα SD και οθόνη LCD για ευκολία στη χρήση.

Οι Cyber-shot W210, W220 και S950 θα είναι διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο του 2009.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony Hellas ή στο τηλέφωνο 801 11 92000.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 41 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top