Σχεδόν σίγουρη είναι πλέον η εξαγορά της Beats Electronics από την Apple έναντι $3,2 δισεκατομμυρίων

Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό πιστεύαμε πως η Beats Electronics θα κατέληγε στην HTC, μιας και μέχρι το 2012 κατείχε το 50,1% των μετοχών της εταιρείας, η δεύτερη σταδιακά αποσύρθηκε από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του Dr.Dre.

Έτσι η Apple, και με αποθεματικό που αγγίζει τα $160 δισεκατομμύρια πλέον, αποφάσισε να επενδύσει το ποσό των $3,2 δισεκατομμυρίων για την πλήρη εξαγορά της Beats.

Η Beats μέσα σε λίγα χρόνια αναδείχθηκε μια από τις πιο "hot" εταιρίες στον τομέα του ήχου και το 2013  η αξίας της προσέγγιζε τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Apple, φαίνεται πως χρειαζόταν ένα ισχυρό brand στον συγκεκριμένο τομέα για να τονώσει τόσο τις συσκευές της -είναι σίγουρο πως θα δούμε τις τεχνολογίες και τα προϊόντα της Beats να συνοδεύουν τα μελλοντικά iPhone και iPad- και όχι μόνο, αφού θέλει να τονώσει και τις online υπηρεσίες μουσικής iTunes Match και iTunes Radio που είδαν σχετικά μειωμένη απήχηση από τον κόσμο το τελευταίο διάστημα.

Η Apple μπορεί να πετύχει τους στόχους της χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Beats Music που πρόσφατα τέθηκε σε λειτουργία για να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες αυτή τη στιγμή υπηρεσίες online διαμοιρασμού μουσικής, Spotify και Napster.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας, ούτε και για το μέλλον των ιδρυτών της (Dr.Dre και Jimmy Lovine). Το σίγουρο είναι πως, αν ολοκληρωθεί με το καλό όλη η διαδικασία, η Apple θα έχει στα "χέρια" της ένα δυνατό χαρτί για να αντιμετωπίσει τους μεγάλους κατασκευαστές φορητών συσκευών ενώ είναι σχεδόν σίγουρο, πως η συγκεκριμένη επένδυση θα την βοηθήσει και στις wearable συσκευές, όπως στο φημολογούμενο iWatch.

Πηγή


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 10 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top