Αποκαλύφθηκαν οι νέες εναλλάξιμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Sony για smartphones!

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Sony δεν θα ανακοινώσει μόνο το εκπληκτικό από άποψη χαρακτηριστικών Xperia i1 (το οποίο βλέπουμε να "ποζάρει" και στις τρεις φωτογραφίες που διέρρευσαν), αλλά και δύο ειδικά αξεσουάρ, που προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε Android smartphone ή iOS συσκευή, για να τα μετατρέψουν σε... ικανότατες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές!

Πρόκειται για εναλλάξιμους φακούς ή μάλλον καλύτερα για... εναλλάξιμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αφού όχι μόνο ενσωματώνουν τον δικό τους αισθητήρα (έως και 18 Megapixels), επεξεργαστή εικόνας (BIONZ) και προσφέρουν οπτικό ζουμ, αλλά διαθέτουν και την δική τους υποδοχή microSD για να αποθηκεύουν φωτογραφίες!

Αυτό ουσιαστικά που τους λείπει, είναι η οθόνη αφής για τον χειρισμό τους, όμως την θέση της παίρνει η οθόνη αφής του κινητού!

Έτσι, χάρη σε ένα ειδικό βραχίονα και με την βοήθεια μαγνητών, οι δύο εναλλάξιμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Sony, DSC-QX10 και DSC-QX100 προσαρμόζονται σε κάθε είδος σχεδόν κινητού, και επικοινωνούν μέσω των τεχνολογιών NFC ή WiFi.

Η πρώτη προσφέρει 10X οπτικό ζουμ και 18 Megapixels αισθητήρα CMOS 1/2,3-inch (είναι ο ίδιος που βρίσκουμε στην Sony WX150 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) ενώ η δεύτερη, Lens-camera, διαθέτει τον RX100MII αισθητήρα, τον οποίο βρίσκουμε και στην Nikon 1 system, και ο οποίος είναι ένας μεγάλος μεγέθους 1 ίντσας αισθητήρας πολύ ικανός.

Όπως είπαμε, αναμένουμε την Sony να ανακοινώσει τις δύο εναλλάξιμες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για smartphones στις 4 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν ξεκινήσει η έκθεση IFA στο Βερολίνο.


z3et

Η Sony υλοποιησε αυτο

Η Sony υλοποιησε αυτο δηλαδη...

Tongue

Νταξει περα απο την πλακα φαινεται πολυ καλη ιδεα για οσους ψαχνουν το απολυτο φωτογραφικο "κινητο".

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Τρι, 13/08/2013 - 15:17.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 86 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top